Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Δυο χιλιαρικα περιπου..

Shocked Phone GIF

μου ηρθε μια ελαφρια ζαλάδα απο το νούμερο ειναι η αλήθεια!
Αλλά αν λιώνεις το παιχνιδι συνέχεια και το χαίρεσαι, δικά σου είναι, οτι θέλεις τα κάνεις ;) 
Λες κ δεν εχουμε όλοι εδω μεσα δωσει πολλαααααα λεφτα σε αυτο το σπορ :P 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Shocked Phone GIF

μου ηρθε μια ελαφρια ζαλάδα απο το νούμερο ειναι η αλήθεια!
Αλλά αν λιώνεις το παιχνιδι συνέχεια και το χαίρεσαι, δικά σου είναι, οτι θέλεις τα κάνεις ;) 
Λες κ δεν εχουμε όλοι εδω μεσα δωσει πολλαααααα λεφτα σε αυτο το σπορ :P 

Ενταξει ο καθενας εχει διαφορετικη προσεγγιση σε τετοια θεματα και αναλογα με την οικονομικη του κατασταση και διαθεση προσφερει αναλογα.

Μπορω να σου πω οτι δεν παιζω τοσο το Star Citizen οσο μπορει να νμζουν μερικοι,κανα 2 φορες τον χρονο θα μπω για μερικες μερες να δω πως προχωρανε τα πραγματα και να πεταξω λιγο τα σκαφη μου.

Εγω το χρηματοδοτω οσο μπορω γιατι μελλοντικα εχω αποφασισει οτι μονο με αυτο θελω να ασχοληθω.

Δυστυχως τα παιχνιδια πλεον εχουν καταντησει να ειναι το ιδιο φαγητο απλα με διαφορετικη σαλτσα και χω αρχισει και τα βαριεμαι.

Για αυτο και περιμενω με υπομονη και στηριζω το project οικονομικα.

Γιατι διαφερει απο ολα τα αλλα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

ωχ θα γίνει χαμός με την πρόταση αυτή...μην τον αρχίσω γω και με δείρετε :P

• Confused 1
Δημοσ.

Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη και προσεγγιση οπως ειπα.

Εγω το βλεπω ετσι και σαν καποιος που παιζει παιχνιδια απο πιτσιρικας,μονο αυτο εχω δει οτι παει να κανει διαφορετικα πραγματα και να τα ενωσει ολα σε ενα μεγαλο mmo οπου θα εισαι στην κυριολεξια ενας virtual πολιτης με ποινικο μητρωο,επαγγελμα,social status και οτι αλλο συνεπαγεται με το να ζεις σε μια κοινωνια η οποια διαρκως θα επεκτεινεται.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, optimus prime είπε

Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη και προσεγγιση οπως ειπα.

Εγω το βλεπω ετσι και σαν καποιος που παιζει παιχνιδια απο πιτσιρικας,μονο αυτο εχω δει οτι παει να κανει διαφορετικα πραγματα και να τα ενωσει ολα σε ενα μεγαλο mmo οπου θα εισαι στην κυριολεξια ενας virtual πολιτης με ποινικο μητρωο,επαγγελμα,social status και οτι αλλο συνεπαγεται με το να ζεις σε μια κοινωνια η οποια διαρκως θα επεκτεινεται.

Το θέμα είναι εαν δε βγει τι θα κάνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα εδινα τοσα πολλα λεφτα εαν δεν ενοιωθα ανετα για την επενδυση μου.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Δεν θα εδινα τοσα πολλα λεφτα εαν δεν ενοιωθα ανετα για την επενδυση μου.

Εντάξει αν και δεν απαντάς στην ερώτηση μου, θα πω
μακάρι να βγει και να πάνε σε καλό, αισίως φτάνουμε τα 10 χρόνια και όλο και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εγω το χρηματοδοτω οσο μπορω γιατι μελλοντικα εχω αποφασισει οτι μονο με αυτο θελω να ασχοληθω.

Δυστυχως τα παιχνιδια πλεον εχουν καταντησει να ειναι το ιδιο φαγητο απλα με διαφορετικη σαλτσα και χω αρχισει και τα βαριεμαι.

Για αυτο και περιμενω με υπομονη και στηριζω το project οικονομικα.

Ναι ρε συ.. Οκ, ισως στα 50 σου προλαβεις να δεις την  beta φαση, ΑΝ φτασει και εκει, στο μεταξυ το ξεζουμισμα συνεχιζεται, αλλα "διαφερει απο τα αλλα" ΛΟΛ

Edit: μολις ειδα και ποσα εχεις δωσει σε ενα πραγμα που ειναι ημιτελες σε αλφα φαση.. Σου δωσανε και rank του καλου πελατη, σε ατομα σαν εσενα πατανε και γινονται εκατομμυριουχοι, ρε τα τσακαλια.. 

Επεξ/σία από Deep2deep
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εντάξει αν και δεν απαντάς στην ερώτηση μου, θα πω
μακάρι να βγει και να πάνε σε καλό, αισίως φτάνουμε τα 10 χρόνια και όλο και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

700 ατομα περιπου δουλευουν μεχρι τωρα πανω στα 2 παιχνιδια και οι προσληψεις συνεχιζονται...

Καθε χρονο η ομαδα μεγαλωνει,τωρα το ποτε θα ειναι ετοιμο μονο αυτοι ξερουν.

Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει το ποτε θα γινει αυτο,οπως εγραψα και παραπανω υπομονη εχω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει δεν την μετραμε να δουμε ποσο μεγαλη την εχουμε.

Ο καθενας οτι μπορει και οτι θελει δινει,ειτε ειναι 60 ευρω ειτε ειναι χιλιαρικα.

Παντως εισαι θαρραλεος που μπηκες τοσο νωρις,εγω δεν ειχα πειστει μεχρι το 2016.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Ενταξει δεν την μετραμε να δουμε ποσο μεγαλη την εχουμε.

Ο καθενας οτι μπορει και οτι θελει δινει,ειτε ειναι 60 ευρω ειτε ειναι χιλιαρικα.

Παντως εισαι θαρραλεος που μπηκες τοσο νωρις,εγω δεν ειχα πειστει μεχρι το 2016.

Καλε όχι, δε το έδειξα γι'αυτό, το έδειξα ότι όντως έχω το παιχνίδι και δε τα λέω έτσι. Σαφώς ο καθένας θα δώσει όσα θέλει και μπορεί.

Με τον @BadIronTree παλιές καραβανες. Ε ήταν ονειρικό παιχνίδι, οπότε, χωθηκαμε. Αυτός μου έκανε το αρχικό σκάφος δώρο και μετά έκανα διάφορα upgrades.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλε όχι, δε το έδειξα γι'αυτό, το έδειξα ότι όντως έχω το παιχνίδι και δε τα λέω έτσι. Σαφώς ο καθένας θα δώσει όσα θέλει και μπορεί.

Με τον @BadIronTree παλιές καραβανες. Ε ήταν ονειρικό παιχνίδι, οπότε, χωθηκαμε. Αυτός μου έκανε το αρχικό σκάφος δώρο και μετά έκανα διάφορα upgrades.

Nαι αλλα εχεις γινει απιστος και με στεναχωρεις τωρα.

Μπορει να προχωραει αργα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα πουν κλεινουμε το μαγαζι και αυτο ηταν.

Τωρα που εχουμε και ενα ολοκληρο στουντιο να φτιαχνει πλανητες,θα γυρισουμε και σε Vulcan api σιγα σιγα απο φετος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Nαι αλλα εχεις γινει απιστος και με στεναχωρεις τωρα.

Μπορει να προχωραει αργα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα πουν κλεινουμε το μαγαζι και αυτο ηταν.

Τωρα που εχουμε και ενα ολοκληρο στουντιο να φτιαχνει πλανητες,θα γυρισουμε και σε Vulcan api σιγα σιγα απο φετος.

Ε τέτοιος είμαι γω...Άμα ξενερώσω, άστο αντίο μετά.

Μακάρι όντως να βγεί όπως ειπα και πιο πάνω, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω το φως στο τούνελ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ε τέτοιος είμαι γω...Άμα ξενερώσω, άστο αντίο μετά.

Μακάρι όντως να βγεί όπως ειπα και πιο πάνω, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω το φως στο τούνελ

Δεν δημιουργουνται στουντιο με τοσους developers για να δουλεψουν σε ενα project που δεν θα βγει...

Δεν ειμαστε στην δεκαετια του 1990 οπου μαζευοντουσαν 5 φιλοι και λεγανε να δοκιμασουν να φτιαξουν ενα παιχνιδι και εαν τα καταφερναν εχε καλως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...