g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Είναι και η έλλειψη αυτογνωσίας. Όλες λένε δεν είμαι μπάζο, είμαι νορμάλ άνθρωπος, έχω προσωπικότητα. Και μπάζο είσαι και υστερική και στόκος γι'αυτό δεν σου έρχεται κανένας. Βόδι. 1
pavlinara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 παπάρια μάντολες Είναι και η έλλειψη αυτογνωσίας. Όλες λένε δεν είμαι μπάζο, είμαι νορμάλ άνθρωπος, έχω προσωπικότητα. Και μπάζο είσαι και υστερική και στόκος γι'αυτό δεν σου έρχεται κανένας. Βόδι. ευχαριστώ
pavlinara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως δεν είμαι μπάζο, είμαι νορμάλ άνθρωπος, έχω προσωπικότητα ΠαΒλινα... ΠΟΣΕΣ;; τι πόσες;
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δεν ξερω με τι γυναικες εχεις συνηθισει να συγχρωτιζεσαι αλλα δεν ειναι ολες ετσι. πρωτον και βεβαια το σκεφτηκα μηπως ειναι ολοι δεσμευμενοι, αλλα δεν γινεται καθε φορα που βγαινουμε να ειναι ολοι δεσμευμενοι, γιατι το εν λογω περιστατικο συμβαινει κατα 95% σε καθε εξοδο. δευτερον ποτε δεν εχω δωσει απαντησει "για ποια με περασες" σε αντρα που μου επεσε, ουτε εγω ουτε καμια απο τις φιλες μου. αντιθετως την εχω πεσει στεγνα σε αντρες γιατι απο μονοι τους δεν επαιρναν μπρος. μια χαρα ξερω και τι θελω και το ιδιο ισχυει για ολες τις γυναικες του περιβαλοντος μου. Η εικονα της «δεν ξερω τι θελω» ειναι πλασμενη απο τα μιντια η αφορα απλα γυναικες με IQ ραδικιου. μοντελο και σαυρα ταυτοχρονα δεν γινεται. (η μια της παρεας) Πολυ χαιρομαι (πραγματικα ομως χαιρομαι, με κακια) με ελληνιδες που πανε προς τα βορεια και βιωνουν περιπου αυτο που βιωνει ενας μεσος αντρας στην αθηνα... Πως αιστανθεσαι καθε φορα που συμβαινει αυτο? δεν αισθανεσαι σαν το τελεφταιο σκουπιδι που δε γυρναει να το κοιταξει ουτε ο μεθυσμενος μπυροκοιλιας? εγω πως να αιτανθω που δεν μου εχει χαμογελασει ουτε μια φορα ακυρη γκομενα στο δρομο? στην ελλαδα ετσι γιατι οσες φορες εχω παει βορεια απο τα χαμογελα που εισπρατω αισθανομαι κατι μεταξυ μοντελου και σουπερμαν. Και πως να σας την "πεφτουμε" τη στιγμη που ολα πρεπει να γινουν με τον τροπο ακομα και με τον τονο της φωνης και το υφος που "πρεπει"? Και πως να σου την πεσω στο δρομο οταν τις προηγουμενες 10 φορες σερι εφαγα ακυρα και συνηθως με ασχημο τροπο? καποια στιγμη το μυαλλο απο μονο του λεει δε γαμιεσαι και εσυ και ο γρυλος σου, παλι καλα που εχω κ 20 ευρω στην τσεπη 8
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχως προς το παρον αυτες που εχουν φυγει εξω κ εχουν δει τη γλυκα ειναι οι πιο μορφωμενες οποτε (συνηθως) δεν ειναι και τα ομορφοτερα παραδειγματα του ελληνικου γυναικειου πλυθισμου. Και δυστυχως ακομα υπαρχουν στην ελλαδα αυτοι που παιζουν το παιχνιδι των μμε, που μπορουν και προβαλλουν αυτο το γλοιοδες και πλαγιο... Και οι ντοπιες γκομενες περνανε ακομα καλα... Γιατι αν δε σου την επεφτε κανενας για 3 μηνες και ερχομουν και σου επιανα κουβεντα χωρις πολλες γλιτσες και αν με ρωταγες γιατι ηρθες να μου μιλησεις σου απαντουσα γιατι λες να ηρθα, μηπως και καταφερω να κανω τπτ καλο σημερα, ηαφνικα μετα απο 3 μηνες μηδαμινης αντρικης προσοχης θα σου φαινοταν κοπλιμεντο Πς το κατουρα και λιγο ειναι κλασικη απαντηση ελληνιδας οταν βρισκει στο δρομο της καποιον που μπορει να εχει σεξ ευκολοτερα απο αυτη
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Είναι και η έλλειψη αυτογνωσίας. Όλες λένε δεν είμαι μπάζο, είμαι νορμάλ άνθρωπος, έχω προσωπικότητα. Και μπάζο είσαι και υστερική και στόκος γι'αυτό δεν σου έρχεται κανένας. Βόδι. Γιδι.
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Απαπα χτυπήσαμε στο ευαίσθητο σημείο τους. Την αυταρέσκεια τους.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και κατι αλλο οταν ο συγχρονος ανθρωπος εχει μεγαλωσει μεσα στην πολη και δεν εχει ιδεα πως ειναι η κανονικη ζωη στη φυση, πως να λειτουργησει σαν πραγματικο πιθικακι που εναι? Οταν δεν εχει δει ζωα να γενιουνται να ζευγαρωνουν και να πεθαινουν πως να καταλαβει τι πρεπει να κανει και αυτος? οταν δεν εχει δει τη στη φυση τα ζωα να καταλαβει οτι δε χρειαζεται να ανοιξουν και καμια συζητηση της προκοπης με το αλλο φυλλο, το βλεπουν τους αρεσει (γονιδιακα) και μεσα σε λιγι ορα πηδιουνται πως να λειτουργησουν ετσι και τα πιθικακια που λεγονται ανθρωποι? αν εχουν μεγαλωσει με το προτυπο ο πριγκυπας που παραλληλα ειναι και σωματαρας κυνηγαει την γυναικα και αυτη του κανει και τη δυσκολη που να δουμε προκοπη? και κυριως οταν σε ολες τις τηλεοπτικες σειρες και ταινιες που "γαλουχισαν" τη γενια μας το φλερτ κραταει 49 επεισοδια και το γαμησι 1, αυτο θεωρειται μετα φυσιολογικο
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά ότι νανε πας όπως λες να τους την πέσεις και σε βρίζουν δεν πας και πάλι παραπονιούνται, νομίζω ότι θέλουν παιχνιδάκια να τα κάνουν ότι θέλουν. Το αλλο το τραγικο που σου λενε σε βλεπω σανψφιλο γιατι με ξερεις καιρο ενσ μηνα σε γνωριζω! Καλά να πάθουν λοιπόν για μένα δεν αξίζουν μια άμα έχει ανάγκες πας σε μια "επαγγελματία" και τελειωνεις. Αν βρεθεί σωστή κοπέλα για σπίτι έχει καλός αλλιώς single και πάλι single δηλαδη οι μονοι τροποι ειναι ειτε να τη πεσεις στεγνα ή να κανεις τη κοτα? να ξεκινας απλα να μιλας σε μια κοπελα, και αν δεις οτι υπαρχει κατι τοτε να προχωρησεις σε πεσιμο, δε παιζει? 2
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Απαπα χτυπήσαμε στο ευαίσθητο σημείο τους. Την αυταρέσκεια τους. πες μου κι αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις