Προς το περιεχόμενο

Ποιο windows phone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημερα ... μιας και δεν ασχολουμαι παρα πολυ με τα κινητα θα χρειαστω την ανεκτιμητη βοηθεια σας.

Εχω βρει σε προσφορα τα lumnia 610 στα 120Ε και 800 στα 220Ε. Πιο απο τα δυο κατα την γνωμη σας ειναι πιο vfm?

Επειδη τα οικονομικα ειναι στεναχωρα κλινω προς το 610 αλλα ειναι ο 800αρης επεξεργαστης του αρκετος.

Η χρηση του κινητου ειναι σχεδον βασικη ...

Τηλεφωνα, μηνυματα, πολυ ιντερνετ και gps, σχεδον καθολου παιχνιδια..

Δεν θελω καθολου προτασεις για android phones. Το εχω σιχαθει. (Ισως φταιει βεβαι οτι ποτε μου δεν ειχα συσκευη ανω των 150Ε αλλα και παλι θελω να δοκιμασω και κατι καινουργιο!)

Δημοσ.

Πιο vfm δείχνει το 610. 120 ευρώ για εμπειρία χρήσης wp είναι πάρα πολύ καλά.

Μεταξύ των δύο υπάρχει κ το 710. Θα στο πρότεινα λόγω σφικτού budget καθώς δεν έχει τους περιορισμούς του 610 σε ορισμένες εφαρμογές. Αν το βρείς εκεί γύρω στα 150 ευρώ τσίμπα το ασυζητητί. Πάντως αρκετά καλά είναι και τα 220 για το 800. Προσωπικά θα πήγαινα στο 800 γιατί αφενός μένει ακόμη να δω πιο όμορφο κινητό από αυτό αλλά και γιατί η amoled που έχει, ταιριάζει γάντι με τα windows phone οπότε σε συνδυασμό και με τη διπλάσια ραμ, τη διπλάσια μνήμη και τη καλύτερη κάμερα θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν περιμένεις κάνα τρίμηνο ακόμη, σε σχετικά κοντινό price tag με αυτό του 800, θα μπορείς να πάρεις ένα από τα καινούρια wp8 όπως το Ηtc 8s για παράδειγμα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση! Το 710 δεν το βρισκω κατω απο 250! Για wp8 το σκεφτομουν και εγω αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα κοστιζουν κατω απο 250 και δεν μπορω να δωσω τοσα!

Επισης δεν την παλευω αλλο με τα blade, gio και explorer που εχω και μου εχουν κανει τα νευρα τσαταλια!

Δημοσ.

http://www.skroutz.g...hrase=lumia 710

Σιγουρα θα διαλεγα το 800 γιατι ειναι εξαιρετικα ομορφο τοσο που ακομα και που δε θα παρει τα 8 πληρως μπορεις να το προσπερασεις...

Το 610 εχει καποιους περιορισμους επειδη εχει 256ΜΒ μνημη και δε θα μπορεις να βαλεις συγκεκριμενες εφαρμογες. Αλλα δε νομιζω οτι η εμπειρια χρησης θα σε απογοητευσει. Σιγουρα το vfm ειναι το 710 αν και ασχημουλικο τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες που το βλεπω.

Δημοσ.
http://www.skroutz.g...hrase=lumia 710

Σιγουρα θα διαλεγα το 800 γιατι ειναι εξαιρετικα ομορφο τοσο που ακομα και που δε θα παρει τα 8 πληρως μπορεις να το προσπερασεις...

Το 610 εχει καποιους περιορισμους επειδη εχει 256ΜΒ μνημη και δε θα μπορεις να βαλεις συγκεκριμενες εφαρμογες. Αλλα δε νομιζω οτι η εμπειρια χρησης θα σε απογοητευσει. Σιγουρα το vfm ειναι το 710 αν και ασχημουλικο τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες που το βλεπω

Ειμαι εξωτερικο και δεν μπορω να αγορασω απο Ελλαδα!

Δημοσ.
Σε ποια χωρα βρισκεσαι αν επιτρεπεται. To amazon.co.uk το εχει 150 λιρες

Σουηδια..

Χμμμ απο amazon λεει ... δεν το ειχα ψαξει εκει

Καμια γνωμη για το zte tania στα 170?

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση... το Τania το είχε το amazon κανα δυο βδομάδες πριν στις 90 λίρες ενώ με 3gb "βαριά" ελεύθερα για το χρήστη δεν είναι ότι καλύτερο συν ότι δεν εχει ούτε την οθόνη της Νοκια, ούτε φυσικά Νοκια drive ενώ η αισθητική σύγκριση είναι αμείλικτη για τον Κορεάτη...

Πάντως όσο το σκέφτομαι θα σου πρότεινα να καταλήξεις στο 800. Τα 220 είναι πολύ καλή τιμή και σίγουρα θα ευχαριστηθείς πολύ το κινητό.

@disqualified:Το 710 από κοντά δείχνει κατά ΠΟΛΥ ωραιότερο από τις φωτό (σαν το 808 ένα πράγμα).

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το lumia 800.Σε αυτά τα χρήματα αξίζει, είναι πολύ καλή επιλογή.Τα win phone 8 ακόμη καλύτερα εννοείται, αλλά στην αρχή θα είναι σίγουρα ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...