Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικά καλές....!

Είσαι σίγουρος ότι ήταν σε full load το pc..?

Γιατί δεν ανοίγει..? Τι άλλαξες και τι μνμ σου βγάζει..?

δεν αλλαξα τιποτα, το βραδυ εχθες εκανα scan με τα antirvirus και εσβινα τους ιους και μου ζητησε για να ολοκληρωθει η διαδικασια μια επανεκκινηση και μετα κολισε στο welcome screen και γενικα τωρα σε κανονικη κατασταση κολαει στο welcome screen, μονο σε safe mode ανοιγει.... αυτο μου το εκανε και πριν το φορματ που εκανα πριν 3 μερες και αυτοσ ηταν ο λογος που εκανα φορματ αλλα απο οτι φενεται δεν φτιαει αυτο...

Δημοσ.

Κάνε μια επιδιόρθωση με το dvd των windows και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά την εκκίνηση.

Μάλλον μαζί με τους ιους σβήστηκε και κάτι που δεν έπρεπε..

Δημοσ.

πριν 3 μερες δεν εκανεσ φορματ??

Ποτε προλαβες και κολλησες ιους??

μου φερε ενα φιλος ενα φλασακι και ειχε σε ενα αρχειο του 3 ιους λογικα απο κει....

Κάνε μια επιδιόρθωση με το dvd των windows και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά την εκκίνηση.

εκανα την επιδιορθωση και ανοιξε κανονικα προς το παρον οκ...

σε λιγο θα δοκιμασω και το παιχνιδι να δω αν εξακολουθει να κολαει το συστημα οταν ανοιγω και παιχνιδι και fb kai λοιπα...

Δημοσ.

πριν 3 μερες δεν εκανεσ φορματ??

Ποτε προλαβες και κολλησες ιους??

Σιγά το δύσκολο..

Και σε 1 ώρα μπορείς να κολλήσεις αν δεν προσέχεις..

Δημοσ.

δυσκολο ειναι...

Εχω ενα χρονο να κανω φορματ, ειμαι χωρις αντιβαιρους (μονο με malwarebytes k superantispyware) και δεν εχω κολλησει ιους...

Θελει πολυ προσοχη

Δημοσ.

η εκκινηση γινεται τωρα αλλα οταν ανοιγω το game μαζι με facebook και youtube και λοιπα παλι κολαει το game και το σβηνω με ctrl alt del... τι παιζει να φταιει τελικα?

Δημοσ.

μπορει να κανω και λαθος...αλλα υπαρχει και μια περιπτωση να σου τρωει ολη την μνημη απτην γραφικων το παιχνιδι και να κολλαει...δοκιμασε να κανεις ακριβως το ιδιο...αλλα με ενα παιχνιδι σχετικα ελαφρυ και λιγο παλιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...