seithan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το εγκατέστησα, τρέχει (αρκετά αργά, και με 30fps), και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το σκάφος. Στο hangar, στην σελίδα του παιχνιδιού, δεν έχω αγοράσει σκάφος.
Lord Aeon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ... και το Community Module αρκετούς RPGάδες (δεν εννοώ βαρύ RPG, προς Mass Effect μεριά περισσότερο). Όταν δέσουν τα επιμέρους τμήματα, προβλέπω μαζική κοσμοσυρροή. Με τους τωρινούς ρυθμούς ανάπτυξης πάντως, το rollout με το πρώτο επεισόδιο του Squadron 24 δε θα το περίμενα πριν από την άνοιξη του 2016.
BadIronTree Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το εγκατέστησα, τρέχει (αρκετά αργά, και με 30fps), και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το σκάφος. Στο hangar, στην σελίδα του παιχνιδιού, δεν έχω αγοράσει σκάφος. To online ή πας στο άσπρο στρογγυλο κουτί και μπαίνεις μέσα ή πάτα ESC και μετά Electronic Access / Arena Commander για πιο Γρήγορα... Μπορείς να τα ξεκλειδώσεις όλα μέχρι τις 24/8 εάν πας εδώ: https://robertsspaceindustries.com/promotions/gamescomflyfree2015 και βάλεις το : GAMESCOM2015 Το σκάφος που έχεις τα βλέπεις εδώ... https://robertsspaceindustries.com/account/pledges/configuration 1
seithan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 To online ή πας στο άσπρο στρογγυλο κουτί και μπαίνεις μέσα ή πάτα ESC και μετά Electronic Access / Arena Commander για πιο Γρήγορα... Μπορείς να τα ξεκλειδώσεις όλα μέχρι τις 24/8 εάν πας εδώ: https://robertsspaceindustries.com/promotions/gamescomflyfree2015 και βάλεις το : GAMESCOM2015[/size] Το σκάφος που έχεις τα βλέπεις εδώ... https://robertsspaceindustries.com/account/pledges/configuration Ναι το βρήκα το άσπρο sim-pod. Από το hangar δεν μπορώ να απογειωθω; Τον κωδικό το έβαλα όταν έφτιαχνα account. 1
BadIronTree Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ναι το βρήκα το άσπρο sim-pod. Από το hangar δεν μπορώ να απογειωθω; Τον κωδικό το έβαλα όταν έφτιαχνα account. To Arena Commander (space) & Star Marine (fps) είναι game in game (sim) για να μάθεις να παίζεις χωρίς να ρισκάρεις το αληθινο σου σκάφος. Είναι part of the lore του game... βλέπεις στο hangar μόνο ότι έχεις "αγοράσει"... Αλλά εάν θες παίξε Free flight και πάρκαρε το στην πλατφόρμα... το ίδιο είναι To social module (Pre-PU 0.9) θα βγει σε μερικές εβδομάδες) 2
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ε άντε,ας το κάνω update,μιας και χω να παίξω από φεβρουάριο.. 25gb νταξ,το χουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 άντε να δούμε. Αυτό τρώει delay όσο δεν πάει, το E:D είναι πιο άδειο (content) και απο Θέατρο με τον Μπιμπίλα, άσε που έχουν γίνει και αυτοί moneygrabbers με ένα κάρο υποσχέσεις, ανακοινώσεις expansion ενω δεν λειτουργεί ακόμα όπως θα έπρεπε το base game.. Το NMS δέν είναι space sim και αυτό θα είναι βαρετό μέχρι θανάτου μετά απο κανα μήνα. Μόνο το Enemy Starfighter περιμένω τελικά. Όταν βγεί με το καλό το SC πάντως, θα είναι πιστεύω αξεπέραστο. Άν βγει. γιατί με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω, λένε οτι ο τύπος τα έχει κάνει λίγο σκατά. Θέλει να δημιουργήσει το όραμά του, δεν έχει στόχους κτλ κτλ.
BadIronTree Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 άντε να δούμε. Αυτό τρώει delay όσο δεν πάει, το E:D είναι πιο άδειο (content) και απο Θέατρο με τον Μπιμπίλα, άσε που έχουν γίνει και αυτοί moneygrabbers με ένα κάρο υποσχέσεις, ανακοινώσεις expansion ενω δεν λειτουργεί ακόμα όπως θα έπρεπε το base game.. Το NMS δέν είναι space sim και αυτό θα είναι βαρετό μέχρι θανάτου μετά απο κανα μήνα. Μόνο το Enemy Starfighter περιμένω τελικά. Όταν βγεί με το καλό το SC πάντως, θα είναι πιστεύω αξεπέραστο. Άν βγει. γιατί με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω, λένε οτι ο τύπος τα έχει κάνει λίγο σκατά. Θέλει να δημιουργήσει το όραμά του, δεν έχει στόχους κτλ κτλ. Σκατά δεν τα έχει κάνει απλά κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει σχεδόν κανένας και τους παίρνει λίγο παραπάνω... Π.Χ. το FPS το κάνει σαν το ARMA ...First & Third person camera+ animation είναι τα ίδια δεν κάνει "cheating" σαν αυτό : https://youtu.be/PXf2DzT9bzo?t=3m29s Στο BF4 πόσες φορές σε έφαγε κάποιος ενώ έκανε reloading ? Όταν άλλο βλέπεις και αλλού είναι τότε νομίζεις ότι ήταν "LAG" Πόσες φορές έχεις αδειάσει τον γεμιστήρα εξ επαφή στο κεφάλι και δεν έχει πεθάνει... ρωτά τα CS:GO άτομα γιατί είναι πάντα καλύτερα να καλύπτεστε από δεξιά σκυφτός... ΠΧ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Baldron, τα hotas τα φτιάξανε σε σχέση με KB/M η ακόμα το παλεύουν; να ξέρω και τι διαβάζω γύρω γύρω.
BadIronTree Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Baldron, τα hotas τα φτιάξανε σε σχέση με KB/M η ακόμα το παλεύουν; να ξέρω και τι διαβάζω γύρω γύρω. Σαν Control τα HOTAS υπερτερούν έχουν βάλει 1000 options μέχρι και καμπύλες ευαισθησιας κτλ Στις μανούβρες δεν πιανονται... Αλλά το mouse μπορεί να σε έχει στον στόχο του πιο εύκολα... (με gimable weapons) Για μην είναι τα hotas μειονεκτικα πριν καιρό αλλάξανε τα slots ΠΧ ένα lev 3 slot με gimable weapon μπορεί να βάλει μέχρι lev 2 όπλο ενώ τα σταθερά που τα προτιμούν τα hotas μπορούν να βάλουν lev 3 κανόνι (σχεδόν διπλάσιο damage) έτσι τώρα σε PVP πάνω κάτω είναι στα ίδια ... Μόνο VS AI στα stas είναι λίγο καλύτερο το mouse γιατί έχουν καλύτερο kill/min ratio Το balance θα αλλάξει 100 φόρες ακόμα... για αυτό κάνανε το module τόσο νωρίς ... πριν ένα μήνα διπλασίασαν ή Τριπλασίασαν τις ασπίδες και το ARMOR (ανάλογα το σκάφος ) και τώρα για να σκοτώσεις καποιον πρέπει να παλέψεις αρκετά... τα missilas τα έφτιαξαν και τώρα πρέπει να τα αποφύγεις (μανουβρες) όχι άπλα να σπαμαρεις τα flares & chaf
seithan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Έπαιξα λίγο αερομαχία, και με ποντίκι και με xbox360 gamepad, μου φάνηκε πολύ δύσκολο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 να ρωτήσω κάτι ακόμη, το basic training sim δεν το έχει ενεργό σαν επιλογή, γιατί; Επίσης, γίνομαι απο αυτούς τους ενοχλητικούς που θα μπορούσαν κάλιστα να γκουγκλάρουν και θα το κάνω, αλλά θέλω και το Input απο εδώ.. τα graphic options, δεν εχει advanced μενου; στο very high Μου κάνει νερά, και θα ήθελα λιγο tweak. φαντάζομαι απο το .ini ή κατί τέτοιο ε. edit: link με engine commands, αν είναι valid αυτό.. τέλος, add friend ingame έχει;
BadIronTree Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 να ρωτήσω κάτι ακόμη, το basic training sim δεν το έχει ενεργό σαν επιλογή, γιατί; Επίσης, γίνομαι απο αυτούς τους ενοχλητικούς που θα μπορούσαν κάλιστα να γκουγκλάρουν και θα το κάνω, αλλά θέλω και το Input απο εδώ.. τα graphic options, δεν εχει advanced μενου; στο very high Μου κάνει νερά, και θα ήθελα λιγο tweak. φαντάζομαι απο το .ini ή κατί τέτοιο ε. edit: link με engine commands, αν είναι valid αυτό.. τέλος, add friend ingame έχει; Ναι σε όλα ... (user.cfg) Το Training στα free άτομα ήταν κλειδωμένο από bug δεν ξέρω εάν το φτιάξανε ...
BadIronTree Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μόνο στο Interstelar τα κάνουν αυτα (bug) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις