kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ξεχυλιζεις απο εμπειρια, ειναι προφανες απο τα λεγομενα σου. τουλαχιστον αυτες που βαφουν τα νυχια τους ασχολουνται με μια καλλιτεχνικη δραστηριοτητα, εσυ το μονο που κανεις ειναι να σκεφτεσαι πως θα γαμησεις. Το υφος σου ειναι κλασικο υφος "κολημενης στον τοιχο ελληνιδας" αλλα ας μπω στο τριπακι να σχολιασω οτι τα νυχια τους τα βαφουν αμριβως για να ειναι πιο επιθυμητες ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ. Ασχετα αν θα ενδωσουν η οχι. Μη μου λες λοιπον οτι δε σκεφτονται πως θα γαμησουν και 10 φορες περισσοτερο απο εμενα. Και εσυ που δε γυρισαν να σε κοιταξουν το ιδιο σκεφτηκες... ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΓΚΟΜΕΝΟ. Αλλα εσυ και μονο οτι Ενας δεν ηθελε να σε γαμησει χαλαστηκες. Εγω που θελω ΜΙΑ να θελει να μη χαλαστω? 1
capten- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εύα σε αγαπώ ..... αλλα θα το ξαναγράψω. Οι Αριστοτέλης ο αρχαίος φιλόσοφος όχι εγώ έλεγε ότι ο άντρας πρέπει να έχει τρεις γυναίκες.Μια για το χαβαλέ,μια για τα παιδιά και μια για το .....πήδημα. Πάντως εγώ για δικούς μου λόγους που δεν σας αφορούν εδώ και ένα 14 μηνώ είμαι ασέξουαλ.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλαντα πρεπει να σαι πολυ αγριος σε φαση : "ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩ; ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΧΙ;; ΠΟΥΤΣΟ" 11
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το υφος σου ειναι κλασικο υφος "κολημενης στον τοιχο ελληνιδας" αλλα ας μπω στο τριπακι να σχολιασω οτι τα νυχια τους τα βαφουν αμριβως για να ειναι πιο επιθυμητες ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ. Ασχετα αν θα ενδωσουν η οχι. Μη μου λες λοιπον οτι δε σκεφτονται πως θα γαμησουν και 10 φορες περισσοτερο απο εμενα. Και εσυ που δε γυρισαν να σε κοιταξουν το ιδιο σκεφτηκες... ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΓΚΟΜΕΝΟ. Αλλα εσυ και μονο οτι Ενας δεν ηθελε να σε γαμησει χαλαστηκες. Εγω που θελω ΜΙΑ να θελει να μη χαλαστω? τραβα σε ενα ψυχολογο αγορι μου γιατι εκτος απο τις μαλακιες που λες εχεις και κοινωνικο προβλημα. Δεν προκειται να αποδειξω το αυτονοητο. βαφουμε λεει τα νυχια μας για να μας πηδηξουν. :blink: :blink: γιατι ως γνωστον αρκει να δειξω τα νυχια μου σε εναν αντρα και τον εκανα παντοτινα δικο μου. 3
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ο σκυλος μου δε σκεφτοταν καν ετσι. Σκεφτοταν τι εχουμε εδω? τρυπα? πουτσο..
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλαντα πρεπει να σαι πολυ αγριος σε φαση : "ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩ; ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΧΙ;; ΠΟΥΤΣΟ" Χαχα σαν έναν τύπο που κανα παρέα και με το που τον κοίταγε μία τύπισσα έτσι για να δει γύρω γύρω στο μαγαζί τι παίζει αυτός μας έλεγε "την είδατε μαλάκες? ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΙ"
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Οι άντρες γενικά δεν αναλύουν ένα θέμα, ένα συναίσθημα, νιώθουν έρωτα, είναι ερωτευμένοι..τέρμα, οι γυναίκες θα το αναλύσουν "γιατί το νιώθω αυτό?" και "αξίζει" και "μήπως είναι απλά ένας ενθουσιασμός;". Οι γυναίκες έχουν μεγάλη επιρροή, εδώ 2μιση πήχες λούτσο να χεις αν η γκόμενα πει "είναι μικρό" πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση θα σου χει πέσει... Στερεότυπα. Δεν ισχύει αυτό που λές.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χαχα σαν έναν τύπο που κανα παρέα και με το που τον κοίταγε μία τύπισσα έτσι για να δει γύρω γύρω στο μαγαζί τι παίζει αυτός μας έλεγε "την είδατε μαλάκες? ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΙ" Ποιος δεν εχει εστω κ εναν τετοιο φιλο-γνωστο. 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Βαφεις τα νυχια σου για να εισαι ομορφη. Θελεις να εισαι ομορφη για να εισαι επιθυμητη. Θελεις να εισαι επιθυμητη για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων. Που το λογικο σφαλμα?
pavlinara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ΠαΒλιναρα πεσμου οτι κερνας στο πρωτο ραντεβουζ και τους πας και σπιτι περιμενοντας στην πορτα μεχρι να μπουν μεσα!!! Έχω κεράσει 2-3 φορές(μετά από επιμονή δική μου) και ναι αν έχω πάρει εγώ αμάξι φυσικά και τους περιμένω να μπουν μέσα.είμαι ιππότισα. 3
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τα όρια της παράνοιας ή/και του τρόλινγκ του Andreas2 νόμιζα οτι είναι αξεπέραστα. Αμ δε. 5
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Κοιτας γυρω γυρω το μαγαζι. Για να δεις ποσοι σε κοζαρουν. Για να αισθανθεις επιθυμητη. Για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων. Και αν δε σε κοζαρει κανενας ξενερωνεις και λες που πηγαν οι αντρες. Ακριβως γιατι σου στερουν τη δυνατοτητα να εχεις πολλους και να μπορεις να επιλεξεις αυτον που εσυ θεωρεις πιο συμφερων την δεδομενη στιγμη
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατι παρανοια ρε παιδια. Και μεις ειχαμε στη παρεα κοπελα που την ενοιαζε μονο ο πουτσος. Δενκακο απλα να μη περιμενεις και κατι παραπανω απο εναν καλαντα πχ (ή τον οποιο καλαντα). Οπως βολευεται ο καθενας.
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Βαφεις τα νυχια σου για να εισαι ομορφη. Θελεις να εισαι ομορφη για να εισαι επιθυμητη. Θελεις να εισαι επιθυμητη για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων. Που το λογικο σφαλμα? μου θυμισες το επικο ανεκδοτο με τη γυαλα στο αμαν http://www.youtube.com/watch?v=tQfho6WhIcg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις