nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το θέμα όμως δεν είναι μόνο πότε θα βγει αλλά και τι θα περιέχει όταν βγει. Φέρνω ως παράδειγμα το αντίπαλο δέος (βλ. Elite Dangerous), το οποίο ενώ θεωρητικά (θα) υποστηρίζει ό,τι και το SC, στην πράξη κυκλοφόρησε χωρίς καν να έχει multiplayer της προκοπής. Το SC προφανώς θα είναι πιο δουλεμένο και θα έχει περισσότερα features αλλά και πάλι πιστεύω πως θα πάρει καιρό μέχρι να πιάσει το potential του.
BadIronTree Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το θέμα όμως δεν είναι μόνο πότε θα βγει αλλά και τι θα περιέχει όταν βγει. Φέρνω ως παράδειγμα το αντίπαλο δέος (βλ. Elite Dangerous), το οποίο ενώ θεωρητικά (θα) υποστηρίζει ό,τι και το SC, στην πράξη κυκλοφόρησε χωρίς καν να έχει multiplayer της προκοπής. Το SC προφανώς θα είναι πιο δουλεμένο και θα έχει περισσότερα features αλλά και πάλι πιστεύω πως θα πάρει καιρό μέχρι να πιάσει το potential του. Ο σκοπός του είναι να φτιάξει επιτέλους το game των ονειρων του... όχι να πουλήσει τρελά.!!! (Δεν έχει publicers & το marketing αποτελείται μόνο από μια γυναικα) Και 1million sales μόνο μια χαρά θα είναι για nich market game. Τα λεφτά του για να το φτιάξει τα έχει βγάλει!!! Για αυτό όταν τους λέει ότι θα τα ξοδέψει όλα στο game, του λένε ότι είναι τρελός lol
comfuzio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Με μ@μησε το re-download των 25GB με το 1.1 patch! Σε 7,5mbps adsl 20+ ώρες μιας που δεν πιάνει σταθερά πάνω από 400kb/s.
BadIronTree Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Με μ@μησε το re-download των 25GB με το 1.1 patch! Σε 7,5mbps adsl 20+ ώρες μιας που δεν πιάνει σταθερά πάνω από 400kb/s. Μετά από 2 χρόνια έπρεπε να γίνει 600+GB patch data είχαν online Clean install και εγώ
comfuzio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πω πω! Τώρα το έχω στον SSD, ελπίζω μην μεγαλώσει πολύ γιατί έχω χώρο ίσα-ίσα για το GTA V! Αν είναι να μεγαλώνει σε όγκο θα πάρω έναν νέο 1TB δίσκο να το έχω μόνο του! χαχα
BadIronTree Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πω πω! Τώρα το έχω στον SSD, ελπίζω μην μεγαλώσει πολύ γιατί έχω χώρο ίσα-ίσα για το GTA V! Αν είναι να μεγαλώνει σε όγκο θα πάρω έναν νέο 1TB δίσκο να το έχω μόνο του! χαχα https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/242575/why-you-should-re-install-star-citizen-with-1-1-0#latest
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παιδιά, με ένα τέτοιο ή ενα τέτοιο είμαι οκ και έτοιμος να δώσω διαστημικό πόνο; γιατι τόσες επιλογές που έχει..
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παιδιά, με ένα τέτοιο ή ενα τέτοιο είμαι οκ και έτοιμος να δώσω διαστημικό πόνο; γιατι τόσες επιλογές που έχει.. Και τα δυο είναι starter ships. Από 'κει ξεκινάς, και ανεβαίνεις σιγά-σιγά στη σκάλα των διαστημικών οχημάτων. Το πρώτο(Aurora) πιστεύω είναι πιο καλό για μεταφορές, και το δεύτερο(Mustang) πιο ευέλικτο στη μάχη. 1
Bigi444444 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Άντε να φοράς κανά vr στο κεφάλι σου εκεί!Ανακοπή επι τόπου! 3
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πρώτη μου φορά βλέπω εταιρία να προτρέπει για fresh install του παιχνιδιού,απότι just update it.. Για όσους το κάνουν,όπως έκανα,το αρχείο που θα κατεβάζεσετε είναι 25.4GB 1
Apoll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είμαι ο μόνος που ενώ έχει το παιχνίδι (ευχαριστώ την AMD), δεν ασχολείται καθόλου μαζί του μέχρι να βγει;Γιατί δεν νομίζω να είναι παραπάνω από tech-demo αυτή τη στιγμή.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είμαι ο μόνος που ενώ έχει το παιχνίδι (ευχαριστώ την AMD), δεν ασχολείται καθόλου μαζί του μέχρι να βγει; Γιατί δεν νομίζω να είναι παραπάνω από tech-demo αυτή τη στιγμή. ούτε και γω ασχολούμε .. Απλώς είπα να το έκανα update να μην πιάνει αράχνες.. Εφόσον έχω το elite dangerous είμαι καλά! 1
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κατα πάσα πιθανότητα είναι το game που θα ασχοληθώ όταν πάρω VR από valve.
Προτεινόμενες αναρτήσεις