txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Υποψιαζομαι οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι σιγουρος. τον τελευταιο καιρο μου κανει περιεργα η οθονη του στυλ ειναι απενεργοποιημενη και ενω συνηθως με ενα κλικ ανοιγει κανω αυτο το κλικ κ ανοιγει μετα απο 3-4 λεπτα.. Σημερα αρχισε στα καλα καθουμενα να δειχνει καποια χιονια η οθονη οπως στην τηλεοραση οταν δν εχει σημα και μετα απο τα χιονια η οθονη εγινε γκρι κ δν αλλαζει με τπτ.. οτι κ να πατησω παραμενει ετσι.. καθαρισα λιγο τον υπολογιστη μεσα και ολα τα μερη του για τυχον σκονες κλπ αλλα δν νομιζω. επισης εδω και καμια βδομαδα εχω συνεχομενα ανοικτο τον υπολογιστη λογο καποιας εργασιας π εκανα κ ηταν λιγο στα κοκκινα ωρες ωρες αλλα δν νομιζω οτι αυτο ηταν το προβλημα.. τι προτεινετε;
GothmogGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Οταν λες στ ακοκκινα? Δες θερμοκρασίες με το hwmonitor και ποσταρε εδώ... Αυτα που βλέπεις μαλλον είναι τα λεγόμενα artifacts και ναι είναι σοβαρή ενδειξη ότι κατι δεν παει καλα μαλλον με τη καρτα! Για να αποκλεισεις παντως το γεγονος να φταίει η οθόνη δοκίμασε καμια αλλη αν έχεις ευκερη ή μπορεις να δανειστείς απο κανενα φίλο!
txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δυστηχως ανοιγω το πσ τωρα π ειναι κρυο και κανει αυτα τα προβληματα που ανεφερα. το εχω φτασει στα κοκκινα αρκετες φορες αλλα ποτε δν ειχα τετοιο θεματακι. τωρα ανοιγω πχ το πσ περιμενω κανονικα μερικα δευτερολεπτα να ανοιξει και για μερικα δευτερολεπτα πριν γινει γκρι η οθονη και μεινει ετσι δειχνει καποια χιονια.. Πριν απο καμια βδομαδα εβαλα 2 γιγα ραμ επιπλεον παιζει να οφειλεται αυτο;
GothmogGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πριν απο καμια βδομαδα εβαλα 2 γιγα ραμ επιπλεον παιζει να οφειλεται αυτο; Οχι... Κανε αυτά που σου έιπα και επίσης ανεφερε μας αναλυτικά το συστημα σου!
txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 η μητρικη ειναι αυτη GA-946-S3 και η καρτα γραφικων ειναι η GeForce 8600 η GeForce 8600 gt
Thanos1972 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τι εγινε,αρχισαν να ψοφανε και οι 8600 στα desktops?περα απο τις 8800 και τα Mobile... κανε οτι σου ειπε ο...χμμμ....gothκατι. 1
txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 χμ δν μπορω να δω τωρα θερμοκρασιες γτ ανοιγει αλλα εχω αυτο το θεμα με την οθονη.. αλλα σιγουρα εχει φτασει κ σε υψηλοτερες θερμοκρασιες κατα καιρος. το οτι εβαλα προσφατα μαζι με τις ραμ και εναν σκληρο δισκο 1 tb μπορει να εχει σχεση; :lol: :lol: αχχαχαχα..
GothmogGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να σου πω αυτά που βλέπεις στην οθονη μοιαζουν με τα παρακάτω?
txcellas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να σου πω αυτά που βλέπεις στην οθονη μοιαζουν με τα παρακάτω? ναι ναι ακριβως!!! καρτα γραφικων ειναι ε;
txcellas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Κατα 99% ναι! χμ ωραια... τι προτεινεις;
GothmogGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να μας πεις αναλυτικά απο τι αποτελειται το συστημα σου συμπεριλαμβανομένων μαρκας και μοντελου τροφοδοτικού ποσα μπορεις να διαθέσεις, καθώς και για τι χρήση έχεις τον υπολογιστή ώστε να σου προτείνουμε την κατάλληλη καρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα