hd1515 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας θα ηθελα να εγκαταστησω τα 7 αλλα εχω μονο 2 gb ram θα υπαρξει καποιο προβλημα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Οχι κανενα...Τα εχω απο οταν βγηκαν με 2 gb μνημη.
Aloyminas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εννοείτε ότι θα είναι 32 bit έτσι;.Γιατί για 64 θέλεις από 4gb μνήμη και πάνω.
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εννοείτε ότι θα είναι 32 bit έτσι;.Γιατί για 64 θέλεις από 4gb μνήμη και πάνω. Δηλαδή εγώ που τρέχω τα 64bit 8 και πριν τα 64bit 7 με 1,5gb χωρίς κανένα πρόβλημα τι είμαι;;;Αρειανός;;;
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 υπαρχει και η starter edition για ποιο ελαφρια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 υπαρχει και η starter edition για ποιο ελαφρια. Με 2 γιγα μνημη ακομα και σε P4 στα 3.0 μια χαρα ηταν τα home premium. Η starter κυκλοφορει εμπορικα επισημα ?
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Με 2 γιγα μνημη ακομα και σε P4 στα 3.0 μια χαρα ηταν τα home premium. Η starter κυκλοφορει εμπορικα επισημα ? ναι και η Home ειναι ελαφρια.δεν το ξερω για την starter Θα σε γελασω.
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εννοείτε ότι θα είναι 32 bit έτσι;.Γιατί για 64 θέλεις από 4gb μνήμη και πάνω. Δεν νομίζω ότι αλλάζει ο φόρτος του συστήματος. Απλά όσοι έχουν παραπάνω από 3GB RAM, πρέπει να βάζουν 64bit για να την βλέπει. Μία χαρά θα παίξουν τα Seven me 2GB RAM. Windows 7 Starter Windows 7 Starter is the edition of Windows 7 that contains the fewest features. Windows 7 Starter is only available in a 32-bit version. The Windows Aero theme is not included in this version. The desktop wallpaper and visual styles (Windows 7 Basic) are not user-changeable. Microsoft originally intended to restrict the edition to running three simultaneous applications but this limitation was dropped.[6] This edition is available pre-installed on computers, especially netbooks, through system integrators or computer manufacturers using OEM licenses http://en.wikipedia....dows_7_editions
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ειτε βαλει 32 ειτε 64 ενα και το ιδιο .2 giga μνημη εχει οποτε δεν θα εχει θεμα ουτε με 32 ουτε με 64.αλλα καλυτερα να βαλεις τα 64 bit να εκμεταλευτει και την cpu του.heatspreader thanxs για το Info για τα starter>δεν ηξερα Indeed αν τα δινουν εξω η ειναι μονο Preinstalled 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι αλλάζει ο φόρτος του συστήματος. Απλά όσοι έχουν παραπάνω από 3GB RAM, πρέπει να βάζουν 64bit για να την βλέπει. Μία χαρά θα παίξουν τα Seven me 2GB RAM. Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα , αν καταλαβα ειναι μονο για περοεγκατεστημενα windows 7 αυτη η εκδοση ?? Ακομα και ετσι βεβαια αρκετοι την εχουμε με πλαγιο τροπο.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 σε laptop (μοντέλο 2007) με 1GB RAM τα win7 pro πάνε μια χαρά. δουλεύεις άνετα. τώρα αν ανοίξεις καμιά 10ρια εφαρμογές είναι άλλο θέμα. με 2GB θα είσαι μια χαρά και άσε το καθένα να λέει ότι θέλει. αλλά καλύτερα γράψε και τα υπόλοιπα του υπολογιστή να δούμε τι έχεις. έχω υπολογιστή παλιο με 2,5GB RAM αλλά δε μπορούν να δουλέψουν ικανοποιητικά τα win7 λόγω κάρτας γραφικών (FX5200)
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι σημασία έχει η κάρτα γραφικών; Για τα Aero;
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι σημασία έχει η κάρτα γραφικών; Για τα Aero; ναι. άμα δε τον ενδιαφέρει οκ τότε.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα , αν καταλαβα ειναι μονο για περοεγκατεστημενα windows 7 αυτη η εκδοση ?? Ακομα και ετσι βεβαια αρκετοι την εχουμε με πλαγιο τροπο. Τι σημασία έχει η κάρτα γραφικών; Για τα Aero; ναι γιαννη μονο για preinstalled.επισης τα starter δεν εχουν aeroγια την Home δεν θυμαμαι αν εχουν η οχι.τωρα βεβαια ποιος το γραφει το aero.ta starter ειναι πολυ λιτα σε χρωματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ναι γιαννη μονο για preinstalled.επισης τα starter δεν εχουν aeroγια την Home δεν θυμαμαι αν εχουν η οχι.τωρα βεβαια ποιος το γραφει το aero.ta starter ειναι πολυ λιτα σε χρωματα. Τα home μια χαρα εχουν aero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα