Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωρίζετε κανένα ελληνικό guild (ή organization αν θέλετε) σχετικά με το star citizen;

To δικό μου είναι ξένο με Hardcore Military structure... Σε περνάνε από πολλά κόσκινα και δεν περνουν casuals  ...

• Like 1
Δημοσ.

To δικό μου είναι ξένο με Hardcore Military structure... Σε περνάνε από πολλά κόσκινα και δεν περνουν casuals  ...

Ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά αν και τα αγγλικά μου είναι άπταιστα, είμαι 41 ετών και οι hardcore gaming εποχές μου έχουν έλθει και παρέλθει  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά αν και τα αγγλικά μου είναι άπταιστα, είμαι 41 ετών και οι hardcore gaming εποχές μου έχουν έλθει και παρέλθει  :-)

Έλα θα σε γλυκάνω... Και εγώ 36 είμαι, και αν σε προβλημάτισε ο Οργανισμός μου (Triton S.O.) ένα πράγμα θα γράψω... "Βαδίζουμε στα χνάρια του Han Solo!"  :-D

Πέρα από την πλάκα αν θες μπες σε αυτό το group: https://www.facebook.com/groups/1530996320546428/

Ήμαστε μια ομάδα που παίζουμε συνήθως τα ΣΚ όλοι μαζί, έχουμε αρκετά διαστημόπλοια και κάνουμε χαβαλέ. (Ήμαστε οι περισσότεροι άνω των 30)

Είναι και ο @BadIronTree ο συνφορουμίτης από πάνω  :-) και δεν χρειάζεται να είσαι σε κάποιον Οργανισμό...

• Like 2
Δημοσ.

Αν όλα αυτά ήταν εχθροί θα σου έγραφα "καλή τύχη"  :-D

Νομίζω ότι ο server πολλαπλασιάζει τα στίγματα των διαστημοπλοίων λόγω delay, ή έκτος αν έχετε πάει όλοι στον Yela για να βρείτε τα κρυμμένα όπλα...

Δημοσ.

Αν όλα αυτά ήταν εχθροί θα σου έγραφα "καλή τύχη"  :-D

Νομίζω ότι ο server πολλαπλασιάζει τα στίγματα των διαστημοπλοίων λόγω delay, ή έκτος αν έχετε πάει όλοι στον Yela για να βρείτε τα κρυμμένα όπλα...

36a5zpP.jpg

bug είναι ... απλά όποτε κάνει κάποιος 'warp in" κάνουν sponge 5-8 νέα pirate ships :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:confused:  :fear:  :-D  :shifty:  :blink:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15262-Massive-Hauling-The-MISC-Starfarer
 Massive Hauling : the MISC Starfarer

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15266-Star-Citizen-Alpha-23-Available

Star Citizen Alpha 2.3.0

My photo:

:D

UzWlH4f.png

Set a course at warp 9 :P

AufAM9G.jpg

Επεξ/σία από BadIronTree
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια.Ισως ειναι λιγο ακυρο και να εχει απαντηθει απειρες φορες εδω αλλα εχω μπερδευτει λιγακι με το store της RSI.Δεν εχω το game και θελω πολυ να το αποκτησω.

Οπως λεω και πιο πανω ειμαι μπερδεμενος.Ποιο package να παρω,θα μου εξασφαλισει προσβαση στην alpha εκδοση?

Και αυτο με το insurance δεν το εχω πιασει.Θα πρεπει να ανανεωνω(πληρωνοντας)καθε φορα που ληγει?

Ειχα μια επικοινωνια με καποιους εκει και μου ειπαν πως θα ειναι καπως σαν το EVE.Θα ληγει αλλα το παιχνιδι θα τρεχει και θα μπορω να ανανεωνω την insurance μεσω του game(making money in game) η να πληρωνω εκ νεου.Sorry αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το EVE(νομιζω πληρωνεις με τον μηνα η τον χρονο γενικοτερα).

Εσεις που το εχετε,πειτε μου τι κανετε?

ΤΥ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...