Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγα ρε apoll, κατουρα και λιγο.

Φυσικά, με τόσο νερό και καφέδες που πίνω θα είχα σκάσει.

Όσον αφορά το σκεπτικό σου, δεν θα πάω μακρυά. Δες τις Αγγλίδες που έρχονται Ελλάδα.

Ε εδώ είναι ακόμα χειρότερα/καλύτερα. Όπως το πάρει κάποιος.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πάρα πολύ. Αν σκεφτείς ότι πίνουν κοκτέιλ με υγρό άζωτο. Με τα γνωστά αποτελέσματα να αφαιρούν στομάχια κλπ.

Θυμίζει την ιστορία του Δαρβίνου, με το παιδί και τα πουλιά. Όταν πρωτοαποίκησαν τα Galapagos πουλιά χωρίς να έχουν επαφή με ανθρώπους, πλησίαζαν χωρίς φόβο. Και ένα παιδί, με μία βέργα τα σκότωνε πολύ εύκολα, μαζεύοντας αρκετά για να θρέψει το χωριό.

Έτσι ακριβώς είναι και εδώ, και όσοι από εδώ μέσα είναι Αγγλία θα σου πουν ακριβώς τα ίδια.

Οι Ελληνίδες είναι αυτές που έχουν την μύτη στο ταβάνι από μωρά. Εδώ η κατάσταση είναι διαφορετική μέχρι να χτυπήσουν τα 28. Και τότε έχουν 1-3 παιδιά, και ψάχνουν για το θύμα.

Ασχετο αλλα ειδα προσφατα αυτο το κοριτσακι και φρικαρα με τις π@π@ριες που ακουσα.

Ανοιξε κανενα βιβλιο κοπελια και ασε τις μ@λ@κιες.

Παρεμπιπτόντως πολυ λουλου το τυπακι. Αν μου ελεγαν πως ειναι κοριτσι θα το πιστευα.

Άντεξες πάνω από 1 λεπτό. Έχεις υπομονή αδελφέ. Κατανοώ τα προβλήματα που έχετε απόλυτα.

Αν υπολογίσουμε ότι κάθε επόμενη 10ετία, κατεβάζει το IQ κατά 10% σε σχέση με την προηγούμενη, και από το 10χρονο του video +15 έτη.

Φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον DD, έστω και σιλικόνη, για να είναι πάνω από την διαγώνιο της Hot/Crazy κλιμακας

16717712_500.jpg

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνείτε με το σκεπτικό μου;

οχι μια χαρα ειναι οι αντρες και οι γυναικες

αν ξεκολλουσαν λιγο απο το facebook θα ηταν καλυτερα

τα υπολοιπα ειναι υπερβολες.. τι παει να πει "αντρας" ? ο παλιος παραδοσιακος ελληναρας που θα πει φερε τις παντοφλες μωρη μη σε σπασω στο ξυλο? ή ο κατσε πλυνε τα πιατα , εγω τωρα θα παω βολτα με τους φιλους μου και μη με περιμενεις θα αργησω, ή το greek καμακι που οπως ειναι στο αυτοκινητο θα κατεβασει το παραθυρο για να πει μαλακιες στις περαστικες γκομενες ?

ολοι αυτοι λοιπον ηταν/ειναι γτπκ και αν οι γυναικες εγιναν πιο δυσκολες , ας προσπαθησει περισσοτερο

αν εχει προβλημα με τις γυναικες που διαβαζουν cosmo, ας βρει καμια σοβαροτερη,αν ψαξει λιγακι υπαρχουν και αυτες

γιατι αν τη πεφτεις στο πρωτο ξεκωλο που γνωρισες εξω , μην περιμενεις να σοβαρευτει την επομενη μερα και να το πατε για γαμο

(το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες)

τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.. και τα περι ομορφιας και ειδικα τα περι σωματοτυπου..

Τώρα έχεις όλους τους άντρες να έχουμε μεγαλώσει με τις τσόντες του ίντερνετ που με αυτά που βλέπουν και κοιτώντας μετά τον εαυτό τους, νομίζουν ότι είναι σε χειρότερη θέση (και από θέμα μεγέθους) με αποτέλεσμα να πέφτει η αυτοπεποίθησή τους.

τωρα σοβαρα το γραφεις αυτο, ή κανουν πουλακια τα ματια μου?

• Like 1
Δημοσ.

Που πηγαν οι αντρες ε?

αυτο που λεμε αντρας και γυναικα δεν ειναι μονο βιολογικη οντοτητα.Συνηθως ειναι η συμπεριφορα που καθοριζει καποιον αντρα ή γυναικα.

Καλως ή κακως ο αντρας ηταν ο κουβαλητης , αυτος που θα παρει την κατασταση στα χερια του και θα "ηγηθει" στην σχεση του με το γυναικειο φυλο.

Η γυναικα ηταν αυτη που "υποστηριζε" τον αντρα με τους χ.ψ τροπους.

Η εξελιξη κατεστρεψε αυτο το παραπανω σχημα.Η γυναικα εκανε την επανασταση της .Εκανε καριερα (δεν το κατακρινω) και απεκτησε την αναγκη...να ηγηθει...στον χωρο εργασιας και στις διαπροσωπικες της σχεσεις.

Αν προσθεσουμε και το γεγονος οτι οι γυναικες καθονται την μιση μερα για να περιποιηθουν την εμφανιση τους με σαμπουαν , μασκες , κρεμες , μεηκαπ και ενα καρο αλλα .....σιγα σιγα αρχισε να απαιτει μια ελαχιστη "περιποιηση" και απο τον αντρα.Παει το "αντρικο" στυλ..πλεον περναει το μετροσεξουαλ στυλακι.(κατ'εμε ενα βημα πριν το γκειλικι με ο,τι αυτο συνεπαγεται).

Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι αντρες ειναι οτι , ο,τι και να αλλαξε , τα βασικα ενστικτα της γυναικας εχουν παραμεινει.Ακομα και σημερα θελουν το "αρσενικο" που θα της επιβληθει , θα παρει τις πρωτοβουλιες , θα ναι ο κυνηγος , θα της κατεβασει και μια αγριαδα οταν χρειαστει.

Αλλα επειδη ολο και λιγοτεροι αντρες παραμενουν σε αυτο το "προτυπο" και στην προσπαθεια τους να ικανοποιησουν το γυναικειο φυλο...υιοθετουν το στυλακι που αρεσει (επιφανειακα) στις γυναικες...και εκει ....αποτυγχανουν.

Αρα που πηγαν οι αντρες?Εδω ειναι.Απλα μεταλλαχθησαν.Και διαμεσω των αιωνων οποιαδηποτε αλλαγη στο προτυπο του αντρα γινοταν για την ικανοποιηση των αναγκων των γυναικων...αρα ας βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους.

• Like 2
Δημοσ.

Τα πράματα είναι απλά και φέρνω παράδειγμα εμένα.

Τις προάλλες το απόγεμα είδα τη γυναίκα που τα είχε πάρει γενικός και προκειμένου να μη μου τα κάνει τσουρέκια ρωτάω:

-Τι να κάνω να σε βοηθήσω?

-Είχα σκοπό να κάνω μηλόπιτα για τα παιδιά αλλά δε τη παλεύω.

-Μηλόπιτα :eek: ? Καλά άσε θα κάνω εγώ.

-Μα δε ξέρεις :-D .

-Θα βρω μια συνταγή και θα κάνω (επιστήμη είναι σάμπως).

Μάγκες ένα θα σας πω: "apple pai effect"

Καθώς έκανα τη μηλόπιτα έπιασα τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει το "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας" :shock:

Μετά από αυτά για να μπορέσει να μου ξανασηκωθεί άρχισα πειραματικά αποχή από αποσμητικά και αφρόλουτρα 4 μέρες τώρα.

• Like 4
Δημοσ.

Τα πράματα είναι απλά και φέρνω παράδειγμα εμένα.

Τις προάλλες το απόγεμα είδα τη γυναίκα που τα είχε πάρει γενικός και προκειμένου να μη μου τα κάνει τσουρέκια ρωτάω:

-Τι να κάνω να σε βοηθήσω?

-Είχα σκοπό να κάνω μηλόπιτα για τα παιδιά αλλά δε τη παλεύω.

-Μηλόπιτα :eek: ? Καλά άσε θα κάνω εγώ.

-Μα δε ξέρεις :-D .

-Θα βρω μια συνταγή και θα κάνω (επιστήμη είναι σάμπως).

Μάγκες ένα θα σας πω: "apple pai effect"

Καθώς έκανα τη μηλόπιτα έπιασα τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει το "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας" :shock:

Μετά από αυτά για να μπορέσει να μου ξανασηκωθεί άρχισα πειραματικά αποχή από αποσμητικά και αφρόλουτρα 4 μέρες τώρα.

όταν λες "είδα την γυναίκα" εννοείς ότι ήσουν με τη γυναίκα σου;

γιατί μου θύμισες τη μάνα μου που μου λεγε για ένα συνάδελφό της ότι ποτε δεν έλεγε "την γυναίκα ΜΟΥ" πάντα έλεγε... "πάω να πάρω τη γυναίκα"....

πρέπει να του ήταν πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσει ότι είχε παντρευτεί

Δημοσ.

Όσον αφορά το σκεπτικό σου, δεν θα πάω μακρυά. Δες τις Αγγλίδες που έρχονται Ελλάδα.

Ε εδώ είναι ακόμα χειρότερα/καλύτερα. Όπως το πάρει κάποιος.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πάρα πολύ. Αν σκεφτείς ότι πίνουν κοκτέιλ με υγρό άζωτο. Με τα γνωστά αποτελέσματα να αφαιρούν στομάχια κλπ.

Θυμίζει την ιστορία του Δαρβίνου, με το παιδί και τα πουλιά. Όταν πρωτοαποίκησαν τα Galapagos πουλιά χωρίς να έχουν επαφή με ανθρώπους, πλησίαζαν χωρίς φόβο. Και ένα παιδί, με μία βέργα τα σκότωνε πολύ εύκολα, μαζεύοντας αρκετά για να θρέψει το χωριό.

Έτσι ακριβώς είναι και εδώ, και όσοι από εδώ μέσα είναι Αγγλία θα σου πουν ακριβώς τα ίδια.

Οι Ελληνίδες είναι αυτές που έχουν την μύτη στο ταβάνι από μωρά. Εδώ η κατάσταση είναι διαφορετική μέχρι να χτυπήσουν τα 28. Και τότε έχουν 1-3 παιδιά, και ψάχνουν για το θύμα.

το οτι οι αντρες στις βορειες χωρες ειναι λες και τους εχεις στραγγιξει την τεστοστερονη ισχυει. δεν ξερω γιατι αλλα το ολο πραμα ειναι σε τραγικο σημειο. βγαινουμε 2-3 κοπελες καθομαστε διπλα απο τραπεζι με «αντρες» (ο θεος να τους κανει) 20-30 ετων και δεν γυρναν ουτε καν να τσεκαρουν τι παιζει. και δεν ειμαστε τπτ μπαζολες. οι μονοι που παιζουν ειναι ειτε μεγαλυτεροι ειτε νοτιοι.

κι αν παρ'ελπιδα καταφερεις να ριξεις κανεναν, ειναι τραγικοι σε αλλους τομεις. παθος μηδεν! βαρβατηλα σεξουαλικη 0! πρωτοβουλιες μηδεν. αντε και γαμησου δλδ. οποτε καταλαβενω γτ κατεβουν σαν λυσσαρες οι βορειες και ψαχνουν να γαμηθουν.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάντως μου τη σπάνε οι άντρες που είναι σαν κατίνες...

κοτσομπολεύουν, ασχολούνται με χαζά θέματα που συνήθως απασχολούν τις χαζογκόμενες, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τις γκόμενες, μιξοκλαίνε και δεν έχουν δυναμικότητα.

το οτι οι αντρες στις βορειες χωρες ειναι λες και τους εχεις στραγγιξει την τεστοστερονη ισχυει. δεν ξερω γιατι αλλα το ολο πραμα ειναι σε τραγικο σημειο. βγαινουμε 2-3 κοπελες καθομαστε διπλα απο τραπεζι με «αντρες» (ο θεος να τους κανει) 20-30 ετων και δεν γυρναν ουτε καν να τσεκαρουν τι παιζει. και δεν ειμαστε τπτ μπαζολες. οι μονοι που παιζουν ειναι ειτε μεγαλυτεροι ειτε νοτιοι.

κι αν παρ'ελπιδα καταφερεις να ριξεις κανεναν, ειναι τραγικοι σε αλλους τομεις. παθος μηδεν! βαρβατηλα σεξουαλικη 0! πρωτοβουλιες μηδεν. αντε και γαμησου δλδ. οποτε καταλαβενω γτ κατεβουν σαν λυσσαρες οι βορειες και ψαχνουν να γαμηθουν.

μάλλον τους παρεξήγησες... σίγουρα σας έριξαν μια διακριτική ματιά. Στη Γερμανία πάντως, το θεωρούνε αγένεια να κοιτάξουν κάποιον επίμονα. Και γενικά προσπαθούν να φλερτάρουν περισσότερο από τους Ελληνες. Στην Ελλάδα έχεις πετύχει σοβαρό άνθρωπο να έρχεται να σου μιλήσει; σοβαρό όμως;

Δημοσ.

εμένα πάντως μου τη σπάνε οι άντρες που είναι σαν κατίνες...

κοτσομπολεύουν, ασχολούνται με χαζά θέματα που συνήθως απασχολούν τις χαζογκόμενες, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τις γκόμενες, μιξοκλαίνε και δεν έχουν δυναμικότητα.

μάλλον τους παρεξήγησες... σίγουρα σας έριξαν μια διακριτική ματιά. Στη Γερμανία πάντως, το θεωρούνε αγένεια να κοιτάξουν κάποιον επίμονα. Και γενικά προσπαθούν να φλερτάρουν περισσότερο από τους Ελληνες. Στην Ελλάδα έχεις πετύχει σοβαρό άνθρωπο να έρχεται να σου μιλήσει; σοβαρό όμως;

χειροτεροι ειναι αυτοι που θα αρχισουν να κανουν και σχολια για το ψιλοξεφτισμενο βερνικι νυχιων, την ψαλιδα και αλλα τετοια

δεν εριξαν ουτε διακριτικη ματια, για να κοιταξουν θα επρεπε να στριψουν το κεφαλι τους. στην ελλαδα παντως εχω πετυχει σοβαρο χαλαρο ωραιο πεσιμο στο δρομο που δεν μου εδωσε την εντυπωση του λιγουρη και ηταν γυρω στα 20.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί θα έπρεπε να "ψάχνονται" δηλαδή σώνει και καλά; Μου έχει τύχει και εμένα πολλές φορές να μην κοιτάω καν, αν δεν έχω την ανάλογη διάθεση.

Δημοσ.

Και γιατί θα έπρεπε να "ψάχνονται" δηλαδή σώνει και καλά; Μου έχει τύχει και εμένα πολλές φορές να μην κοιτάω καν, αν δεν έχω την ανάλογη διάθεση.

δεν εισαι σκληρο ρσενικο...

τι να κανουμε τωρας...

δες ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ για να εξιλεωθεις...

Δημοσ.

χειροτεροι ειναι αυτοι που θα αρχισουν να κανουν και σχολια για το ψιλοξεφτισμενο βερνικι νυχιων, την ψαλιδα και αλλα τετοια

δεν εριξαν ουτε διακριτικη ματια, για να κοιταξουν θα επρεπε να στριψουν το κεφαλι τους. στην ελλαδα παντως εχω πετυχει σοβαρο χαλαρο ωραιο πεσιμο στο δρομο που δεν μου εδωσε την εντυπωση του λιγουρη και ηταν γυρω στα 20.

Eκεί γύρω στα 20, την παλεύουν ακόμα.... τους έχει μείνει από μικρά που ήτανε καλά παιδιά... τώρα που μεγάλωσαν

αϊ στο διάολο... χάλασαν!!!

πέρα από την πλάκα όμως, όσο πιο μικρός είναι ο άντρας τόσο περισσότερο δεν μασάει να την πέσει. Φαίνεται μετά τον πιάνουν οι ανασφάλειες του.

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα όμως, όσο πιο μικρός είναι ο άντρας τόσο περισσότερο δεν μασάει να την πέσει. Φαίνεται μετά τον πιάνουν οι ανασφάλειες του.

Αργότερα καταλαβαίνεις ότι πολλές φορές δεν αξίζει καν τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

προφανως και δεν πρεπει ντε και καλα να ψαχνονται ολοι. το προβλημα αρχιζει οταν αυτη η συμπεριφορα ειναι ο κανονας κι οχι η εξαιρεση, κατι που δυστυχως συμβαινει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...