Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 $34 mil και: A new stretch goal for $36 million has also been announced: Tamsa System – Located near the fringe of Banu space, Tamsa System features a massive central star that has collapsed into a black hole. Evidence suggests that there were at least two more planets in the system when the star collapsed before the ensuing black hole engulfed them. Only two planets remain in the system, a chthonian world and a gas giant located far from the black hole’s event horizon. Initial surveys indicate that the two outer planets are slowly being pulled towards the black hole, leaving the two as a risky proposition at best for any sort of colonization
Simewn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε εκ του πονηρού. Ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος και βέβαια δεν είναι λιγούρης. Τα λεφτά δεν θα τα φάει, αλλά θα τα επενδύσει για το καλό της εταιρείας του και με τον σκοπό να κάνει όσο καλύτερο παιχνίδι μπορεί. Αυτό θα του φέρει περισσότερα χρήματα πίσω. Το μπάτζετ αυξάνει, όχι τα κέρδη του, έχει διαφορά.
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Chris Roberts Responds to "The Cult of Star Citizen"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε εκ του πονηρού. Άδικα όμως; Σήμερον ημέρα, πολλές εταιρείες εκμεταλλεύονται τον καταναλωτή και το ότι "θα το αγοράσει, γιατί 1) είναι η σειρά που του αρέσει 2) δεν υπάρχει κάτι άλλο 3) ελπίζει να είναι το νέο big thing 4) _________" και καμιά αγορά δεν είναι τόσο ανήθικη όσο των video games.
DeiX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Και εδω κολλαει το "λεφτα υπαρχουν". Αρκει τελικα να βρεις το τροπο να τους τα παρεις. Ο Robert προφανως τον βρηκε
Simewn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Άδικα όμως; Σήμερον ημέρα, πολλές εταιρείες εκμεταλλεύονται τον καταναλωτή και το ότι "θα το αγοράσει, γιατί 1) είναι η σειρά που του αρέσει 2) δεν υπάρχει κάτι άλλο 3) ελπίζει να είναι το νέο big thing 4) _________" και καμιά αγορά δεν είναι τόσο ανήθικη όσο των video games. Καθόλου άδικα, σωστά αυτά που γράφεις ΑΛΛΑ όταν δεν γνωρίζουμε ένα θέμα και παρόλαυτα έχουμε άποψη τότε αυτό που αναφέρεις θα γίνεται συνέχεια και θα φταίμε εμείς και όχι αυτοί που μας εκμεταλλεύονται. Όλοι απατεώνες είναι άρα και αυτός απατεώνας θα είναι δεν είναι άποψη λογική. Μάθε τί είναι το Star Citizen ποιός είναι ο Κρις Ρόμπερτς κλπ κλπ και μετά θα έχεις άποψη να πεις οτι θες. Βέβαια, αν δεν είσαι διατεθιμένος να το κάνεις αυτό, (θεμιτό,εγώ λόγω ηλικίας έχω παρακολουθήσει την πορεία του), τότε καλύτερα να μην έχεις άποψη και να έχεις την στάση που έχεις για τα πάντα για να μην απογοητευτείς και σε εκμεταλλευτούν ποτέ. Κι εγώ μαζί σου... Εγώ πήρα το παιχνίδι, το σκέφτηκα σαν preorder, δεν είναι ακριβό κι έχεις πρόσβαση στα πάντα που κυκλοφορούν, ήδη έχω ξεχάσει τα λεφτά που έδωσα και μπορώ να πω οτι ήδη έχω διασκεδάσει αρκετά με την όλη διαδικασία που γίνεται. Αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες και θεωρώ και λίγο γελοίο τον τόσο μεγάλο χαμό που γίνεται αλλά να κοροϊδεύει κανείς δε το βλέπω. Βλέπω επαγγελματίες που άρπαξαν την ευκαιρία και την εκμεταλλεύονται σωστά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι απατεώνες είναι άρα και αυτός απατεώνας θα είναι δεν είναι άποψη λογική.. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Κι εγώ το έχω υποστηρίξει το παιχνίδι (Wingnut pledge) και έπαιζα Wing Commander παλιότερα. Αυτό που λέω όμως ισχύει για την αγορά και μπορεί ο καθένας για τους χ,ψ λόγους να μην βουτήξει με τα μούτρα μέσα και να είναι σκεπτικός για κάποιον, είτε λέγεται Chris Roberts είτε Peter Molyneux είτε John Romero, κλπ κλπ. Εγώ έχω μεγάλες προσδοκίες κι ελπίζω να τις πιάσει το παιχνίδι. Το θέμα είναι να μην γίνει καμιά στραβή και έχουμε τρεχάματα, αλλά μέχρι τότε παραμένω αισιόδοξος.
BadIronTree Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σας έχω φάει High Admiral .. και πάω για Grand Admiral
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 High Admiral = $1000 Δεν μας δίνεις κι εμάς τίποτα;
Han Solo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 θα απαντησω στο thread με μονο γνωμονα το θεμα του preorder και γενικοτερα αυτων των εφαρμογων που αναπτυσονται απο το fan base ουσιαστικα. μπορει ο καθε chris roberts να μην εχει σκοπο να την σκαπουλαρει στην καραιβικη με τα λεφτα που μαζεψε αλλα να ειστε σιγουροι οτι μπορουν να τυχουν ενα σωρο προβληματα που και το project να το καθυστερησουν αλλα και να το αναβαλουν.... ενας θανατος (φτου κακα ), μια δικαστικη διαμαχη για πνευματικα διακιωματα , αποχωρηση προγραμμτιστων ειναι μερικες αιτιες που μπορουν να κανουν ενα τετοιο project να σταματησει την αναπτυξη του εως και την αναβολη του. ελπιζω παντως να μην γινει τιποτα και ολα να πανε καλα αλλα αν σταματησει το project θα εχω ολο το δικιο να βριζω ,οπως κανω αλλωστε τωρα εναν φιλο που εχει ηδη δωσει 250 ευρω και μου κλεγεται καθε μερα για τα λεφτα. 1
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Star Citizen's dogfighting module delayed to allow for fine tuning, better server backend
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Looking good.
Plug Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Looking good. στο οπτικό κομμάτι,το Eve,φαινεται μλκια μπροστά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις