Anuminas Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Πως λέγεστε στο SC; Εγώ BigBOSS_GR ή BigBOSS_GR84, όποιος θέλει ας με προσθεσει.
BadIronTree Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Anuminas είπε Πως λέγεστε στο SC; Εγώ BigBOSS_GR ή BigBOSS_GR84, όποιος θέλει ας με προσθεσει. BadIronTree Πάρτε και το update αυτής της εβδομάδας... μικρές αλλαγες γιατί είναι νωρίς ... + 1
kti23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δεν είχα καταλάβει ότι για να δοκιμάσεις την Alpha πρέπει να σκάσεις 40αρι. Δεν είμαι σίγουρος ότι με πείθει για full price παιχνίδι. Πάντως δοκίμασα το NMS και δεν νομίζω να το συνεχίσω. Minecraft με χειρότερο economy είναι αυτό όχι space sim. οξυγόνο για το exosuit> χαλάει το beam βρές άνθρακα> refuel το warp speed> refuel το launcher system> πάμε πάλι refine ψάχνωντας copper. Οι πλανήτες δεν έχουν ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους παρόλο που με ενθουσίασε αρχικά σαν concept. Mονόδρομος το ED. 1
mesfigas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το No mans sky ειναι mindless Grind ατελειωτα Το Elite θα το ψαξω και γω, αλλα οπως λενε εχει κι αυτο ατελειωτο Grinding resources. Το μονο θετικο ειναι οτι εξωμειωνει και δεν ειναι Arcade. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από mesfigas
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ισχύει ότι έχει αρκετό grind για τους engineers το Elite, αλλά για λεφτά υπάρχουν διάφοροι τρόποι. 2
Anuminas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 BadIronTree τι ειναι ακριβως το server meshing που ανέφερες;
panoc Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Anuminas είπε BadIronTree τι ειναι ακριβως το server meshing που ανέφερες; Μπορεις να παρεις μια ιδεα εδω 2
mesfigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ρε παιδια 15 λεπτα για να πας να παραλαβεις δεμα και αλλα 10 λεπτα να το παραδωσεις ? Πως την παλευεται. καταφερα να κανω μερικα Deliveries και κατεληξα να μαθενω νεα κομματια στην κιθαρα !!!!
BadIronTree Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, mesfigas είπε Ρε παιδια 15 λεπτα για να πας να παραλαβεις δεμα και αλλα 10 λεπτα να το παραδωσεις ? Πως την παλευεται. καταφερα να κανω μερικα Deliveries και κατεληξα να μαθενω νεα κομματια στην κιθαρα !!!! ΗΑΗΑΗ που να σε είχα στο EVE-online mining σε 0,0 Οι καλύτερες φιλίες έγιναν όταν δεν την παλεύαμε καθόλου πάρε mission που είναι σχετικά κοντά και 3-5 λεπτά έχεις τελειώσει Οι μεγάλες θα είναι πιο επικερδείς ... Ειδικά με cargo ships ... 1
mesfigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ναι σε μεγαλες αποστασεις παιρνω γυρω στα 3,500 aUEC
Anuminas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο quantum travel οπως απο Port Olisar προς Ηurston ή από Hurston σε ArcCorp προλαβαίνεις άνετα να κάνεις μπάνιο και μετά και έναν καφέ πριν αφιχθει το σκάφος (τουλάχιστον με το Avenger Titan που εχω) Ναι σε μεγαλες αποστασεις παιρνω γυρω στα 3,500 aUEC Στις delivery missions απο ArcCorp παιρνεις αν θυμαμαι καλά 7000 aUEK Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Anuminas
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, mesfigas είπε Ρε παιδια 15 λεπτα για να πας να παραλαβεις δεμα και αλλα 10 λεπτα να το παραδωσεις ? Πως την παλευεται. καταφερα να κανω μερικα Deliveries και κατεληξα να μαθενω νεα κομματια στην κιθαρα !!!! Αυτή είναι η ζωή του μεταφορέα. Διαδρομές, μπεγλεράκι και ο κίνδυνος του ότι μπορεί να στην πέσουν πειρατές (δεν ξέρω αν έχει στο SC). 2
BadIronTree Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αυτή είναι η ζωή του μεταφορέα. Διαδρομές, μπεγλεράκι και ο κίνδυνος του ότι μπορεί να στην πέσουν πειρατές (δεν ξέρω αν έχει στο SC). Interdiction σαν Elite Dangerous θα βάλουν όταν οι servers θα μπορούν να ανταπεξέλθουν global persistence... Για τώρα πας χαλαρά χωρίς φόβο... Και στα safe highways μην περιμένετε πολλά λεφτά
mesfigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εχει θυμαμε σταματησε το QT γιατι μου την επεσε ενα μεγαλο σκαφος δεν ξερω αν ητανε pve η pvp παντως με σταματησε στο QT
Προτεινόμενες αναρτήσεις