kokobillys Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος λαπτοπ της hp και μοντελο g7000, εδω και καποιες μερες επιχειρω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με τον ενισχυτη harman/kardon avr 10. Αυτο που θελω να κανω ειναι να λειτουργησω το home cinema το οποιο εχω αλλα το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι τα 2 πισω ηχεια παιζουν υπερβολικα σιγα. Τα 2 μπροστινα, το κεντρικο καθως και ο μπασαδορος λειτουργουν αψογα ! Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη ! Ευχαριστω προκαταβολικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaiapokavala Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τα δύο πίσω ηχεία δεν είναι για να έχουν ένταση. Λειτουργούν σε κάποια εφε αλλά μόνο σαν ήχος. Μην περιμένεις να ακούσεις λόγια από τα πίσω ηχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokobillys Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τα δύο πίσω ηχεία δεν είναι για να έχουν ένταση. Λειτουργούν σε κάποια εφε αλλά μόνο σαν ήχος. Μην περιμένεις να ακούσεις λόγια από τα πίσω ηχεία. το γνωριζω αλλα νομιζω πως οι ηχοι παραειναι σε πολυ χαμηλη ενταση ! Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την ενταση των πισω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δες αν αυτό στο επιτρέπει ο ενισχυτής σου .. εμένα σε έναν sony που είχα σε βάση calibration μπορούσα να το αλλάξω.. σε άλλους είναι με τα μέτρα αν ορίσεις οτι τα πίσω ηχεία ειναι πολυ μακριά απο την θέση θέασης θα στ'αναβασει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokobillys Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δες αν αυτό στο επιτρέπει ο ενισχυτής σου .. εμένα σε έναν sony που είχα σε βάση calibration μπορούσα να το αλλάξω.. σε άλλους είναι με τα μέτρα αν ορίσεις οτι τα πίσω ηχεία ειναι πολυ μακριά απο την θέση θέασης θα στ'αναβασει.. Δεν με αφηνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αποκλείεται να μην σε αφήνει ! εδώ έχω ένα Philips φτηνό και έχει ρύθμιση για την ένταση και το delay Κάθε ηχείου , ο harman kardon δεν θα έχει ; rtfm ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokobillys Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αποκλείεται να μην σε αφήνει ! εδώ έχω ένα Philips φτηνό και έχει ρύθμιση για την ένταση και το delay Κάθε ηχείου , ο harman kardon δεν θα έχει ; rtfm ! εχεις απολυτο δικαιο τα βρηκα και για delay και για τα παντα...απλα επρεπε να τα κανω απο το τηλεχειριστηριο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα