BadIronTree Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 CitizenCon 2015: Full Presentation Live Squadron 42: The Morrow Tour (LIVE Version)https://imgur.com/a/oaRNg 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 behind the scenes, nergasm μόνο αυτό να βάλει στην αρχική σελίδα, τα υπόλοιπα περιττά.
BadIronTree Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 behind the scenes, nergasm μόνο αυτό να βάλει στην αρχική σελίδα, τα υπόλοιπα περιττά. hehe απλά έκανα playlist γιατί είναι πολλά... best of : https://www.youtube.com/playlist?list=PL8AyTkK1YmRN-22R16K9jZLt6dqgZ7Zf8 Commissioner Gordo = GARY OLDMAN Agent Dana Scully = GILLIAN ANDERSON Luke Skywalker = Mark Hamill Dr. Rachel Scott = Rhona Mitra Yara Greyjoy (GOT) = Gemma Whelan Gollum (LOTR) = Andy Serkis Davos Seaworth (GOT) = Liam Cunningham Mark Strong Sophie Wu Harry Treadaway John Rhys-Davies (everything ) Jack Huston Ben Mendelsohn Craig Fairbrass Sandi Gardiner 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 βάλε τον Mark Hamill δεύτερο τουλάχιστον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Άρα ο παλιός είναι ο John Rhy-Davies από WC3 / 4 (Paladin). Edit: Τώρα διάβασα και για Mark Hamill (Colonel Cristopher "Maverick" Blair). Ξέρουμε τους ρόλους τους, γενικά; Εdit 2: Άκυρο, είδα την φωτογραφία από PC Gamer. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 1
BadIronTree Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Άρα ο παλιός είναι ο John Rhy-Davies από WC3 / 4 (Paladin). Edit: Τώρα διάβασα και για Mark Hamill (Colonel Cristopher "Maverick" Blair). Ξέρουμε τους ρόλους τους, γενικά; Εdit 2: Άκυρο, είδα την φωτογραφία από PC Gamer. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αρκεί να μην σκοτώσουν τον χαρακτήρα του Hamill πάλι. Ακόμα μισώ το Prophecy... 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι ανησυχώ με αυτά που βλέπω γύρω από το project. Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω ολόκληρο το stream τους, αλλά η εικόνα που έχω από αυτά που διαβάζω είναι ότι ακόμα κάνουν ανοίγματα αντί για συμμαζέματα και αυτό ποτέ δεν είναι καλό στο project management και development... 1
BadIronTree Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι ανησυχώ με αυτά που βλέπω γύρω από το project. Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω ολόκληρο το stream τους, αλλά η εικόνα που έχω από αυτά που διαβάζω είναι ότι ακόμα κάνουν ανοίγματα αντί για συμμαζέματα και αυτό ποτέ δεν είναι καλό στο project management και development... O Derek Smart έχει κάνει καμπάνια τους τελευταίους 6 μήνες κατά του SC... Έκανε ένα blog post πρίν 1 μήνα με ψέματα και το έστειλε παντού... Μονο μία νέα τσίμπησε στο escapepist και εκανε 80% copy paste στο original post... Μετα εφαγε ένα ωραίο γράμμα απο τους δικηγόρους... Και το κάνανε γάργαρα... Θα κάνουν έξτρα έρευνα με την βοήθεια του CIG και βόλτα στα γραφεία τους... Εαν καλεις ανώνυμες πηγές " πρώην υπαλλήλων " καλύτερα να εχεις αποδείξεις... Οχι τι άκουσε κάποιος κάπου... Την έπιασαν στο twitter να λέει πίπες για τις πηγές τις και μετα τα έσβησε... Και έλεγε άλλα... Vetting is a must...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλά... ο Derek Smart είναι από τους πιο μεγάλους μ_λάκες που υπάρχουν στην βιομηχανία. Ναι, έκανε την σειρά Battlecruiser, κλπ, αλλά το ΕΓΩ του, είναι πιο μεγάλο και από τον γαλαξία μας.
InfinitySurfer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για όσους δεν βιάζονται, το παιχνίδι πάει μια χαρά. Οι ανυπόμονοι απλα θα πρέπει να περιμένουν... και όσοι δεν το ξέρουν και το μάθουν αφου κυκλοφορίσει (όποτε κι'άν γινει αυτό), όλα θα είναι οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 άντε γιατι απο optimize -λογικό να μην ακόμα- Μου πάει χειρότερα απο ελέφαντα με τακούνια. ουτε takeoff δεν μπορώ να κάνω απο το sluggishness
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 O Derek Smart έχει κάνει καμπάνια τους τελευταίους 6 μήνες κατά του SC... Έκανε ένα blog post πρίν 1 μήνα με ψέματα και το έστειλε παντού... Μονο μία νέα τσίμπησε στο escapepist και εκανε 80% copy paste στο original post... Μετα εφαγε ένα ωραίο γράμμα απο τους δικηγόρους... Και το κάνανε γάργαρα... Θα κάνουν έξτρα έρευνα με την βοήθεια του CIG και βόλτα στα γραφεία τους... Εαν καλεις ανώνυμες πηγές " πρώην υπαλλήλων " καλύτερα να εχεις αποδείξεις... Οχι τι άκουσε κάποιος κάπου... Την έπιασαν στο twitter να λέει πίπες για τις πηγές τις και μετα τα έσβησε... Και έλεγε άλλα... Vetting is a must... Από όλο αυτό εγώ διάβασα πρώτα το "Chairman's Response to The Escapist", και έπειτα ξεκίνησα να διαβάζω τα άρθρα του Escapist (1, 2) ). Πάντως, μόνο γαργάρα δε φαίνεται να το έκαναν, το τελευταίο άρθρο γράφτηκε στις 6 Οκτωβρίου και έχει ενημερωθεί με τις απαντήσεις του Chris Roberts (ώστε να απαντήσει και σε αυτές). Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά έχω "καεί" από crowd funded projects που έχασαν το μπούσουλα από υποσχέσεις και παρέδωσαν κάτι πολύ κατώτερο των προσδοκιών, προσπαθώ να καταλάβω αν το SC πάει να μπει σε αυτή την κατηγορία. 4
BadIronTree Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Από όλο αυτό εγώ διάβασα πρώτα το "Chairman's Response to The Escapist", και έπειτα ξεκίνησα να διαβάζω τα άρθρα του Escapist (1, 2) ). Πάντως, μόνο γαργάρα δε φαίνεται να το έκαναν, το τελευταίο άρθρο γράφτηκε στις 6 Οκτωβρίου και έχει ενημερωθεί με τις απαντήσεις του Chris Roberts (ώστε να απαντήσει και σε αυτές). Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά έχω "καεί" από crowd funded projects που έχασαν το μπούσουλα από υποσχέσεις και παρέδωσαν κάτι πολύ κατώτερο των προσδοκιών, προσπαθώ να καταλάβω αν το SC πάει να μπει σε αυτή την κατηγορία. εγώ λέω για το update: Update: The Escapist, notwithstanding Cloud Imperium Games' notice and posting, stands by its coverage of Star Citizen and intends to continue to investigate the developing story. Since publishing our original stories, we have been contacted by, and are currently interviewing, additional sources corroborating a variety of the reported allegations. Additionally, if Mr. Roberts' offer for The Escapist to "meet the developers making the game and see how we're building one of the most ambitious PC games first hand" remains open, we take the opportunity to accept such invitation so as to hopefully provide the public with sufficient information and opportunity to vet such sources' allegations and claims for themselves. We have also communicated the foregoing directly to Cloud Imperium Games. ακόμα δες εδώ το Ιστορικό... https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3nn3g5/drama_megathread/ τουλάχιστο 2 από τις πηγές τους είναι μαμακιες ... τα άλλα και αληθεια να ήταν είναι η γνώμη τους (πρώην υπαλλήλων που δεν συμφωνούν) Η CIG αναγκάστηκε να απαντήσει γιατί 2 κατηγορίες είναι ενάντια στο νόμο στην USA... και δεν έχουν καμιά αποδειξη ... με άλλα λόγια step up or STFU + nice but fanboy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις