Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω λεφτά να δώσω αν κάνω λάθος και δεν τους βάλω σωστά.

Ψοδεψα 3 ευρω για μαγνητες απο ebay με τα μεταφορικα, ανοιγεις απο κατω το flight stick και τοποθετεις τους μαγνητες εκει που ηδη υπάρχουν, κολανε μονοι τους, η διαδικασια είναι γελοία και διαρκει 1 λεπτο (μπορεις και πιο γρηγορα αν πας για ρεκορ :)  Για να κανεις ζημια με αυτη την διαδικασια πρεπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ , να είσαι μεθυσμένος και να γινει παραλληλα εκεινη την ώρα σεισμός :)

Αν τυχον δεν σου αρεσει το αποτελεσμα που δεν υπαρχει περιπτωση να μην , τους βγαζεις με την ιδια ευκολια...

Μη σε πρηζω κιολας , για καλο στο ειπα , απλα να ξες οτι αν σε πετυχω στο διαστημα x52 pro με μαγνητες vs χωρις δεν με σκοτωνεις ουτε σε χιλια χρονια και ας εχεις και το καλυτερο hornet που υπαρχει και εγω το aurora :)  

You have been warned...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Για να κανεις ζημια με αυτη την διαδικασια πρεπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ , να είσαι μεθυσμένος και να γινει παραλληλα εκεινη την ώρα σεισμός :)

Οκ...

Μη σε πρηζω κιολας , για καλο στο ειπα , απλα να ξες οτι αν σε πετυχω στο διαστημα x52 pro με μαγνητες vs χωρις δεν με σκοτωνεις ουτε σε χιλια χρονια και ας εχεις και το καλυτερο hornet που υπαρχει και εγω το aurora :)  

You have been warned...

1) Μισώ τις απειλές.

Edit: ειδικά γιατί το πρώτο πράγμα που λέει κανείς αφού "φτιάξει" κάτι είναι το "θα σε βρω και θα δεις".

2) Δεν είναι μόνο το με τι πετάς, αλλά και το πώς πετάς.

Δημοσ.

Οκ...

1) Μισώ τις απειλές.

2) Δεν είναι μόνο το με τι πετάς, αλλά και το πώς πετάς.

xaxaxaaxa :)

1)Δεν είναι απειλη , είναι προειδοποιηση

2)Η διαφορα είναι οτι εσυ θα πετας με χαλασμενο flight stick και γω με σωστο, όποτε οσο καλα και να πετας θα εχεις φοβερο handicap (μεγαλα deadzones και no precision )

• Moderators
Δημοσ.

To συνεχίζεις το θέμα...

Μπορεί να παίξω και με mouse, αφού είναι precise.

Σταμάτα λοιπόν, γιατί σοβαρά δεν μου αρέσει.

Δεν σου άρχισα τις μαγκιές, οπότε δεν θέλω "προειδοποιήσεις".

Δεν έρχομαι στο τόπικ για να πιάσω εχθρικότητες και όταν δεν τις ξεκινάω, το παίρνω πολύ προσωπικά.

Δημοσ.

To συνεχίζεις το θέμα...

Μπορεί να παίξω και με mouse, αφού είναι precise.

Σταμάτα λοιπόν, γιατί σοβαρά δεν μου αρέσει.

Δεν σου άρχισα τις μαγκιές, οπότε δεν θέλω "προειδοποιήσεις".

Δεν έρχομαι στο τόπικ για να πιάσω εχθρικότητες και όταν δεν τις ξεκινάω, το παίρνω πολύ προσωπικά.

ok... Δεν καταλαβα πως καταφερες και το πηρες εχθρικα το θεμα... Εγω απλα προσπαθουσα εντελως φιλικα να μοιραστω αυτα που διαπίστωσα για το ίδιο controller που εχουμε , μόλις τωρα καταλαβα οτι πραγματικα θιχτηκες με καποιο τρόπο.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι αντιπαραθεση είδες εδω αλλά αφου σε πειραξε να σου ζητησω πραγματικα συγγνωμη και το σταματαω εδω...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ok, ζητάω κι εγώ συγνώμη, αλλά το έχω το θέμα όταν μου λένε "θα σε κερδίσω" για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

________________________________________________________________________________________

Πίσω στο topic, θα δοκιμάσω τις αλλαγές (ακόμα με mouse) το απόγευμα και να δω πώς είναι το online.

Υπάρχει τρόπος να μπούμε σαν squadron μέσα;

Δημοσ.

lol Είστε οι και 2 noobakia δεν πάτε να έχετε και Oculus rift εγώ σας έχω και μισό keyboard και με mouse με 1 κουμπί   :D :PPP 

Θα τα κανεις remap στο μισο που σε βολευει :) δεν ψαρωνω lol

Δημοσ.

αυτα ειναι!!! ομορφιες... εγω βιαστηκα και πηρα x52-pro , που το βρηκες ομως? δεν ειχε διαθεσιμότητα πουθενα...

• Moderators
Δημοσ.

Μπήκα λίγο το πρωί μάλλον με Αμερικάνους γιατί  το lag ήταν τρελό.. και πολύ packet loss ...

Πήγαν από 30.000 σε 60.000 άτομα ... ο Server πρέπει να έχει λιώσει  

Μπήκα κι εγώ πριν λίγο.

Ακίνητα διαστημόπλοια ή έκαναν warping. Διελυόμουν χωρίς να βλέπω lasers. Διέλυσα κι εγώ μερικούς "ακίνητους".

Πρέπει να τα έχει δει όλα.

Δημοσ.

To single player το φτιάξανε πολύ ... βάλανε 100 ήχους Έφτασα round   13 :D

όταν άκουσα για πρώτη φορά  τα εξωγήινα laser να ξυρίζουν πετάχτηκα :D 

Το hornet πρέπει να έχει uber shield από μπροστά :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...