drade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Μετά από περίπου 6 χρόνια πολύ ήπιας χρήσης, χάλασε το Apple hifi μου. Μπήκα προχθές στο σπίτι και είχε πέσει η ασφάλεια. Την ανέβασα, αναψα το macmini με το οποίο ήταν συνδεδεμένο αλλά δεν λειτουργούσε. Το άνοιξε ένας φίλος αλλά δεν μπόρεσε να το φτιάξει. Έχει καταργηθεί το Apple Hifi και φαντάζομαι πως η Apple εάν το αναλαμβάνει (που αμφιβάλω) θα ζητήσει τόσα λεφτά όσα κάνει ένας αξιόλογος αντικαταστάτης. Υπάρχει κάποιος μάστορας στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ; Θεσσαλονίκη βρίσκομαι. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Μετά από περίπου 6 χρόνια πολύ ήπιας χρήσης, χάλασε το Apple hifi μου. Μπήκα προχθές στο σπίτι και είχε πέσει η ασφάλεια. Την ανέβασα, αναψα το macmini με το οποίο ήταν συνδεδεμένο αλλά δεν λειτουργούσε. Το άνοιξε ένας φίλος αλλά δεν μπόρεσε να το φτιάξει. Έχει καταργηθεί το Apple Hifi και φαντάζομαι πως η Apple εάν το αναλαμβάνει (που αμφιβάλω) θα ζητήσει τόσα λεφτά όσα κάνει ένας αξιόλογος αντικαταστάτης. Υπάρχει κάποιος μάστορας στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ; Θεσσαλονίκη βρίσκομαι. Τσέκαρες τα βασικά φαντάζομαι (τροφοδοτικό κλπ)?
drade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τα τσέκαρε ο φίλος μου, εγώ δεν το κατέχω και τόσο πολύ. Αλλά και το τροφοδοτικό να είναι που να βρω ανταλλακτικά; Σε Apple resellers που πήγα μου είπαν ότι ούτε ανταλλακτικά έχουν, ούτε μπορούν να βρουν και ότι εφοσον είναι εκτός εγγύησης η Apple δεν το υποστηρίζει. Γενικά μου έχει αφήσει πολύ κακή εντύπωση η όλη φάση περίμενα κάτι καλύτερο από την Apple.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τα τσέκαρε ο φίλος μου, εγώ δεν το κατέχω και τόσο πολύ. Αλλά και το τροφοδοτικό να είναι που να βρω ανταλλακτικά; Σε Apple resellers που πήγα μου είπαν ότι ούτε ανταλλακτικά έχουν, ούτε μπορούν να βρουν και ότι εφοσον είναι εκτός εγγύησης η Apple δεν το υποστηρίζει. Γενικά μου έχει αφήσει πολύ κακή εντύπωση η όλη φάση περίμενα κάτι καλύτερο από την Apple. Κοίτα, αν είναι το τροφοδοτικό (που αυτό πρέπει να υποψιάζεσαι ειδικά αν έχει να κάνει με πρόβλημα με διακοπή ρεύματος κλπ), σίγουρα κάπου θα μπορέσεις να βρεις ακόμη και όχι original. Σημείωσε απλά τα τεχνικά στοιχεία που έχει πάνω το τροφοδοτικό και πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά κλπ (ή καλύτερα πάρε όλο το τροφοδοτικό μαζί σου). Επίσης αυτό δεν λειτουργεί και με μπαταρίες? Αν ναι το δοκίμασες? Update: Άκυρο με το τροφοδοτικό, από ότι βλέπω έχει απλά ένα καλώδιο τροφοδοσίας οπότε ο μετασχηματιστής βρίσκεται στο εσωτερικό του! Αν δεν παίζει ούτε με μπαταρίες, νομίζω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό στην περιοχή σου. Τέλος εντελώς τυπικά δοκίμασε και το reset που προτείνει η Apple: Αποσυνδέεις από το ρεύμα, αφαιρείς όλες τις μπαταρίες και το ξανασυνδέεις μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Retrom Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα drade, Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα! Είμαι χρήστης του apple hifi εδω και 7 χρονια, και εχθές γύρισα σπίτι και βρήκα και εγώ πεσμένη ασφάλεια. Την σήκωσα κανονικά, και σήμερα αντιλήφθηκα πως το hifi δεν λειτουργεί! Είμαι και εγω Θεσσαλονίκη. Τελικα βρήκες λύση ή πήρες κάποιο άλλο; Σε ευχαριστώ έκ των προτέρων.
drade Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Βρήκα λύση, περίμενα όμως 2-3 μήνες και πλήρωσα και 60-70-80 ευρώ (δεν θυμάμαι). Αλλά 2 χρόνια μετά και δεν έχω πρόβλημα. Πολύ καλό μαγαζί και ασχολήθηκε ο άνθρωπος. Site: http://www.avr.gr/index.php/el/ 231 076 8141
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα