Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις νέο user account - το κόλπο αυτό λύνει πολλά προβλήματα που οφείλονται στην παθογένεια των win. Φαινόμενο σαν αυτό είχα με chrome.

Ιδια προβλήματα έχω και εγώ κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα και μένα και στα flash υποφέρει,μετά από χρόνια χρήσης του FF πραγματικά σκέφτομαι να πάω σε chrome.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδια προβλήματα έχω και εγώ κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα και μένα και στα flash υποφέρει,μετά από χρόνια χρήσης του FF πραγματικά σκέφτομαι να πάω σε chrome.

τρεξε τον Firefox με ενα καθαρο προφιλ. απενεργοποιησε το Ηardware Acceleration σε Firefox και Flash. Κανε update στον Gpu Driver και το Flash.

Παντως ο FF16 λυνει το προβλημα με καποια μικροκολληματα που εμφανιζονται στα flash videos ενω παιζουν.

Δημοσ.

Έκανα την αναβάθμιση σε win7 64bit πριν κάμποσες ώρες. Κανένα πρόβλημα, κανένα πάγωμα, αφήστε που σε ιστοσελίδες που μπαίνω καθημερινά είδα και μία ελαφριά αύξηση στην ταχύτητα εμφάνισής τους. Στην ταχύτητα μεταφόρτωσης αρχείων είτε απ' ευθείας είτε μέσω του down them all δεν είδα καμία διαφορά. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος ή ο χειρότερος και από ποια οπτική, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία και πλέον δημοφιλή προγράμματα στο είδος του. Αυτό είτε το αγαπάμε είτε το μισούμε είναι γεγονός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...