bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εμένα δεν μου την πέφτουν ποτέ. Εγώ την πέφτω μόνο. Να δούμε πότε θα αρχίσετε να εξαπλώνεστε...
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και η εμπειρια μου εχει δειξει οτι η μεση ελληνιδα ειναι πολυ χαμηλοτερου πνευματικου επιπεδου απο εμενα και γενικα απο το μεσο ελληνα. Δεν εχεις τιποτα ουσιοδες να συζητισεις με ατομα που εχουν περασει το μεγαλυτεροερος της ζωης τους σκεπτομενες τι χρωμα να βαψουν τα νυχια των ποδιων τους.. δοκιμασε μια μερα να πιασεις συζητηση για τα εξης το νεο Patch του Wow,η ταπα του βρανκοβιτς,tsi vs tdi,coolermaster vs enermax,lcd vs plasma,θεωριες συνομωσιας,τη μαχη του σταλινγραντ,usb3 vs e-sata,τα μυστικα της υδροψυξης. 5
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατι η φυση δεν επιβαλει να μιλησεις... Τι συνομιλιες εχουν οι πιθικοι???? πρωτα ζευγαρωνουνε και μετα αμα λαχει ξεψυριζουν και ο ενας τον αλλον... Αμε πιανεις... Γιατι να πιασεις κουβεντα με την αλλη τη στιγμη που ξερει και εκεινη πολυ καλα οτι δε της μιλησες τυχαια η επειδη θελεις να συζητισεις για το νιτσε... Για να φανει οτι "προσπαθεις" να τη "ριξεις"? και μετα να σου "κατσει" ?? η ποια σου; στο αλλο θεμα κλαιγοσουν οτι εχεις γαμησει 20 φορες μονο σε αυτη την ζωη. επισης για τι πνευματικο επιπεδο μιλας; εχεις 3 post doc και IQ 250 και δεν βγαζεις ακρη με τον απλο κοσμακι; Τροπος του λεγην. Και δε σημαινει οτι εχω καταφερει να πηδηξω οποια γκομενα μιλησα. Αρα με τοσες που εχω μιλησει στη ζωη μου εχω αποκτησει μια εμπειρια σχετικα με το επιπεδο τους. Δεν εχω πιασει ποτε τον εαυτο μου να σηκωνω το σορτσακι μεχρι τον κωλο ουτε να βαζω δαχτυλιδια στα δαχτυλα των ποδιων τα οποια εχω βαψει σε 2 διαφορετικα χρονατα με περισσια τεχνικη
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εγω που βαφω τις τριχες μου καστανες, εχω προβλημα καλαντα;; 2
pavlinara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να δούμε πότε θα αρχίσετε να εξαπλώνεστε... θέλεις;
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατι η φυση δεν επιβαλει να μιλησεις... Τι συνομιλιες εχουν οι πιθικοι???? πρωτα ζευγαρωνουνε και μετα αμα λαχει ξεψυριζουν και ο ενας τον αλλον... Αμε πιανεις... Γιατι να πιασεις κουβεντα με την αλλη τη στιγμη που ξερει και εκεινη πολυ καλα οτι δε της μιλησες τυχαια η επειδη θελεις να συζητισεις για το νιτσε... Για να φανει οτι "προσπαθεις" να τη "ριξεις"? και μετα να σου "κατσει" ?? Αν ήταν να πηδάμε με το που κοιταζόμαστε δεν θα είχε ενδιαφέρον...να περιμένεις το μήνυμα-απάντηση αν θα βγείτε δεύερο ραντεβού και τα συναφή. Αν θες να πηδήξεις και μόνο αυτό πήγαινε σε μπουρδέλο. θέλεις; Πολύ εύκολα. 2
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατι η φυση δεν επιβαλει να μιλησεις... Τι συνομιλιες εχουν οι πιθικοι???? πρωτα ζευγαρωνουνε και μετα αμα λαχει ξεψυριζουν και ο ενας τον αλλον... Αμε πιανεις... Γιατι να πιασεις κουβεντα με την αλλη τη στιγμη που ξερει και εκεινη πολυ καλα οτι δε της μιλησες τυχαια η επειδη θελεις να συζητισεις για το νιτσε... Για να φανει οτι "προσπαθεις" να τη "ριξεις"? και μετα να σου "κατσει" ?? Τροπος του λεγην. Και δε σημαινει οτι εχω καταφερει να πηδηξω οποια γκομενα μιλησα. Αρα με τοσες που εχω μιλησει στη ζωη μου εχω αποκτησει μια εμπειρια σχετικα με το επιπεδο τους. Δεν εχω πιασει ποτε τον εαυτο μου να σηκωνω το σορτσακι μεχρι τον κωλο ουτε να βαζω δαχτυλιδια στα δαχτυλα των ποδιων τα οποια εχω βαψει σε 2 διαφορετικα χρονατα με περισσια τεχνικη ξεχυλιζεις απο εμπειρια, ειναι προφανες απο τα λεγομενα σου. τουλαχιστον αυτες που βαφουν τα νυχια τους ασχολουνται με μια καλλιτεχνικη δραστηριοτητα, εσυ το μονο που κανεις ειναι να σκεφτεσαι πως θα γαμησεις.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ΠαΒλιναρα πεσμου οτι κερνας στο πρωτο ραντεβουζ και τους πας και σπιτι περιμενοντας στην πορτα μεχρι να μπουν μεσα!!! 4
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και αφου εχεις γκομενο και εισαι καβατζομενη σιγα. Και εδω αυτοι που εχουν γκομενα δε τους νοιαζει. Το θεμα ειναι να εισαι σε θεση σαν ατομο αλλα και να ειναι και η κοινωνια σε θεση να βλεπεις τον αλλον για 5 δευτερα να σου αρεσει και αν ειναι αμοιβαιο να μπορεις να καταληξεις στο κρεβατι, η στην τουαλετα, η πισω απο τα πουρναρια καπου τελοσπαντων με συνοπτικες διαδικασιες... Οχι να πρεπει να περασεις απο τη σκυλα και τη χαρυβδη που εχει στησει η καταναλωτικη κοινωνια στην οποια ζεις (γιατι αν δεν ειχε στησει αυτα τα "εμποδια" και τις νορμες, πως θα συντειρειτο τοτε το συστημα αυτο? αν δεν επρεπε να ανοιξεις μπουκαλι η να μερασεις ποτο πχ πως θα ζουσαν τα κλαμπ? κλπ το βλεπεις τελειως λαθος.. αυτοι που εχουν γκομενα και αυτες που εχουν γκομενο που νομιζεις οτι τους βρηκαν? στα γαριδακια? επισης ειναι πολυ πιο δυσκολο να εισαι σε σχεση (τα καλα βεβαια ειναι περισσοτερα για αυτους που το επιλεγουν ) απο το να ριξεις μια γκομενα για μια βραδια το προβλημα σου ειναι οτι δεν εκτιμας τις γυναικες (αντιθετως τις μισεις ) , πραγμα που φυσικα ειναι δικαιωμα σου δεχομαι οτι δε σου αρεσει να μπαινεις τη στη διαδικασια να δεις μια γυναικα σοβαρα και οτι θες απλα να τη πηδηξεις, δεχομαι ακομα και οτι τις σιχαινεσαι , ΟΜΩΣ αν θες να πετυχεις το στοχο σου θα πρεπει εστω και να παιξεις αυτο το θεατρακι, μιας και δε ζεις στην αφρικη οπου μπορεις να αρπαζεις οποια γουσταρεις και να τη βιαζεις αν ειχες μια καλυτερη αποψη για τις γυναικες και αισθανοσουν εστω και λιγο οτι ανθρωποι ειναι και αυτοι , ισως δικαιολογουσες αυτες τις διαδικασιες και καταλαβαινες τη σημασια τους σιγουρα υπαρχει και η οικονομικη εκμεταλλευση του ζητηματος (οπως υπαρχει και του να πεθανεις με παπαδες , γραφεια τελετων..), ομως δε χρειαζεται να φτασεις σε σημειο να ανοιγεις μπουκαλια στα μπουζουκια , πιο φθηνα θα σου ερθει να πας σε πουτανα καποιες φορες πρεπει να υπαρχει και καποια επικοινωνια πριν φτασεις στο ψητο και μια διπλωματικη προσεγγιση ακομα και στη περιπτωση σου ομως υπαρχουν και οι γυναικες που τους αρεσει να πηδιουνται απο δω κι απο κει, ομως αυτες δε θα τις εβλεπες ποτε σοβαρα, αντιθετα θα τις κατεκρινες και θα τις χαρακτηριζες πουτανες.. το προβλημα σου ομως σου ξαναλεω ειναι οτι αγγιζεις τα ορια του να χαρακτηριστεις μισογυνης, δεν ειναι οτι ξεχυλιζεις απο τεστοστερονη και καπου πρεπει να εκδηλωσεις τις ορμες σου 2
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 να σκεφτεσαι πως θα γαμησεις. δεν ειναι τεχνη αυτο;;; Τι μας λες ρε εΒακι τωρα.
bluesattack Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μια φράση που την έχουν πει άπειρες γυναίκες στις τελευταίες δεκαετίες. Τι λέτε, υπάρχει εξήγηση; Καντε οτι δεν καταλαβαινετε.Προκειται περι σατανικου σχεδιου με σκοπο την σοβαρη δεσμευση . 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν ήταν να πηδάμε με το που κοιταζόμαστε δεν θα είχε ενδιαφέρον...να περιμένεις το μήνυμα-απάντηση αν θα βγείτε δεύερο ραντεβού και τα συναφή. Αν θες να πηδήξεις και μόνο αυτό πήγαινε σε μπουρδέλο. Πολύ εύκολα. Ναι ε??? και γιατι να μην ησουν εσυ αυτος που του ερχονται 10 μυνηματα(απο 10 διαφορετιθς μνηστηρες) και θα διαλεξει σε ποια θα απαντισει, αν και οταν το θυμηθει??? δεν θα σε συνεφερε πιο πολυ? η προτιμας να κοροιδευεις τον εαυτο σου? γιατι εγω και να ηθελα δε θα μπορουσα να τον κοροιδεψω.. Και πιστεψε με θα ειχε ενδιαφερον γιατι αντι να σκεφτεσαι το σεξ θα σκεφτοσουν αλλα ουσιοδη πραγματα που θα οδηγουσαν την ανθρωποτητα πραγματικα μπροστα( οπως πχ επιστημη) και οχι "και καλα" μπροστα οπως πχ το να εισαι κοσμιος η να πηγαινεις με τα νερα της κοινωνικης νορμας που εχει επιβληθει
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι ε??? και γιατι να μην ησουν εσυ αυτος που του ερχονται 10 μυνηματα και θα διαλεξει σε ποια θα απαντισει, αν και οταν το θυμηθει??? δεν θα σε συνεφερε πιο πολυ? η προτιμας να κοροιδευεις τον εαυτο σου? γιατι εγω και να ηθελα δε θα μπορουσα να τον κοροιδεψω.. Και πιστεψε με θα ειχε ενδιαφερον γιατι αντι να σκεφτεσαι το σεξ θα σκεφτοσουν αλλα ουσιοδη πραγματα που θα οδηγουσαν την ανθρωποτητα πραγματικα μπροστα( οπως πχ επιστημη) και οχι "και καλα" μπροστα οπως πχ το να εισαι κοσμιος η να πηγαινεις με τα νερα της κοινωνικης νορμας που εχει επιβληθει Που τα έχεις δει αυτά? Ποιά περιμένει 10 μηνύματα ? Σίγουρα θα με συνέφερε να διαλέγω εγώ αλλά δεν είναι κάτι που έχω επιλογή...απλά ακολουθώ όπως όλοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις