Aurora Borealis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 εγώ λέω για το update: ακόμα δες εδώ το Ιστορικό... https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3nn3g5/drama_megathread/ τουλάχιστο 2 από τις πηγές τους είναι μαμακιες ... τα άλλα και αληθεια να ήταν είναι η γνώμη τους (πρώην υπαλλήλων που δεν συμφωνούν) Η CIG αναγκάστηκε να απαντήσει γιατί 2 κατηγορίες είναι ενάντια στο νόμο στην USA... και δεν έχουν καμιά αποδειξη ... με άλλα λόγια step up or STFU + nice but fanboy Εγώ πάλι θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά στα TOS του kickstarter. Υπάρχει ιστορικό ουκ ολίγων αρπαχτών που έχουν γίνει κάτω από την ομπρέλα της συγκεκριμένης εταιρίας . Μπορεί το SC να γίνει το μεγαλύτερο crowdfunded RELEASED παιχνίδι ever, πράγμα που το εύχομαι από καρδιάς, ώστοσο μέχρι να γίνει αυτό, επέτρεψε εμένα και τους υπόλοιπους που δεν μπαίνουν σε κλίμα fanboyισμου , να κρατάμε μικρό καλάθι για το SC. 2
BadIronTree Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά στα TOS του kickstarter. Υπάρχει ιστορικό ουκ ολίγων αρπαχτών που έχουν γίνει κάτω από την ομπρέλα της συγκεκριμένης εταιρίας . Μπορεί το SC να γίνει το μεγαλύτερο crowdfunded RELEASED παιχνίδι ever, πράγμα που το εύχομαι από καρδιάς, ώστοσο μέχρι να γίνει αυτό, επέτρεψε εμένα και τους υπόλοιπους που δεν μπαίνουν σε κλίμα fanboyισμου , να κρατάμε μικρό καλάθι για το SC. Για να ξέρετε οι νέοι... το SC δεν ξεκίνησε στο kickstarter... αλλά 10 Οκτώβρη στο δικό τους site ... 2 εβδομάδες μετά από απαιτηση πολλών το βάλανε και στο kickstarter και έβγαλε μόνο 2 από τα 6 αρχικά εκατομμύρια https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tMAP0fg-AKScI3S3VjrDW3OaLO4zgBA1RSYoQOQoNSI/edit#gid=1694467207 $ 6,238,563 TOTAL Από kickstarter μόνο το Broken age είχε καποια θέματα άλλα βγήκε καλό στο τέλος (από αυτα που έχω πληρώσει) Από Early access έχω καεί από το Spacebase DF-9 που το παράτησαν... Πάντα υπαρχει ρίσκο. Τώρα μπαίνουν στη τελική ευθεια... Το Single player campaing Squadron 42 είναι 12-18 μήνες μακριά και το Star Citizen Online αργότερα (σαν GTA V & GTA online) ... Αλλά για να ξέρετε και αύριο να σταματάνε να παίρνουν λεφτά έχουν και άλλες πηγές που μπορούν να εκμεταλλευτούν εάν θέλουν ... Αλλά δείτε τι έγινε με το Elite Dangerous ... Πήραν 1,8 εκατομμύρια € και 40 εκατομμύρια από επενδύτες, και τους ανάγκασαν να βγάλουν το game πριν να είναι έτοιμο ... τώρα ένα χρόνο μετά το βγάλανε στο ΧΒΟΧ με αρένες CQC και το πρώτο expasion soon...
BadIronTree Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 το έβαλες το referral στην υπογραφή ε Τώρα είναι αργαααα έχω βάλει 15+ άτομα στο game... άλλα δεν δινουν κάτι, μόνο ingame flare items και 5000UEC (ingame credits) στο νέο account check it out
Aurora Borealis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Για να ξέρετε οι νέοι... το SC δεν ξεκίνησε στο kickstarter... αλλά 10 Οκτώβρη στο δικό τους site ... 2 εβδομάδες μετά από απαιτηση πολλών το βάλανε και στο kickstarter και έβγαλε μόνο 2 από τα 6 αρχικά εκατομμύρια https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tMAP0fg-AKScI3S3VjrDW3OaLO4zgBA1RSYoQOQoNSI/edit#gid=1694467207 $ 6,238,563 TOTAL Από kickstarter μόνο το Broken age είχε καποια θέματα άλλα βγήκε καλό στο τέλος (από αυτα που έχω πληρώσει) Από Early access έχω καεί από το Spacebase DF-9 που το παράτησαν... Πάντα υπαρχει ρίσκο. Τώρα μπαίνουν στη τελική ευθεια... Το Single player campaing Squadron 42 είναι 12-18 μήνες μακριά και το Star Citizen Online αργότερα (σαν GTA V & GTA online) ... Αλλά για να ξέρετε και αύριο να σταματάνε να παίρνουν λεφτά έχουν και άλλες πηγές που μπορούν να εκμεταλλευτούν εάν θέλουν ... Αλλά δείτε τι έγινε με το Elite Dangerous ... Πήραν 1,8 εκατομμύρια € και 40 εκατομμύρια από επενδύτες, και τους ανάγκασαν να βγάλουν το game πριν να είναι έτοιμο ... τώρα ένα χρόνο μετά το βγάλανε στο ΧΒΟΧ με αρένες CQC και το πρώτο expasion soon... Εγώ αν κατάλαβες , που μάλλον δεν κατάλαβες δεν αναφερόμουν στο SC συγκεκριμένα αλλα στο Kickstarter και τι αυτό πρεσβεύει....δεν μπαίνουν μόνο παιχνίδια εκεί για crowdfunding, αλλά οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς...πολλά από αυτά "φωνάζουν" scam από μακριά...Ωστόσο, υπάρχει κόσμος που μπαίνει στο τριπάκι και τελικά χάνει τα λευτά του στο τέλος...Κάτι παρόμιο μπορεί να γίνει και με το SC...μην εκπλαγείς αν το παιχνίδι τελικά βγει με τα μισά χαρακτηριστικά από αυτα που έχει υποσχεθεί...ΟΥΤΕ η kickstarter ,αλλά ουτε και τα TOS της ίδιας της CIG , αναφέρουν ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν deliver αυτά που λένε...και επειδή ο άνθρωπος στο τιμόνι, πέρα από το επικό Wing Commander, δεν έχει να επιδείξει και τπτ άλλο, πέρα απο failed projects, θα ήμουνα πιο προσεκτικός που δίνω τα λεφτά μου... Μακάρι το SC να είναι η παιχνιδάρα που όλοι μεταξύ αυτών και εγώ ονειρευόμαστε...αλλά take it with a grain of salt.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ρεαλιστικά πιστεύω, δεν έχει initial release με όλα τα features που εχουν ανακοινώσει, εκτός αν θέλουν -και μπορούν- να τραβήξουν το development για 2-3 χρόνια + ακόμα. Δεν έχουν και κανένα νταβατζή πάνω απο το κεφάλι τους, εκτός φυσικά απο τους backers που κάποια στιγμή θα αρχίσουν να αφρίζουν. Θα δωθεί σε κομμάτια και σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί. και στο E:D αυτό γίνεται, έκαναν full release ένα playable demο και χτίζουν σιγά σιγά πάνω σε αυτό. Πεθαμένη φόλα, τουλάχιστον για τους βασικούς backers (aka starter packs), δεν πρόκειται να είναι, πιστεύω. Το πρόβλημα και η πολύ γκρίνια θα πέσει απο αυτούς που μπερδεύτηκαν και αντί να αγοράσουν κανένα οικόπεδο τα έδωσαν για spaceships.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά δε μου άρεσε το βουνό υποσχέσεων και ο παντελώς αόριστος χρονικός ορίζοντας -και γι' αυτό απείχα συνειδητά, ενώ κανονικά σε κάτι τέτοιο θα έτρεχα να συνεισφέρω. Μπορεί να τα κάνουν όλα αυτά, αλλά η όλη κατάσταση μου θύμισε Richard Garriott στα χειρότερά του. Μακάρι να βγει καλό, αλλά τόσα που έχουν πει (και προπωλήσει) φοβάμαι πως αναπόφευκτα θα υπάρξει απογοήτευση. Εδώ θα είμαστε να το δούμε και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να το αγοράσουμε. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 το χω πει,ότι τέτοιο γίνει ο badiron θα τα ακούσει..αυτός με έχωσε! και ναι,είμαι και γω από κείνους που πιστεύουν ότι δε πρόκειται να τελειώσει ποτέ το παιχνίδι,και θα κάνει φτερά με τα φράγκα.. Αλλά στην αμερική το ΙΝΚΑ τους,δε μασάει,μόλις θα αρχίσουν να πέφτουν οι καταγγελίες,τότε θα ζοριστεί το βρακάκι τους λιγάκι παραπάνω. 1
BadIronTree Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 το χω πει,ότι τέτοιο γίνει ο badiron θα τα ακούσει..αυτός με έχωσε! και ναι,είμαι και γω από κείνους που πιστεύουν ότι δε πρόκειται να τελειώσει ποτέ το παιχνίδι,και θα κάνει φτερά με τα φράγκα.. Αλλά στην αμερική το ΙΝΚΑ τους,δε μασάει,μόλις θα αρχίσουν να πέφτουν οι καταγγελίες,τότε θα ζοριστεί το βρακάκι τους λιγάκι παραπάνω. lol ρε ... 260+ άτομα επί ~75000$ το χρόνο = 20 εκατομμύρια το χρόνο πρέπει να είναι το πιο χάλια scam όλων των εποχών
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπαινίσσομαι ότι πρόκειται για scam. "Λαγούς με πετραχήλια" φοβάμαι μην έχουμε, όχι ότι θα φάνε τα χρήματα των ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμα του SC.
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χμ, αυτό για το πρόγραμμα με τα referrals δεν το είχα προσέξει πριν. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια εταιρεία που να το έκανε και να... ανέβηκε στην εκτίμηση μου. Btw, ναι είναι ενάντια στους όρους χρήσης του forum να χρησιμοποιείτε referral links.
BadIronTree Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χμ, αυτό για το πρόγραμμα με τα referrals δεν το είχα προσέξει πριν. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια εταιρεία που να το έκανε και να... ανέβηκε στην εκτίμηση μου. Btw, ναι είναι ενάντια στους όρους χρήσης του forum να χρησιμοποιείτε referral links. Οι backers το ζητούσαν συνεχεια ... μετά από 2 χρόνια το έβαλαν δινουν "gold tiny ship models" για το hangars & ενυδρειο με ψάρια (flair) όμως οι new players περνουν "5,000 UEC (United Earth Credits) which can be spent on the website for weapons, ship components or decorations for your Hangar"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ενυδρειο με ψάρια (flair) Ελπίζω να μην χρειάζονται τάισμα, όπως στο Mass Effect 2. 1
Aurora Borealis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 lol ρε ... 260+ άτομα επί ~75000$ το χρόνο = 20 εκατομμύρια το χρόνο πρέπει να είναι το πιο χάλια scam όλων των εποχών lol ρε....ειμαι σιγουρος πως δινουν αρκετα λιγοτερα μυρια το χρονο...οι απολυση παει συννεφο..συμβαινει και στις καλυτερες εταιριες δυστυχως...ο roberts το λεει downsizing...τα λεει ωραια δεν μπορεις να πεις.... .
Προτεινόμενες αναρτήσεις