arianos16 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γινεται να κανω ενα φλασακι bootable αλλα ενα partition μονο που θα ορισω εγω
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Που θες να καταλήξεις;;; Αν το κάνεις bootable μπαίνει mbr στην αρχή του usb που κολλάνε τα partition;;
arianos16 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Που θες να καταλήξεις;;; Αν το κάνεις bootable μπαίνει mbr στην αρχή του usb που κολλάνε τα partition;; Θελω να κανω ενα φλασακι σε 2 partition 7&7 gb. Στο ενα θελω να περασω win 7 και να ειναι bootable και το αλλο μισο να το εχω σαν αποθηκευτικο χωρο.
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο,άδικα θα χάσει και μερικά gb από το usb αφού τα win 7 είναι ~4GB,άσε που τα διαμερίσματα σε usb δημιουργούν προβλήματα. Μπορείς να το έχεις ολόκληρο το usb να του περάσεις τα 7 με το Windows 7 USB/DVD download tool και να γράψεις ό,τι θέλεις μέσα σε κάποιον φάκελο που θα φτιάξεις(ή και χύμα) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,το έχω έτσι εδώ και χρόνια. 1
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Περιττο να πω οτι δεν γινεται και οτι ειναι πανω απο 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα