evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πολυ χαιρομαι (πραγματικα ομως χαιρομαι, με κακια) με ελληνιδες που πανε προς τα βορεια και βιωνουν περιπου αυτο που βιωνει ενας μεσος αντρας στην αθηνα... Πως αιστανθεσαι καθε φορα που συμβαινει αυτο? δεν αισθανεσαι σαν το τελεφταιο σκουπιδι που δε γυρναει να το κοιταξει ουτε ο μεθυσμενος μπυροκοιλιας? εγω πως να αιτανθω που δεν μου εχει χαμογελασει ουτε μια φορα ακυρη γκομενα στο δρομο? στην ελλαδα ετσι γιατι οσες φορες εχω παει βορεια απο τα χαμογελα που εισπρατω αισθανομαι κατι μεταξυ μοντελου και σουπερμαν. Και πως να σας την "πεφτουμε" τη στιγμη που ολα πρεπει να γινουν με τον τροπο ακομα και με τον τονο της φωνης και το υφος που "πρεπει"? Και πως να σου την πεσω στο δρομο οταν τις προηγουμενες 10 φορες σερι εφαγα ακυρα και συνηθως με ασχημο τροπο? καποια στιγμη το μυαλλο απο μονο του λεει δε γαμιεσαι και εσυ και ο γρυλος σου, παλι καλα που εχω κ 20 ευρω στην τσεπη πρωτον μαθε να γραφεις. δευτερον η αδιαφορια ειναι συμπτωμα των ευρωπαιων, ευτυχως υπαρχουν και ξενοι που κανουν παρα πολυ παιχνιδι. τριτον δεν εχω νιωσει ποτε σκουπιδι ως γυναικα, δεν ηταν αυτο το νοημα του ποστ μου. τεταρτον ψιλοχεστηκα για το αν μου την πεφτουν γτ εχω γκομενο. απλα περιγραφω το φαινομενο που βλεπω. πεμπτον ειδα ενα θεμα που ανοιξες πριν μερικες μερες. ο τροπος σκεψης σου ειναι πραγματικα αρρωστος. 1
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και κατι αλλο οταν ο συγχρονος ανθρωπος εχει μεγαλωσει μεσα στην πολη και δεν εχει ιδεα πως ειναι η κανονικη ζωη στη φυση, πως να λειτουργησει σαν πραγματικο πιθικακι που εναι? Οταν δεν εχει δει ζωα να γενιουνται να ζευγαρωνουν και να πεθαινουν πως να καταλαβει τι πρεπει να κανει και αυτος? οταν δεν εχει δει τη στη φυση τα ζωα να καταλαβει οτι δε χρειαζεται να ανοιξουν και καμια συζητηση της προκοπης με το αλλο φυλλο, το βλεπουν τους αρεσει (γονιδιακα) και μεσα σε λιγι ορα πηδιουνται πως να λειτουργησουν ετσι και τα πιθικακια που λεγονται ανθρωποι? αν εχουν μεγαλωσει με το προτυπο ο πριγκυπας που παραλληλα ειναι και σωματαρας κυνηγαει την γυναικα και αυτη του κανει και τη δυσκολη που να δουμε προκοπη? και κυριως οταν σε ολες τις τηλεοπτικες σειρες και ταινιες που "γαλουχισαν" τη γενια μας το φλερτ κραταει 49 επεισοδια και το γαμησι 1, αυτο θεωρειται μετα φυσιολογικο εγω λεω να τις αρπαζουμε στο δρομο και να τις βαζουμε κατω με το ζορι
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχως προς το παρον αυτες που εχουν φυγει εξω κ εχουν δει τη γλυκα ειναι οι πιο μορφωμενες οποτε (συνηθως) δεν ειναι και τα ομορφοτερα παραδειγματα του ελληνικου γυναικειου πλυθισμου. Και δυστυχως ακομα υπαρχουν στην ελλαδα αυτοι που παιζουν το παιχνιδι των μμε, που μπορουν και προβαλλουν αυτο το γλοιοδες και πλαγιο... Και οι ντοπιες γκομενες περνανε ακομα καλα... Γιατι αν δε σου την επεφτε κανενας για 3 μηνες και ερχομουν και σου επιανα κουβεντα χωρις πολλες γλιτσες και αν με ρωταγες γιατι ηρθες να μου μιλησεις σου απαντουσα γιατι λες να ηρθα, μηπως και καταφερω να κανω τπτ καλο σημερα, ηαφνικα μετα απο 3 μηνες μηδαμινης αντρικης προσοχης θα σου φαινοταν κοπλιμεντο Πς το κατουρα και λιγο ειναι κλασικη απαντηση ελληνιδας οταν βρισκει στο δρομο της καποιον που μπορει να εχει σεξ ευκολοτερα απο αυτη μαργαριταρια!!!
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη οι μονοι τροποι ειναι ειτε να τη πεσεις στεγνα ή να κανεις τη κοτα? να ξεκινας απλα να μιλας σε μια κοπελα, και αν δεις οτι υπαρχει κατι τοτε να προχωρησεις σε πεσιμο, δε παιζει? Τι εννοεις να μιλας? απλα..?? Για ποιον αλλο κογο να μιλησεις σε μια αγνωστη αν οχι για να την πηδηξεις? δεν την ξερεις. Δεν εχεις τιποτα να πεις μαζι της. Πας εκει να της πιασεις την κουβεντα με αποτερο σκοπο να χυσεις. Γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας επειδη οι κυριες θελουν τον πουτσο κρυμενο μεσα σε μια τουρτα με σιροπια και σαλτσες τριγυρω για να μη φαινεται? Και αν θελαν να τον κοβαμε κιολας μηπως να καναμε και αυτο?
santana99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αν εχουν μεγαλωσει με το προτυπο ο πριγκυπας που παραλληλα ειναι και σωματαρας κυνηγαει την γυναικα και αυτη του κανει και τη δυσκολη που να δουμε προκοπη? αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία, άμα μιλάω σε κάποια και δείχνει απόμακρη ή με το κλασσικό ύφος της γυναίκας "τι;" ε τότε γιατί να μην τα παρατήσω; αλλά πες εκεί οκ περνάς την "προπαίδευση", μετά η νοοτροπία "να τον περάσεις από τα 40 κύματα" είναι για τον πέοντα μην πω τίποτα χειρότερο, αν η άλλη φέρεται σαν καριόλα επίτηδες για να δοκιμάσει τον πόθο μου για αυτί κλπ κλπ κλπ θα προτιμήσω να της πω "άντε γαμήσου" παρά "γιατί κάνεις έτσι αγάπη μου" και ας την αγαπώ και την θέλω...
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοεις να μιλας? απλα..?? Για ποιον αλλο κογο να μιλησεις σε μια αγνωστη αν οχι για να την πηδηξεις? δεν την ξερεις. Δεν εχεις τιποτα να πεις μαζι της. Πας εκει να της πιασεις την κουβεντα με αποτερο σκοπο να χυσεις. Γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας επειδη οι κυριες θελουν τον πουτσο κρυμενο μεσα σε μια τουρτα με σιροπια και σαλτσες τριγυρω για να μη φαινεται? Και αν θελαν να τον κοβαμε κιολας μηπως να καναμε και αυτο? απλα σαν κοινωνικο ον πρεπει να ακολουθεις καποιους κανονες , αλλιως μπορεις να ανεβεις στο βουνο να ζησεις με τις κατσικες τη βουκολικη ζωη (βεβαια ακομα και τα ζωα στα βουνα και ειδικα στις αγελες εχουν το δικο τους κωδικα συμπεριφορας ) δεν το ηξερα παντως οτι πρεπει να μιλαω σε μια ξενη μονο αν θελω να τη πηδηξω με αυτη τη λογικη αφου ειμαι σε σχεση εδω και 32451234917 χρονια δε θα πρεπε να μιλαω ποτε σε καμια γυναικα 1
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη οι μονοι τροποι ειναι ειτε να τη πεσεις στεγνα ή να κανεις τη κοτα? να ξεκινας απλα να μιλας σε μια κοπελα, και αν δεις οτι υπαρχει κατι τοτε να προχωρησεις σε πεσιμο, δε παιζει? εσενα αρχιζω να σε εκτιμω πολυ. 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 πρωτον μαθε να γραφεις. δευτερον η αδιαφορια ειναι συμπτωμα των ευρωπαιων, ευτυχως υπαρχουν και ξενοι που κανουν παρα πολυ παιχνιδι. τριτον δεν εχω νιωσει ποτε σκουπιδι ως γυναικα, δεν ηταν αυτο το νοημα του ποστ μου. τεταρτον ψιλοχεστηκα για το αν μου την πεφτουν γτ εχω γκομενο. απλα περιγραφω το φαινομενο που βλεπω. πεμπτον ειδα ενα θεμα που ανοιξες πριν μερικες μερες. ο τροπος σκεψης σου ειναι πραγματικα αρρωστος. Ε ναι, τραβα κανε παιχνιδι με τους μαυρους τους αλγερινους και τους πακιστανους... Αφου ησουν δυσκολη στη χωρα σου για τους δικους σου πηγαινε παιξε με τους "αγριους" Να σου θυμισω βεβαια οτι και στη χωρα σου οι αγριοι γιναν αρνακια για να πανε με τα νερα σου... Και τελικα δε σου αρεσε και ξανα πας στους αγριυους. Φυσικα το δευτερο ενικο δε σημαινει οτι αναφαιρομαι σε εσενα... Αλλα με το οτι οποιος δεν εχει επιχειρηματα σχολιαζει την ορθογραφια του σλλου, αναφερομαι σε εσενα... Και αφου εχεις γκομενο και εισαι καβατζομενη σιγα. Και εδω αυτοι που εχουν γκομενα δε τους νοιαζει. Το θεμα ειναι να εισαι σε θεση σαν ατομο αλλα και να ειναι και η κοινωνια σε θεση να βλεπεις τον αλλον για 5 δευτερα να σου αρεσει και αν ειναι αμοιβαιο να μπορεις να καταληξεις στο κρεβατι, η στην τουαλετα, η πισω απο τα πουρναρια καπου τελοσπαντων με συνοπτικες διαδικασιες... Οχι να πρεπει να περασεις απο τη σκυλα και τη χαρυβδη που εχει στησει η καταναλωτικη κοινωνια στην οποια ζεις (γιατι αν δεν ειχε στησει αυτα τα "εμποδια" και τις νορμες, πως θα συντειρειτο τοτε το συστημα αυτο? αν δεν επρεπε να ανοιξεις μπουκαλι η να μερασεις ποτο πχ πως θα ζουσαν τα κλαμπ? κλπ
santana99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 πεμπτον ειδα ενα θεμα που ανοιξες πριν μερικες μερες. ο τροπος σκεψης σου ειναι πραγματικα αρρωστος. καλά μπορεί να πάσχει από αυτό που "πάσχω" και εγώ που μόνο αν μιλήσω ακραία θα δώσω να καταλάβει ο άλλος το νόημα μου, προς τα που κινείται η σκέψη μου. δεν είναι ότι κράζω όλη την ώρα ή είμαι ακραίος....να το έχετε υπόψιν για μελλοντικά ποστ μου
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ε ναι, τραβα κανε παιχνιδι με τους μαυρους τους αλγερινους και τους πακιστανους... Αφου ησουν δυσκολη στη χωρα σου για τους δικους σου πηγαινε παιξε με τους "αγριους" Να σου θυμισω βεβαια οτι και στη χωρα σου οι αγριοι γιναν αρνακια για να πανε με τα νερα σου... Και τελικα δε σου αρεσε και ξανα πας στους αγριυους. Φυσικα το δευτερο ενικο δε σημαινει οτι αναφαιρομαι σε εσενα... Αλλα με το οτι οποιος δεν εχει επιχειρηματα σχολιαζει την ορθογραφια του σλλου, αναφερομαι σε εσενα... Και αφου εχεις γκομενο και εισαι καβατζομενη σιγα. Και εδω αυτοι που εχουν γκομενα δε τους νοιαζει. Το θεμα ειναι να εισαι σε θεση σαν ατομο αλλα και να ειναι και η κοινωνια σε θεση να βλεπεις τον αλλον για 5 δευτερα να σου αρεσει και αν ειναι αμοιβαιο να μπορεις να καταληξεις στο κρεβατι, η στην τουαλετα, η πισω απο τα πουρναρια καπου τελοσπαντων με συνοπτικες διαδικασιες... Οχι να πρεπει να περασεις απο τη σκυλα και τη χαρυβδη που εχει στησει η καταναλωτικη κοινωνια στην οποια ζεις (γιατι αν δεν ειχε στησει αυτα τα "εμποδια" και τις νορμες, πως θα συντειρειτο τοτε το συστημα αυτο? αν δεν επρεπε να ανοιξεις μπουκαλι η να μερασεις ποτο πχ πως θα ζουσαν τα κλαμπ? κλπ ο τροπος σκεψης σου ειναι πραγματικα εκτος τοπου και χρονου. μηδεν επαφη με την πραγματικοτητα και ακομα χειροτερα βγαζεις μιζερια και απογνωση. αν νομιζεις οτι μονο που μπορεις να παρεις απο μια γυναικα ειναι το σεξ τοτε συνεχισε να πηγαινεις σε πουτανες. καλά μπορεί να πάσχει από αυτό που "πάσχω" και εγώ που μόνο αν μιλήσω ακραία θα δώσω να καταλάβει ο άλλος το νόημα μου, προς τα που κινείται η σκέψη μου. δεν είναι ότι κράζω όλη την ώρα ή είμαι ακραίος....να το έχετε υπόψιν για μελλοντικά ποστ μου αγαμια; 1
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοεις να μιλας? απλα..?? Για ποιον αλλο κογο να μιλησεις σε μια αγνωστη αν οχι για να την πηδηξεις? δεν την ξερεις. Δεν εχεις τιποτα να πεις μαζι της. Πας εκει να της πιασεις την κουβεντα με αποτερο σκοπο να χυσεις. Γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας επειδη οι κυριες θελουν τον πουτσο κρυμενο μεσα σε μια τουρτα με σιροπια και σαλτσες τριγυρω για να μη φαινεται? Και αν θελαν να τον κοβαμε κιολας μηπως να καναμε και αυτο? Γιατί δεν έχεις να πεις τίποτα μαζί τους ? Τί είναι? Καθυστερημένες ? 4
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και η εμπειρια μου εχει δειξει οτι η μεση ελληνιδα ειναι πολυ χαμηλοτερου πνευματικου επιπεδου απο εμενα και γενικα απο το μεσο ελληνα. Δεν εχεις τιποτα ουσιοδες να συζητισεις με ατομα που εχουν περασει το μεγαλυτεροερος της ζωης τους σκεπτομενες τι χρωμα να βαψουν τα νυχια των ποδιων τους..
pavlinara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εμένα δεν μου την πέφτουν ποτέ. Εγώ την πέφτω μόνο. 3
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και η εμπειρια μου εχει δειξει οτι η μεση ελληνιδα ειναι πολυ χαμηλοτερου πνευματικου επιπεδου απο εμενα και γενικα απο το μεσο ελληνα. Δεν εχεις τιποτα ουσιοδες να συζητισεις με ατομα που εχουν περασει το μεγαλυτεροερος της ζωης τους σκεπτομενες τι χρωμα να βαψουν τα νυχια των ποδιων τους.. Και πως θα καταλάβεις τί επίπεδο έχουν αν δεν του μιλήσεις ?
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και η εμπειρια μου εχει δειξει οτι η μεση ελληνιδα ειναι πολυ χαμηλοτερου πνευματικου επιπεδου απο εμενα και γενικα απο το μεσο ελληνα. Δεν εχεις τιποτα ουσιοδες να συζητισεις με ατομα που εχουν περασει το μεγαλυτεροερος της ζωης τους σκεπτομενες τι χρωμα να βαψουν τα νυχια των ποδιων τους.. η ποια σου; στο αλλο θεμα κλαιγοσουν οτι εχεις γαμησει 20 φορες μονο σε αυτη την ζωη. επισης για τι πνευματικο επιπεδο μιλας; εχεις 3 post doc και IQ 250 και δεν βγαζεις ακρη με τον απλο κοσμακι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις