Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι...με 45$ τα έχεις όλα, καθως και όλα όσα ακολουθήσουν, καθως το παιχνίδι θα ανανεώνεται διαρκώς. Τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία απ'οτι βλέπω.

• Like 2
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή με 45 δολάρια τελείωσά , όταν βγεί το παιχνίδι θα μπορώ να πάιξω και να έχω όλα τα σκάφη ή θα πρέπει να σκάω 200αρες για σκάφη;; Με ingmae currency δε θα μπορείς να αγορ´αζεις σκάφη;

Ναι με $45 καθάρισες. Βέβαια αν μπορείς να αγοράσεις από κάπου το κουπόνι της AMD (Silver ή Gold μόνο) και να επιλέξεις στην εξαργύρωση στο Star Citizen.

Και ελπίζω να έχεις πολύ καλή κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

μπορουμε να τεσταρουμε το παιχνιδι καπως? υπαρχει καποιο demo η κατι παρομοιο, ξερω γω..

To fps αναμένεται... Τωρα μόνο dogfighting - racing- team death match - Pve AI arena με Waves & με coop online & hangar modules

Δημοσ.

το Eve για μενα αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο παιχνιδι στο ειδος του, παιζεις ακομα? εγω παιζω ανα μηνα, πολυ πραμα και δεν προλαβαινω τοσες ωρες να αφιερωσω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To fps αναμένεται... Τωρα μόνο dogfighting - racing- team death match - Pve AI arena με Waves & με coop online & hangar modules

Κάτι άλλο σε mode... εμπορίου έχει/θα έχει ή είναι μόνο σφαγές όλοι εναντίον όλων; Γιατί σε αυτό το κομμάτι μου φαίνεται πως υπερέχει το ED, γι' αυτό και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το SC (δεν είμαι πολύ των μαχών, πλέον).

Επίσης εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν παγώνουν την εξέλιξη νέων σκαφών ώστε να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην εξέλιξη του gameplay και να βγάλουν μια πιο πλήρη beta έκδοση. Η αλήθεια είναι πως δεν πολυπαρακολουθώ την πορεία εξέλιξης του παιχνιδιού, αλλά δεν κατανοώ γιατί να πρέπει να υπάρχουν 60, 70, 80 σκάφη και να βγαίνουν συνεχώς καινούρια. Δέκα (και πολλά λέω) θα ήταν μια χαρά για αρχή. Φαντάζομαι πως ο βασικός λόγος είναι οι αγορές από τους fan του παιχνιδιού, ώστε να συνεχίζεται η χρηματοδότηση.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Κάτι άλλο σε mode... εμπορίου έχει/θα έχει ή είναι μόνο σφαγές όλοι εναντίον όλων; Γιατί σε αυτό το κομμάτι μου φαίνεται πως υπερέχει το ED, γι' αυτό και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το SC (δεν είμαι πολύ των μαχών, πλέον).

Επίσης εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν παγώνουν την εξέλιξη νέων σκαφών ώστε να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην εξέλιξη του gameplay και να βγάλουν μια πιο πλήρη beta έκδοση. Η αλήθεια είναι πως δεν πολυπαρακολουθώ την πορεία εξέλιξης του παιχνιδιού, αλλά δεν κατανοώ γιατί να πρέπει να υπάρχουν 60, 70, 80 σκάφη και να βγαίνουν συνεχώς καινούρια. Δέκα (και πολλά λέω) θα ήταν μια χαρά για αρχή. Φαντάζομαι πως ο βασικός λόγος είναι οι αγορές από τους fan του παιχνιδιού, ώστε να συνεχίζεται η χρηματοδότηση.

μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το FPS & Social module που αναμένετε είναι η βάση για το PU (live server)

1 solar system με trading λένε τέλος 2015 - αρχές 2016 στην καλύτερη ... αφού βγάλουν το Arena Commander 2.0 με Multicrew fights ... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...