Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας και πήρα κιεγώ κλειδάκι από AMD, να ρωτήσω κάτι χαζό. Μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης (του PCιού) και έχω μόνο ένα Χ360 pad διαθέσιμο σαν input device, μπορώ να παίξω με αυτό ή θα είναι ταλαιπωρία? Χρειάζεται δλδ HOTAS κλπ?

Δημοσ.

με όλα παίζεται το game  ... 40% έχουν mouse+keyboard 40% hotas 20% x360 pad

Μιας και πήρα κιεγώ κλειδάκι από AMD, να ρωτήσω κάτι χαζό. Μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης (του PCιού) και έχω μόνο ένα Χ360 pad διαθέσιμο σαν input device, μπορώ να παίξω με αυτό ή θα είναι ταλαιπωρία? Χρειάζεται δλδ HOTAS κλπ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

REDACTED also discussed a bit about the damage system that will be implemented in Star Citizen’s FPS module. When asked whether players would experience slower movement and greater weapon sway in case they were wounded, the development team replied and said:

“Absolutely, your limb damage will have severe impacts on how the mechanics work – and it is limb specific too, not just an overall of ‘oh youre kind of hurt’. For example, if your left arm is hurt but you throw grenades with your right, your right throw won’t really be impacted.”

Rainbow Six,Delta force λένε.Απ'όλα  :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...