Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

behind the scenes, nergasm :P μόνο αυτό να βάλει στην αρχική σελίδα, τα υπόλοιπα περιττά. 

Δημοσ.

behind the scenes, nergasm :P μόνο αυτό να βάλει στην αρχική σελίδα, τα υπόλοιπα περιττά.

hehe  απλά έκανα playlist γιατί είναι πολλά... best of : 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL8AyTkK1YmRN-22R16K9jZLt6dqgZ7Zf8

Commissioner Gordo  = GARY OLDMAN :D

Agent Dana Scully = GILLIAN ANDERSON  :confused:

Luke Skywalker = Mark Hamill   :blink:

Dr. Rachel Scott = Rhona Mitra 

Yara Greyjoy (GOT) = Gemma Whelan  :devil: 

Gollum (LOTR) = Andy Serkis  :shifty: 

Davos Seaworth (GOT) = Liam Cunningham  :devil: 

Mark Strong 

Sophie Wu

Harry Treadaway

John Rhys-Davies (everything :P)

Jack Huston

Ben Mendelsohn

Craig Fairbrass

Sandi Gardiner

• Like 3
Δημοσ.

βάλε τον Mark Hamill δεύτερο τουλάχιστον :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα ο παλιός είναι ο John Rhy-Davies από WC3 / 4 (Paladin).

Edit: Τώρα διάβασα και για Mark Hamill (Colonel Cristopher "Maverick" Blair).

Ξέρουμε τους ρόλους τους, γενικά;

Εdit 2: Άκυρο, είδα την φωτογραφία από PC Gamer.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα ο παλιός είναι ο John Rhy-Davies από WC3 / 4 (Paladin).

Edit: Τώρα διάβασα και για Mark Hamill (Colonel Cristopher "Maverick" Blair).

Ξέρουμε τους ρόλους τους, γενικά;

Εdit 2: Άκυρο, είδα την φωτογραφία από PC Gamer.

IEcB6Rw.jpg

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι ανησυχώ με αυτά που βλέπω γύρω από το project. 

Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω ολόκληρο το stream τους, αλλά η εικόνα που έχω από αυτά που διαβάζω είναι ότι ακόμα κάνουν ανοίγματα αντί για συμμαζέματα και αυτό ποτέ δεν είναι καλό στο project management και development... 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι ανησυχώ με αυτά που βλέπω γύρω από το project. 

Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω ολόκληρο το stream τους, αλλά η εικόνα που έχω από αυτά που διαβάζω είναι ότι ακόμα κάνουν ανοίγματα αντί για συμμαζέματα και αυτό ποτέ δεν είναι καλό στο project management και development...

O Derek Smart έχει κάνει καμπάνια τους τελευταίους 6 μήνες κατά του SC... Έκανε ένα blog post πρίν 1 μήνα με ψέματα και το έστειλε παντού... Μονο μία νέα τσίμπησε στο escapepist και εκανε 80% copy paste στο original post... Μετα εφαγε ένα ωραίο γράμμα απο τους δικηγόρους... Και το κάνανε γάργαρα... Θα κάνουν έξτρα έρευνα με την βοήθεια του CIG και βόλτα στα γραφεία τους... Εαν καλεις ανώνυμες πηγές " πρώην υπαλλήλων " καλύτερα να εχεις αποδείξεις... Οχι τι άκουσε κάποιος κάπου... Την έπιασαν στο twitter να λέει πίπες για τις πηγές τις και μετα τα έσβησε... Και έλεγε άλλα... Vetting is a must...
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά... ο Derek Smart είναι από τους πιο μεγάλους μ_λάκες που υπάρχουν στην βιομηχανία.

Ναι, έκανε την σειρά Battlecruiser, κλπ, αλλά το ΕΓΩ του, είναι πιο μεγάλο και από τον γαλαξία μας.

Δημοσ.
Για όσους δεν βιάζονται, το παιχνίδι πάει μια χαρά.

Οι ανυπόμονοι απλα θα πρέπει να περιμένουν...

και όσοι δεν το ξέρουν και το μάθουν αφου κυκλοφορίσει (όποτε κι'άν γινει αυτό), όλα θα είναι οκ.

Δημοσ.

άντε γιατι απο optimize -λογικό να μην ακόμα- Μου πάει χειρότερα απο ελέφαντα με τακούνια. ουτε takeoff δεν μπορώ να κάνω απο το sluggishness :P

• Moderators
Δημοσ.

O Derek Smart έχει κάνει καμπάνια τους τελευταίους 6 μήνες κατά του SC... Έκανε ένα blog post πρίν 1 μήνα με ψέματα και το έστειλε παντού... Μονο μία νέα τσίμπησε στο escapepist και εκανε 80% copy paste στο original post... Μετα εφαγε ένα ωραίο γράμμα απο τους δικηγόρους... Και το κάνανε γάργαρα... Θα κάνουν έξτρα έρευνα με την βοήθεια του CIG και βόλτα στα γραφεία τους... Εαν καλεις ανώνυμες πηγές " πρώην υπαλλήλων " καλύτερα να εχεις αποδείξεις... Οχι τι άκουσε κάποιος κάπου... Την έπιασαν στο twitter να λέει πίπες για τις πηγές τις και μετα τα έσβησε... Και έλεγε άλλα... Vetting is a must...

Από όλο αυτό εγώ διάβασα πρώτα το "Chairman's Response to The Escapist", και έπειτα ξεκίνησα να διαβάζω τα άρθρα του Escapist (1, 2) ).  Πάντως, μόνο γαργάρα δε φαίνεται να το έκαναν, το τελευταίο άρθρο γράφτηκε στις 6 Οκτωβρίου και έχει ενημερωθεί με τις απαντήσεις του Chris Roberts (ώστε να απαντήσει και σε αυτές).

Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά έχω "καεί" από crowd funded projects που έχασαν το μπούσουλα από υποσχέσεις και παρέδωσαν κάτι πολύ κατώτερο των προσδοκιών, προσπαθώ να καταλάβω αν το SC πάει να μπει σε αυτή την κατηγορία. 

• Like 4
Δημοσ.

Από όλο αυτό εγώ διάβασα πρώτα το "Chairman's Response to The Escapist", και έπειτα ξεκίνησα να διαβάζω τα άρθρα του Escapist (1, 2) ).  Πάντως, μόνο γαργάρα δε φαίνεται να το έκαναν, το τελευταίο άρθρο γράφτηκε στις 6 Οκτωβρίου και έχει ενημερωθεί με τις απαντήσεις του Chris Roberts (ώστε να απαντήσει και σε αυτές).

Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά έχω "καεί" από crowd funded projects που έχασαν το μπούσουλα από υποσχέσεις και παρέδωσαν κάτι πολύ κατώτερο των προσδοκιών, προσπαθώ να καταλάβω αν το SC πάει να μπει σε αυτή την κατηγορία. 

εγώ λέω για το update:

Update: The Escapist, notwithstanding Cloud Imperium Games' notice and posting, stands by its coverage of Star Citizen and intends to continue to investigate the developing story. Since publishing our original stories, we have been contacted by, and are currently interviewing, additional sources corroborating a variety of the reported allegations. Additionally, if Mr. Roberts' offer for The Escapist to "meet the developers making the game and see how we're building one of the most ambitious PC games first hand" remains open, we take the opportunity to accept such invitation so as to hopefully provide the public with sufficient information and opportunity to vet such sources' allegations and claims for themselves. We have also communicated the foregoing directly to Cloud Imperium Games.

ακόμα δες εδώ το Ιστορικό...

https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3nn3g5/drama_megathread/

τουλάχιστο 2 από τις πηγές τους είναι μαμακιες ... τα άλλα και αληθεια να ήταν είναι η γνώμη τους (πρώην υπαλλήλων που δεν συμφωνούν) 

Η CIG αναγκάστηκε να απαντήσει γιατί 2 κατηγορίες είναι ενάντια στο νόμο στην USA... και δεν έχουν καμιά αποδειξη ...

με άλλα λόγια step up or STFU

+ nice  but fanboy :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...