Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aFhTN3r.jpg

Διπλός φόνος κατά τα γυρίσματα του διαφημιστικού για το freelancer!Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ,2 άοπλα S.A.R. cutlass πλησίασαν τον γερο ξεκούτη που οδηγουσε το freelancer στο διαφημιστικό για να δουν αν θέλει βοήθεια και αυτός τα κατέρριψε χωρίς προειδοποίηση!Έρευνες διεξάγονται από την αστυνομία για τον εντοπισμό του μακελάρη!

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Enjoy 

aFhTN3r.jpg

Διπλός φόνος κατά τα γυρίσματα του διαφημιστικού για το freelancer!Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ,2 άοπλα S.A.R. cutlass πλησίασαν τον γερο ξεκούτη που οδηγουσε το freelancer στο διαφημιστικό για να δουν αν θέλει βοήθεια και αυτός τα κατέρριψε χωρίς προειδοποίηση!Έρευνες διεξάγονται από την αστυνομία για τον εντοπισμό του μακελάρη!

Δεν φταίει αυτός που  έχουν  βάλει στα cutlass για armor χαρτόκουτα :P 

Δημοσ.

Το καλύτερο πακέτο αυτή τι στιγμή είναι το Aurora LN στα 36 ευρό +4 ευρό το pass.Καλό σκαφακι για να δεις το παιχνίδι και τα 40 ευρό το 2015-16....ίσως 17 που μάλλον θα βγει το παιχνίδι θα είναι ένας μισθός στην Ελλάδα οπότε αγόρασε το σήμερα.

Δημοσ.

Λοιπόν μια ερώτηση για κάποιον που δεν το έχει παρακολουθήσει από τόσο κοντά το όλο θέμα. Ας πούμε ότι θέλω να κάνω preorder το παιχνίδι, πόσο θα μου κοστίσει; Βλέπω ότι έχει 2 πακέτα 125$ και 180$? Με κάθε πακέτο παίρνεις και δώρο το πλοίο που λέει? Και αν τα πάρεις δεν έχει τίποτε άλλο να πληρώσεις γιατί είναι buy2play σωστά;

Ένα update παίδες γιατί είναι λίγο κάπως και αν δεν το έχεις παρακολουθήσει από κοντά μπορείς να χαθείς. 

Δημοσ.

Λοιπόν μια ερώτηση για κάποιον που δεν το έχει παρακολουθήσει από τόσο κοντά το όλο θέμα. Ας πούμε ότι θέλω να κάνω preorder το παιχνίδι, πόσο θα μου κοστίσει; Βλέπω ότι έχει 2 πακέτα 125$ και 180$? Με κάθε πακέτο παίρνεις και δώρο το πλοίο που λέει? Και αν τα πάρεις δεν έχει τίποτε άλλο να πληρώσεις γιατί είναι buy2play σωστά;

Ένα update παίδες γιατί είναι λίγο κάπως και αν δεν το έχεις παρακολουθήσει από κοντά μπορείς να χαθείς. 

lol ρε https://robertsspaceindustries.com/store/315-aurora-mr

30$ χωρις BETA 

Όλα τα σκαφοι και τα αντικείμενα τα αγοράζεις in-game...

Άμα έκανες μεγάλο donation/pledge σου δίνανε καποια items και ένα σκάφος από την αρχή του game...

Δεν υπάρχουν levels και skills...

To μόνο skill είναι του παίχτη που το  οδηγεί  :D

DLC δεν υπάρχουν μόνο μελλοντικά Single Player expansions

Τα modules είναι κομμάτια της ALPHA  που στο τέλος θα γίνουν το PU (online server)   

Για αυτό άμα δεις δεν λέει πουθενά Pre-order ...

Δημοσ.

Άντε ρε και λέω "δε παίζει να είναι τόσο ακριβά, κάτι λάθος κάνω". Thanks, στο 30άρι άμα είναι να το πάρουμε (δεν έχω κάποια κάψα για beta οπότε μια χαρά μου κάνει)

Δημοσ.

Οσο βλέπω το Hornet τοσο περισσοτερο μου αρεσει... και τόσο περισσοτερο ευχομαι να είχα το Hornet LTI αντι του 325Α , αυτο δεν αλλαζει τωρα με τιποτα ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...