BadIronTree Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια απο που αγοράζει κανεις την alpha; τι τιμή έχει; εάν δεν έχεις τίποτα και θες να παίξεις τώρα: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Arena-Commander-Starter Άμα έχεις πακέτο μόνο με beta πας εδώ: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Module-Passes/Arena-Commander
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 James: "Question. AMD Mustang: Just the ship or full package?" Ben: "It's a full package." Έτσι. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 James: "Question. AMD Mustang: Just the ship or full package?" Ben: "It's a full package." Έτσι. ποποπο όνειρο ζω!!! Άντε να έρθει η κάρτα και το κουπόνι...αν μου το φάνε θα γίνει ΧΑΜΟΣ!θα ανέβω θεσσαλονίκη να κάψω το visionstudio!Τυχαιροί που δεν μένω πια εκεί! AMD Never Settle. What comes with the Star Citizen package? 1
Apoll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 1η Οκτωβρίου είναι κοντά ποποπο όνειρο ζω!!!Άντε να έρθει η κάρτα και το κουπόνι...αν μου το φάνε θα γίνει ΧΑΜΟΣ!θα ανέβω θεσσαλονίκη να κάψω το visionstudio!Τυχαιροί που δεν μένω πια εκεί!AMD Never Settle. What comes with the Star Citizen package? Όταν την αγόρασες δεν σου έστειλαν με email τον κωδικό; Τουλάχιστον Αγγλία όταν πήρα την 295Χ2 πριν δύο εβδομάδες (34% έκπτωση), με το που την παράγγειλα μου έστειλαν το κωδικό και τον έκανα register επιλέγοντας τα 3 παιχνίδια. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 1η Οκτωβρίου είναι κοντά Όταν την αγόρασες δεν σου έστειλαν με email τον κωδικό; Τουλάχιστον Αγγλία όταν πήρα την 295Χ2 πριν δύο εβδομάδες (34% έκπτωση), με το που την παράγγειλα μου έστειλαν το κωδικό και τον έκανα register επιλέγοντας τα 3 παιχνίδια. πριν την παραγγείλω,τηλεφώνησα στο visionstudio και ρώτησα,και μου είπανε ότι ναι είναι τα νέα κουπόνια,και περιμένουν να τους έρθουν.Και ότι τα δικαιούμαι και δεσμεύονται αν αγοράσω τώρα την κάρτα όταν τους έρθουν να μου στείλουν με email σκαναρισμένο το κουπόνι.Μετά από 1-2 μέρες που είχαμε μιλήσει στο τηλ,κάνω την παραγγελία της 280x,Η κάρτα δεν έχει έρθει(8μερές τώρα),οπότε ελπίζω να έρθει σε 1-2 μέρες και να χει και το κουπόνι μαζί,αλλιώς θα περιμένω.Και μετά από λίγο θα τους πρίζω με τον καιρό.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 edit έχω νέα,μόλις μίλησα με vistionstudio και μου είπανε αύριο περιμένουν την παραλαβή,αλλά τα κουπόνια ακόμα δεν τους τα έχουν στείλει,και μου είπανε ίσως αύριο με τις παραλαβές που κάνουν,και μου πεταξε και κάτι νέο,''ότι μερικές φορές δεν του στέλνουν τα κουπόνια'' ... Αν είναι και ισχύει αυτό,να τους πω ότι την κάρτα θα την πάρω μόνο αν μου στείλουν κουπόνι μαζί;;;;;
Apoll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 edit έχω νέα,μόλις μίλησα με vistionstudio και μου είπανε αύριο περιμένουν την παραλαβή,αλλά τα κουπόνια ακόμα δεν τους τα έχουν στείλει,και μου είπανε ίσως αύριο με τις παραλαβές που κάνουν,και μου πεταξε και κάτι νέο,''ότι μερικές φορές δεν του στέλνουν τα κουπόνια'' ... Αν είναι και ισχύει αυτό,να τους πω ότι την κάρτα θα την πάρω μόνο αν μου στείλουν κουπόνι μαζί;;;;; Το κουπόνι ήταν για συγκεκριμένες κάρτες, αλλά τουλάχιστον Αγγλία όλες οι 280Χ έρχονται με Gold Coupon. Αν δεν έχει κουπόνι, πες τους όχι και αγόρασε από Αγγλία. 280Χ πάνε £190 (241 ευρώ). Γιατί πολύ πιθανόν να πάει για ebay αυτό της κάρτας σου.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το κουπόνι ήταν για συγκεκριμένες κάρτες, αλλά τουλάχιστον Αγγλία όλες οι 280Χ έρχονται με Gold Coupon. Αν δεν έχει κουπόνι, πες τους όχι και αγόρασε από Αγγλία. 280Χ πάνε £190 (241 ευρώ). Γιατί πολύ πιθανόν να πάει για ebay αυτό της κάρτας σου. και αν βγει προβληματική άντε στείλε την πίσω αγγλία...σε θέματα hardware προτιμώ ενχώριες αγορές! Ναι το ξέρω ότι είναι για ορισμένες κάρτες,οι 280x είναι μέσα... Έτσι όπως μου το πε,αυτό που θα πω παρακάτω αυτό φοβάμαι,ήδη βρήκα στο ebay κουπόνια gold με 30€..! ανοίγω θέμα εδώ!
Apoll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Αν αγοράζεις την κάρτα για το παιχνίδι, ακυρωσέ τη και αγόρασε το παιχνίδι, ή το κουπόνι μόνο του. Φτηνότερα θα σου έρθει.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 όχι εννοείται ότι δεν αγοράζω την κάρτα για το παιχνίδι....είπαμε!! 1
gildo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 36 ευρω ειναι η απλή έκδοση και παίζεις καθώς εξελίσσεται το game μεχρι το release?Επειδη σε άλλες alpha αυτο είχα δει για αυτο το ρωτάω.Ειμαι μεταξύ αυτού και του elite dangerous αν και με αυτα που βλεπω το star citizen δεν βλεπω να το σηκώνει το pc.
BadIronTree Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 36 ευρω ειναι η απλή έκδοση και παίζεις καθώς εξελίσσεται το game μεχρι το release?Επειδη σε άλλες alpha αυτο είχα δει για αυτο το ρωτάω.Ειμαι μεταξύ αυτού και του elite dangerous αν και με αυτα που βλεπω το star citizen δεν βλεπω να το σηκώνει το pc. Τα 45$ εχουν single player campaign και PU Online server + Private servers +beta + AC module
gildo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε με τα 45 ειναι φουλ το πακέτο.Το ίδιο πακέτο ειναι τελικα απλα το άλλαξα σε ευρω και βγαίνει 36.
Apoll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 36 ευρω ειναι η απλή έκδοση και παίζεις καθώς εξελίσσεται το game μεχρι το release?Επειδη σε άλλες alpha αυτο είχα δει για αυτο το ρωτάω.Ειμαι μεταξύ αυτού και του elite dangerous αν και με αυτα που βλεπω το star citizen δεν βλεπω να το σηκώνει το pc. Κοίτα είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια.... Πάντως όταν δοκίμασα το Arena Commander, η GTX780 αγκομάχησε ακόμα και στα 1293Mhz @ 1080p, ενώ έβαλε το σεσουάρ ανεμηστήρα στο 100%. Γι αυτό είδα την 295Χ2 ως καλή ευκαιρία και την πήρα γιατί είναι αθόρυβη ακόμα και σε full load (ξέρεις τι είναι να παίζεις Crysis 3 και να μην ακους θόρυβο από το PC; ) Πάντως για όσους έχουν AMD* κάρτες, το SC υποστηρίξει Mantle, οπότε τυχόν παλαιολιθικοί ή AMD επεξεργαστές θα το παίξουν το παιχνίδι άνετα. *77xx, 78xx, 79xx, R6 260/260X, R7, R8, R9
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά, ακόμα δεν έχουν κάνει optimise άλλωστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις