Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ όλα καλά με το ίδιο προφίλ. Το flash κλασσικά σκαλώνει και στα 2 pc αλλά βαριέμαι να σβήνω και να περνάω την παλιά έκδοση :P

Δημοσ.

δεν ειναι πιο γρηγορος ο chrome.

τριχες.

ο chrome ειναι αδηφαγος σε πορους. αν εχεις προβλημα με το firebug γιαυτο τον λογο, ομοιως πρεπει να εχεις προβλημα και με τον chrome για τον ιδιο λογο.

το firebug στο Chrome ειναι light version καμια σχεση, εχει τα μισα απο οτι στον firefox

Δημοσ.

Firefox portable με κάποια tricks στο about:config page

με βασικό την ενεργοποίηση του

plugins.click_to_play

ειναι ο βασικός μου browser εδω και χρόνια.

Δημοσ.

Παρατήρησα μια διαφορά στην ταχύτητα (σε linux 64bit με 64bit-ο firefox αντίστοιχα) προς το καλύτερο.

Γενικά προσωπικά δεν ξεχωρίζω firefox vs chrome.

(Χρησιμοποιώ πιο πολύ chrome γιατί εκεί έχω όλα τα settings μου, bookmarks, passwords κ.τ.λ. και τα κάνω synchronize με το account μου στη google γενικά.)

Μου φαίνεται πως τα νέα εργαλεία για web development είναι πολύ συμπαθητικά και γιατί όχι μια μέρα να καλύψουν ο,τι παρέχει το firebug.

Τώρα, δεν καθάρισα το profile και θεωρώ χαζό το να το κάνω (σε κάθε update δηλαδή θα πρέπει ο χρήστης να κρατάει backup από bookmarks κ.τ.λ.; ). Αν είναι κεντρική οδηγία από την mozila τότε είναι λίγο fail.

Πάντως εμένα μια χαρά τρέχει με το profile όπως ήταν από την προηγούμενη έκδοση.

Δημοσ.
Τώρα, δεν καθάρισα το profile και θεωρώ χαζό το να το κάνω (σε κάθε update δηλαδή θα πρέπει ο χρήστης να κρατάει backup από bookmarks κ.τ.λ.; ).

τσου.

αν χρησιμοποιησεις το reset feature toy firefox, θα σου φτιαξει ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ διατηρωντας ομως ολα σου τα προσωπικα δεδομενα απο το παλιο προφιλ.

more info here:

https://support.mozi...x-most-problems

το reset το χρησιμοποιεις μονο οταν βλεπεις οτι δεν παει κατι καλα με τον browser, κολαει,παει αργα,δεν κανει σωστο rendering,κτλ. συνηθως 90% των προβληματων διορθωνεται με ενα reset, επειδη αυτα προερχονται

απο καποιο δυστροπο plugin,addon,theme η κακη ρυθμιση απο την πλευρα του χρηστη.

εγω παντως χρησιμοποιω το ιδιο προφιλ απο τον firefox4 χωρις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

ποια μισα;

Δεν μπορεί να "διαβάσει" εξωτερικά sources

Δεν δουλευει με iframes

Δεν εχει javascript debugger

Δεν υπάρχει Net Panel

Δεν μπορεις να συγκρινεις την αποδοση αυτου του plugin μεταξύ chrome kαι firefox, εχει λιγοτερα features για τον chrome, πολυ ελαφρυτερο.

Δημοσ.

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που άφησα τον chrome και πήγα σε ff.

...

ο chrome ειναι αδηφαγος σε πορους. αν εχεις προβλημα με το firebug γιαυτο τον λογο, ομοιως πρεπει να εχεις προβλημα και με τον chrome για τον ιδιο λογο.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να "διαβάσει" εξωτερικά sources

Δεν δουλευει με iframes

Δεν εχει javascript debugger

Δεν υπάρχει Net Panel

Δεν μπορεις να συγκρινεις την αποδοση αυτου του plugin μεταξύ chrome kαι firefox, εχει λιγοτερα features για τον chrome, πολυ ελαφρυτερο.

μα δεν εκανα εγω την συγκριση. εσυ μιλησες για αδηφαγο plugin και μετα αναφερες τον chrome.

το firebug addon εχει οντως memory leaks, αλλα ο firefox απο την εκδοση 15 και μετα τα διορθωνει απο μονος του.

ειναι μια μεση λυση, μεχρι οι addon devs να αρχισουν επιτελους να βελτιωνουν τα addons τους.

Δημοσ.
...αν εχεις προβλημα με το firebug γιαυτο τον λογο, ομοιως πρεπει να εχεις προβλημα και με τον chrome για τον ιδιο λογο.

Συμφωνα με αυτο το εγραψα, το οτι firebug-chrome, Mozilla-firebug ειναι 2 ανομοια πραγματα.

Δημοσ.

τελικα βρηκα την λυση. απο τις ρυθμισεις εκανα μια εκκαθαριση προσωρινης μνημης (ειχε 500mb ) και ολα εφτιαξαν.

Δημοσ.

τι ακριβως θελεις να κανεις; ο καθε χρηστης εχει την δικια του προτιμηση για το πως να οργανωνει και να διαχειριζεται τα tabs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...