Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που να υποστηρίζει βιντεοκλήση με live messenger: τελικά υπάρχει;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα που να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις με χρήστες του live messenger, οι οποίοι έχουν windows.

Υπάρχει κάτι τέτοιο; Γνωρίζω το ιστορικό και την αλλαγή πρωτοκόλλων από τη Microsoft και περιμένω κι εγώ να βγει το AMSN 0.99 που λένε ότι θα μπορεί να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Μέχρι τότε όμως, εμένα με καίει να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να τρέχει σε Ubuntu γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους φίλους μου.

Σας ευχαριστώ από τώρα για τις απαντήσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι δουλειά της πολύαγαπημένη μας Microsoft που δεν έχει αλλάξει το πρωτόκολλο εκτός εναλλακτικά προγράμματα να μην γίνεται βιντεοκληση, άμα θες videocall Skype και google hangouts

Έλα' date=' όμως, που οι περισσότεροι που ξέρω εγώ έχουν το msn ως μοναδικό πρόγραμμα για βιντεοκλησεις.[/quote']

Εμ, απορώ πως ακόμα άνθρωποι χρησιμοποιούν msn , έχω αλλά το έχω για ειδικές περιπτώσεις

Εμ, απορώ πως ακόμα άνθρωποι χρησιμοποιούν msn , έχω αλλά το έχω για ειδικές περιπτώσεις

Να σου πω γιατί, έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ. Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις.

Ανάλογα από που καλείς. Αν καλέσεις από επαρχία, όπως καλούσα εγώ μέχρι πριν κάτι μήνες, έχοντας 2άρα γραμμη, με το Skype είχα κοκκινες γραμμές και δεν μπορούσα να μιλήσω έχοντας κάμερα ανοιχτή, ενώ με το MSN μίλαγα κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...