ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 βγαινουμε 2-3 κοπελες καθομαστε διπλα απο τραπεζι με «αντρες» (ο θεος να τους κανει) 20-30 ετων και δεν γυρναν ουτε καν να τσεκαρουν τι παιζει. και δεν ειμαστε τπτ μπαζολες. οι μονοι που παιζουν ειναι ειτε μεγαλυτεροι ειτε νοτιοι. Καλά όταν δεν κοιτάνε είναι "φλώροι", όταν κοιτάνε είναι αδιάκριτοι. Ειδικά αν ερχόταν κάποιος να σας μιλήσει θα έπαιρνε την γνωστή απάντηση "μα για ποιά με πέρασες;". Δεν σκέφτηκες μήπως είναι δεσμευμένοι και οι 3 τους έτσι; Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δεν ξέρω τι θέλω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιαυτο υπαρχει το ινσομνια, για να βρισκουν οι γυναικες αρσενικα πηγμενα στην τεστοστερονη...Ειδικα στο μπλαμπλα section, χαμος γινεται! 4
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εύα το να γυρισαν οταν δε τους εβλεπες και να επεσε σαυροσυναγερμος δε παιζει ε; 10
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Θέλει "αρσενικά" η επανάσταση! Αλλιώς ποιός θα την κάνει; Ο Κωστέτσος; 2
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλά όταν δεν κοιτάνε είναι "φλώροι", όταν κοιτάνε είναι αδιάκριτοι. Ειδικά αν ερχόταν κάποιος να σας μιλήσει θα έπαιρνε την γνωστή απάντηση "μα για ποιά με πέρασες;". Δεν σκέφτηκες μήπως είναι δεσμευμένοι και οι 3 τους έτσι; Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δεν ξέρω τι θέλω. δεν ξερω με τι γυναικες εχεις συνηθισει να συγχρωτιζεσαι αλλα δεν ειναι ολες ετσι. πρωτον και βεβαια το σκεφτηκα μηπως ειναι ολοι δεσμευμενοι, αλλα δεν γινεται καθε φορα που βγαινουμε να ειναι ολοι δεσμευμενοι, γιατι το εν λογω περιστατικο συμβαινει κατα 95% σε καθε εξοδο. δευτερον ποτε δεν εχω δωσει απαντησει "για ποια με περασες" σε αντρα που μου επεσε, ουτε εγω ουτε καμια απο τις φιλες μου. αντιθετως την εχω πεσει στεγνα σε αντρες γιατι απο μονοι τους δεν επαιρναν μπρος. μια χαρα ξερω και τι θελω και το ιδιο ισχυει για ολες τις γυναικες του περιβαλοντος μου. Η εικονα της «δεν ξερω τι θελω» ειναι πλασμενη απο τα μιντια η αφορα απλα γυναικες με IQ ραδικιου. Εύα το να γυρισαν οταν δε τους εβλεπες και να επεσε σαυροσυναγερμος δε παιζει ε; μοντελο και σαυρα ταυτοχρονα δεν γινεται. (η μια της παρεας) 1
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πράγματι δεν είναι οτι δεν ξέρουν τι θέλουν. Ξέρουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οχι μια χαρα ειναι οι αντρες και οι γυναικες αν ξεκολλουσαν λιγο απο το facebook θα ηταν καλυτερα Αυτό βασικά... Έχω παρατηρήσει οτι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν με άλλους εκ του συστάδην. Και κυρίως σε θέματα γνωριμιών και ερωτικών σχέσεων, όπου έχεις απέναντί σου μόνο ένα άτομο, και όσο και να το κάνεις πάντα υπάρχει ρίσκο και μεγαλύτερος κίνδυνος, ειδικά στη φάση της γνωριμίας και του χωρισμού όπου ο ένας είναι περισσότερο απομονωμένος και εκτεθειμένος συναισθηματικά απέναντι στον άλλο. Αντίθετα, επιλέγουν την απατηλά "ασφαλή" λύση του ίντερνετ. Προσέγγιση από φέησμπουκ, γνωριμία από msn, τσακωμός με e-mail, χωρισμός από σκάηπ κλπ...γενικά "είμαι θωρακισμένος πίσω από την οθόνη μου και ο άλλος δεν μπορεί να με βλάψει" νοοτροπία. Και δώστου συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της απομόνωσης, της ανασφάλειας, της μειωμένης αυτοεκτίμησης και της κατάθλιψης. 2
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Eκεί γύρω στα 20, την παλεύουν ακόμα.... τους έχει μείνει από μικρά που ήτανε καλά παιδιά... τώρα που μεγάλωσαν αϊ στο διάολο... χάλασαν!!! πέρα από την πλάκα όμως, όσο πιο μικρός είναι ο άντρας τόσο περισσότερο δεν μασάει να την πέσει. Φαίνεται μετά τον πιάνουν οι ανασφάλειες του. Η απλα τα "χιλιομετρα" εχουν γραψει και πλεον δεν χρειαζεται να φαει καποιος τα μουτρα του για να καταλαβει 2-3 πραγματακια για το ποιον της οποιας γκομενας και ετσι να γλυτωσει χρονο και κοπο αποφευγοντας την. Ο 20άρης ειναι ακομα στα "πειραματα".
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μοντελο και σαυρα ταυτοχρονα δεν γινεται. (η μια της παρεας) δε σε πιανω. ωπα Edit: Και τι να λεει που ειναι μοντελο η αλλη; Επρεπε να της ορμηξουν δηλαδη;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιαυτο υπαρχει το ινσομνια, για να βρισκουν οι γυναικες αρσενικα πηγμενα στην τεστοστερονη...Ειδικα στο μπλαμπλα section, χαμος γινεται! σαν αυτον εδω; http://www.insomnia....γανα-του-άντρα/
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πράγματι δεν είναι οτι δεν ξέρουν τι θέλουν. Ξέρουν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ξέρουν, ότι δεν ξέρουν τι θέλουν; 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όσοι παρομοιάζουν το πρότυπο του άντρα με τον αυταρχικό, αυθάδη, εγωμανή και άξεστο αρσενικό άνθρωπο τότε επιβεβαιώνουν την ερώτηση "μα που πήγαν οι άντρες". Το όλο θέμα, για εμένα, περιστρέφεται γύρω από την ανάγκη ενός ατόμου να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει πως θα κάνει τα πάντα για να νιώθει καλά. Έτσι, όσοι δεν έχουν κάτι να επιδείξουν πέρα από καλές "επιδόσεις" στον στίβο των μάτσο αντρών (= γνώσεις για μπάλα, αμάξια και φωτομοντέλα + μούσκουλα) θα προσπαθήσουν να κάνουν το δικό τους "group" μέσα στο οποίο θα νιώθουν καλά. Για αυτό βλέπουμε τους πιο μαλθακούς που το επιδεικνύουν κιόλα. Στον αντίποδα είναι οι άνθρωποι (αρσενικοί και θηλυκοί) που μπορούν να συζητήσουν με επιχειρήματα για φιλοσοφία, τέχνες, επιστήμη, τεχνολογία, κοινωνικά φαινόμενα κτλ. και αισθάνονται άνετα με τα όσα και ό,τι είναι. Το pattern αυτό δεν είναι νέο. Αυτό που άλλαξε στα τελευταία χρόνια είναι ότι δόθηκαν τα μέσα για την επικοινωνία όλων αυτών που έχουν κάνει τα δικά τους "micro-group" και έτσι νιώσανε πιο ελεύθεροι και φαίνονται πιο πολλοί. Μία χαρά υπάρχουν και άντρες και γυναίκες. Αυτό που κάνει μερικούς να ρωτάνε που "πήγαν" είναι το ανικανοποίητο του γεγονότος ότι δεν επιτυγχάνουν το δικό τους πρότυπο. Όπου πρότυπο δεν είναι μόνο το τι είσαι αλλά και το τι έχεις και κάνεις. Έτσι, κάποιος μπορεί να ρωτάει "που πήγαν οι άντρες" εάν δεν βλέπει πολλούς άντρες να διαφεντεύουν μία γυναίκα με μόνο μία ματιά τους (και αυτή θα πρέπει να τρέξει να τους φέρει παντόφλες κτλ) ή "που πήγαν οι γυναίκες" εάν δεν βλέπουν γυναίκες να σπαταλάνε φαιά ουσία στο τι χρώμα θα βάψουν τα νύχια τους. Αλλά, και πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις, κανένας κήπος δεν είναι ωραίος εάν έχει μόνο ένα λουλούδι. Για αυτό, δεν πήγαν πουθενά ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ευρέως αποδεκτή η διαφορετικότητα.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλά όταν δεν κοιτάνε είναι "φλώροι"' date=' όταν κοιτάνε είναι αδιάκριτοι. Ειδικά αν ερχόταν κάποιος να σας μιλήσει θα έπαιρνε την γνωστή απάντηση "μα για ποιά με πέρασες;". Δεν σκέφτηκες μήπως είναι δεσμευμένοι και οι 3 τους έτσι; Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δεν ξέρω τι θέλω.[/quote'] Πραγματικά ότι νανε πας όπως λες να τους την πέσεις και σε βρίζουν δεν πας και πάλι παραπονιούνται, νομίζω ότι θέλουν παιχνιδάκια να τα κάνουν ότι θέλουν. Το αλλο το τραγικο που σου λενε σε βλεπω σανψφιλο γιατι με ξερεις καιρο ενσ μηνα σε γνωριζω! Καλά να πάθουν λοιπόν για μένα δεν αξίζουν μια άμα έχει ανάγκες πας σε μια "επαγγελματία" και τελειωνεις. Αν βρεθεί σωστή κοπέλα για σπίτι έχει καλός αλλιώς single και πάλι single
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δεν ξερω με τι γυναικες εχεις συνηθισει να συγχρωτιζεσαι αλλα δεν ειναι ολες ετσι. πρωτον και βεβαια το σκεφτηκα μηπως ειναι ολοι δεσμευμενοι, αλλα δεν γινεται καθε φορα που βγαινουμε να ειναι ολοι δεσμευμενοι, γιατι το εν λογω περιστατικο συμβαινει κατα 95% σε καθε εξοδο. δευτερον ποτε δεν εχω δωσει απαντησει "για ποια με περασες" σε αντρα που μου επεσε, ουτε εγω ουτε καμια απο τις φιλες μου. αντιθετως την εχω πεσει στεγνα σε αντρες γιατι απο μονοι τους δεν επαιρναν μπρος. μια χαρα ξερω και τι θελω και το ιδιο ισχυει για ολες τις γυναικες του περιβαλοντος μου. Η εικονα της «δεν ξερω τι θελω» ειναι πλασμενη απο τα μιντια η αφορα απλα γυναικες με IQ ραδικιου. μοντελο και σαυρα ταυτοχρονα δεν γινεται. (η μια της παρεας) το να εχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν απο εσας σου περασε απο το μυαλο? 1
apd453 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παλαιότερα ζούσανε οι άνδρες στην άγνοια. Βλέπανε καμιά γάμπα και τους πήγαινε σούζα. ΞΥΠΝΉΣΑΝΕ οι άνδρες και πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις