Προς το περιεχόμενο

Star Citizen - alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλα φαινονται πολύ καλύτερα με το Planet Tech v4, και πέρα απο αυτο βλέπω και τα shadows distance να ειναι εξαιρετικά μεγάλο. Ειδα και κάτι βιντεο απο Microtech και φαινεται πολυ εντυπωσιακος πλανήτης με ατελειωτες επικες, αχανής τοποθεσιες με πανυψηλα βουνά και βαθιες χαράδρες ή περιοχες τουνδρας.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.

Nαι και ακομα θα δουμε και πολλες βελτιωσεις στο μελλον στις φωτοσκιασεις,σε textures κτλ...

Αλλα εχουμε oμως προβλημα με το pop in αυτη την στιγμη και δεν μπορω να καταλαβω εαν ειναι λογω επειδη ο σερβερ στρεσαρεται η κατι αλλο..

Παντως ειναι πολυ καραμπινατο και πρεπει να βρεθει μια λυση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τοτε θα εχει να κανει με τον server σιγουρα,

Εγω δεν εχω μπει ptu,ποτε δεν μπαινω βασικα αλλα εχω δει απο αλλους με πολυ καλυτερο μηχανημα απο το δικο μου να γινονται pop in ακομα και κτηρια απο τα 2.500 μετρα και πιο χαμηλα ακομα..

Ακομα και στο βιντεο του Morph φαινεται που ειναι 500 μετρα απο το εδαφος..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.

Το performance βελτιωθηκε με το 3,8 η περιμενουμε το επομενο patch . Το εχω αγορασει το παιχνιδι εδω και 4 χρονια και δεν εχω ασχοληθει καθολου λογω αυτου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Το performance βελτιωθηκε με το 3,8 η περιμενουμε το επομενο patch . Το εχω αγορασει το παιχνιδι εδω και 4 χρονια και δεν εχω ασχοληθει καθολου λογω αυτου. 

Με το object screaming... Έφτασα από 20-30 Fps σε 90-100 Fps... Αλλά όσο μεγαλώνει το solar system και βάζουν τα πάντα όλα , έπεσαν αρκετά...  Τώρα έχω στις megacities 40-70fps

Αλλά στο διάστημα με medium ship 90+

Πάντα παίζουν πολλά... Άτομα στο server... Πόσο καιρό είναι online o server... Και εάν γίνετε της Καλομοίρας τριγύρω σου :P

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BadIronTree είπε

Με το object screaming... Έφτασα από 20-30 Fps σε 90-100 Fps... Αλλά όσο μεγαλώνει το solar system και βάζουν τα πάντα όλα , έπεσαν αρκετά...  Τώρα έχω στις megacities 40-70fps

Αλλά στο διάστημα με medium ship 90+

Πάντα παίζουν πολλά... Άτομα στο server... Πόσο καιρό είναι online o server... Και εάν γίνετε της Καλομοίρας τριγύρω σου :P

Ρε συ εδω τελευταια φορα που επαιξα ειχα 20-25 fps στο σκαφος μεσα , τα 40-70 φαινονται σαν ονειρο :P 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ρε συ εδω τελευταια φορα που επαιξα ειχα 20-25 fps στο σκαφος μεσα , τα 40-70 φαινονται σαν ονειρο :P 

Πάρα πολλά άλλαξαν απο τότε.😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα γραφικα παιδια να τα αφηνετε καλυτερα στο very high γιατι εχει παρατηρηθει σε πολλα συστηματα οτι οταν τα κατεβαζουν σε high/medium εχουν χειροτερα fps..

Eπισης ξεκαρφωτο αλλα θα το γραψω,εαν θελετε καποια στιγμη να μπειτε σε ενα μεγαλο ελληνικο org για να βρισκετε παρεα να μου το πειτε να σας προτεινω ενα..

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...