Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως που δεν γιναμε αστεροσκονη εκει με τον βραχο που κουτουλησαμε..

Πηγαιναμε με 1200..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα bug που δεν ξέρω αν έχει εμφανισθει και σε προηγουμενες alpha εκδοσεις αλλά εγώ το συνάντησα πρώτη φορά στην 3.8

Καμιά φορά που και που οταν ανεβαίνω την σκάλα για να μπω στο σκάφος με πετά πάνω στην οροφή του😂

NcwC0PL.png

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εκανα και το αλλο, βλεποντας ενα βιντεο του Witcher 3 που καποιος διασχίζει ολο το χάρτη, περπατώντας όχι τρεχοντας η  ιππεύοντας, σε 1 ώρα σκέφτηκα να περπατησω και εγώ 1 μια ώρα να δω τι αποσταση θα διανύσω. Τελικά σταμάτησα στο μισαωρο έχοντας διανυσει περιπου 3.47 km (τοσο απειχα απο το σκάφος) με ταχυτητα βαδισματος κρινοντας και απο τον χρονο που περπάτησα 2,01 m/sec. Θα προσπαθησω να το κανω για μια ώρα σερι σε κάποια επομενη αποπειρα, σημερα αν το δουμε και αλλιως έγινε γερη προπονηση και ισως ανεβασω και το σχετικο βιντεο😂

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Anuminas είπε

Σημερα εκανα και το αλλο, βλεποντας ενα βιντεο του Witcher 3 που καποιος διασχίζει ολο το χάρτη, περπατώντας όχι τρεχοντας η  ιππεύοντας, σε 1 ώρα σκέφτηκα να περπατησω και εγώ 1 μια ώρα να δω τι αποσταση θα διανύσω. Τελικά σταμάτησα στο μισαωρο έχοντας διανυσει περιπου 3.47 km (τοσο απειχα απο το σκάφος) με ταχυτητα βαδισματος κρινοντας και απο τον χρονο που περπάτησα 2,01 m/sec. Θα προσπαθησω να το κανω για μια ώρα σερι σε κάποια επομενη αποπειρα, σημερα αν το δουμε και αλλιως έγινε γερη προπονηση και ισως ανεβασω και το σχετικο βιντεο😂

Προπόνηση για το Death Stranding 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...