cris67 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα σε ολους Εχω τις εξης 2 αποριες: 1)Επειδη καθε φορα χρονομετρω, απο τη στιγμη που εμφανιζεται το bios στην οθονη-->να φορτωθουν ολα στο desktop&γραμμη εργασιων και να μπορω να φορτωσω μια εφαρμογη, παρατηρησα οτι αλλες φορες ο χρονος ειναι καλος (1min 35-45sec για μενα με περιπου 30 icons) και αλλες φορες ξεφευγει κατα πολυ 2-2.5 λεπτα.Εχω το tuneup utilities 2013 για γρηγορο boot.Επισης αλλες φορες στη γραμμη εργασιων δεξια κατω εμφανιζονται ολα τα εικονιδια και αλλες φορες οχι ενω εχουν φορτωθει.Τι μπορει να φταιει; 2)Δεν μπορω να κανω "επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη κατασταση" ενω εχουν γινει save restore points, οταν το κανω μου βγαζει μηνυμα οτι "η επαναφορα απετυχε".Γιατι; Ευχαριστω και καλη σας μερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πρωτα πρωτα στο εκετελεση γραψε msconfig και πατα enter Στην καρτελα εκκινσης αφαιρεσε με προσοχη οτι δεν σου ειναι απαριτητο και κανε επανεκκινση.Αυτα τα προγραμματα που εκκινουν με τα windows καθε φορα καθυστερουν τον υπολογιστη παρα πολυ και πολλα πιθανον δεν τα χρειαζεσαι. Τι windows εχεις ?
cris67 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καταρχην ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟΚ, σαν Κατερινιωτης που ειμαι. εχω win 7 x64 ultimate. Το εχω κανει αυτο που λες και απενεργοποιησα αρκετα, αυτα που ξερω.ειναι βεβαια καποια προγραμματα και υπηρεσιες που δεν ξερω αν χρειαζονται ή οχι. Χρησιμοποιω και το tuneup utilities 2013 για αυτο το σκοπο και απεργοποιησα και απο εκει αρκετα. Εχω και το Bidefender Total Security 2013, αλλα δεν ξερω αν αυτο καθυστερει πολυ τον η/υ.
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μήπως όταν αργεί είναι επειδή γίνονται update από java/flash bitdefender....
cris67 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για java/flash ρυθμισα να ειναι συγκεκριμενη μερα και ωρα. Μαλλον ειναι το BitDef γιατι συνεχως κανει update οποτε λογικα οταν κανω επανεκκινηση θα φορτωνει και περισσοτερα! Τελικα, καλο το BD αλλα ειναι βαρυ. Εκανα registry clean απεργοποιησα προγραμματα, ακυρωσα το auto update bitdefender,θα το κανω εγω μια φορα την εβδομαδα και η βελτιωση ηταν σχετικα μικρη, γυρω στα 10-12 sec. Τελος παντων, δεν πειραζει, δε με κυνηγαει και κανενας.Και μισο λεπτο να περιμενω, εεε! τι ειχαμε τι χασαμε. Thanks, αν εχετε καμια αλλη προταση ευπροσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα