BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ti που πήγαν .fifa παίζουμε βράδυ πρωι 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όλοι ξέρουμε να χωνόμαστε... Εδώ σταμάτησα να ελπίζω ότι το ποστ αυτό έχει κάτι αληθινό να πει.
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα το 90% του χρονου μιας τσοντας η καμερα κανει ζουμ στην γκομενα κι οχι στον αντρα... αρα... γιατι το 90% των γυναικων μπορει να βρει ικανοποιηση πολυ πιο ευκολα απο τους αντρες.
NickTG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατί έχω την εντύπωση πως όποτε ξεκινάει παρόμοιο θέμα καταλήγουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια; 2
Neurotic_Fest Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ti που πήγαν .fifa παίζουμε βράδυ πρωι Ένα μικρό κουίζ, έτσι γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ, σε ποιά λούμπεν διάλεκτο η παραπάνω φράση γίνεται λογοπαίγνιο χωρίς παράλληλα να προστίθεται κάποιο άσχετο με αυτό το θρέντ νόημα; Κατά τ'άλλα ν'αναφέρω και τον παράγοντα της χημικής θυληκοποίησης, πλαστικά, φυτοφάρμακα κτλ, που επηρεάζουν και ψυχολογικά εκτός από σωματικά. Αν τύχει ποτέ να συζητήσετε με ουρολόγο ρωτήστε τον απλά πόσο έχουν αυξηθεί τα κρούσματα υποσπαδία στα νεογέννητα αγόρια τις τελευταίες δεκαετίες, ο εγκέφαλος δεν μπορεί να μένει ανεπηρέαστος. 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μια φράση που την έχουν πει άπειρες γυναίκες στις τελευταίες δεκαετίες. Τι λέτε, υπάρχει εξήγηση; Ή απλά, ως δια μαγείας, το αντρικό πρότυπο έπαψε να υφίσταται (ή τέλος πάντων είναι σπάνιο); Το βλέπω στις παρέες μου. Λίγοι είναι "αρσενικά". Είναι όλοι υποτακτικοί, φοβούνται τι θα πουν και πως θα το πουν (μη παρεξηγηθεί κανείς), φοβούνται να πλησιάσουν μια κοπέλα, ενώ ακόμα κι αν εν τέλει την πλησιάσουν, "θα το κάψουν" επειδή απλά... δε φέρονται σαν αρσενικά. Φέρονται σαν εκπαιδευμένα σκυλάκια. Φοβούνται να διαφωνήσουν μαζί της, κάνουν πάντα ότι πει αυτή, δε παίρνουν πρωτοβουλίες ποτέ και για τίποτα... κλπ. Γιατί έγινε αυτό; Η προσωπική μου άποψη είναι ότι έφταιξε... η εξέλιξη. Ο πατέρας πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο, στο γραφείο, οπουδήποτε τέλος πάντων, χωρίς όμως το γιο του. Ενώ παλιότερα τα -αρσενικά- παιδιά ακολουθούσαν τους πατεράς, στο χωράφι, οπουδήποτε. Και τα αγόρια; Μένουν και μεγαλώνουν... με τη μάνα. Ή ακόμα χειρότερα, με μια ξένη γυναίκα. Και σε τι μια γυναίκα είναι πραγματικά ΆΧΡΗΣΤΗ; Πολύ σωστά... στο να μάθει σε ένα αγόρι πως να είναι ΆΝΤΡΑΣ. Χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο λοιπόν, το παιδί αντί να γίνει ένα σωστό αρσενικό, αφήνεται στα χέρια της μάνας και γίνεται... μια μικρή πριγκίπισσα. Συμφωνείτε με το σκεπτικό μου; Για ολα φταινε οι γυναικες οταν η πιο ασχημη νομιζει οτι ειναι καποια και ρυχνει χιλοπιτες τη περιμενεις.Επισης μεχρι πριν λιγο ολες θελαν χοντρο πορτοφολι και ροδα ενα καλο παιδι που δεν ειχε τιποτα απο τα δυο ηταν απλα αορατο για αυτες. Αρα μην παραπονιουνται αυτες φταινε! 2
GothicCrusader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πω πω, Στην insomnia μπαίνω πια 2-3 φορές το χρόνο και έχω την εντύπωση ότι αυτό το thread είναι πάντα εδώ. Κανονικά έπρεπε να είχε 890 σελίδες.
santana99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα έτσι ήταν, η αντίληψη αυτή σου έχει σίγουρα δημιουργηθεί από τα μμε και την "ψυχαγωγία" στις ταινίες κλπ. Βλέπεις πχ μια ταινία που διαδραματίζεται εποχή του 40, 50, 60, 70, 80 και λες "γαμάτη εποχή, εμείς πως έχουμε γίνει έτσι". Όχι και εκεί έτσι ήταν απλά όχι τόσο εκφυλισμένα και φανερά... Η γνώμη μου για το πέσιμο πάντως είναι η εξής: ο άντρας σκέφτεται ότι πρέπει αν την πέσει αλλά να είναι άντρας, όχι όμως βάρβαρος, ούτε πολύ ευγενικός και τον βγάλει αδελφή, πρέπει να είναι σίγουρος για αυτό που θα πει/προτείνει αλλά όχι ξεροκέφαλος/ισχυρογνώμονας, ούτε πολύ ανοιχτός και η κοπέλα θεωρήσει ότι δεν τον ενδιαφέρει και πολύ ή ότι είναι αναποφάσιστος κλπ. Γενικά η "ψυχολογική" αιτία είναι οι γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν, κυ-ρι-ο-λε-κτι-κά! και ψάχνουμε τι να κάνουμε εμείς. Οι άντρες γενικά δεν αναλύουν ένα θέμα, ένα συναίσθημα, νιώθουν έρωτα, είναι ερωτευμένοι..τέρμα, οι γυναίκες θα το αναλύσουν "γιατί το νιώθω αυτό?" και "αξίζει" και "μήπως είναι απλά ένας ενθουσιασμός;". Οι γυναίκες έχουν μεγάλη επιρροή, εδώ 2μιση πήχες λούτσο να χεις αν η γκόμενα πει "είναι μικρό" πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση θα σου χει πέσει... Οπότε γενικά εκτός από αυτό φταίνε πολύ τα μμε, δεν χρειάζονται συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά αυτός είναι ο λόγος. Και προσέξτε όχι μόνο για το γιατί οι άντρες δεν την πέφτουν αλλά και γιατί οι γυναίκες θα αντιδράσουν περίεργα, περιμένουν κάτι που θα έκαναν όλοι, κάτι μαζικοποιημένο, όταν γνωριστούμε οκ θα κάνουμε διάφορα άκυρα που θα αρέσουν από τον ένα στον άλλο, αλλά όπως λέει και το παιδί κάπου στην αρχή που τις έστειλε λουλούδια και τον πέρασε για καθυστερημένο... Και ΙΣΩΣ φταίει ότι κάθε γενιά έχει λιγότερη τεστοστερόνη και λιγότερα σπερματοζωάρια, αρκετά λιγότερα όμως 10%+, κάπου το χα διαβάσει δν το βρίσκω τώρα όποιος θέλει ψάχνει... 2
Apoll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ζω Αγγλία 9 χρόνια τώρα. Από αυτά τα τελευταία 3 1/2, είμαι χωρισμένος και σχετικά ελεύθερος. Παρατηρώ τους Άγγλους και τρομάζουν με την ιδέα του να μείνουν μόνοι έστω και μία μέρα, και κάνουν τα πάντα, για να κρατήσουν την γυναίκα τους. Και όταν μείνουν μόνοι τους, δεν χρειάζεται περισσότερο σκέψη γιατί οι εταιρίες τύπου match.com κάνουν χρυσές δουλειές, και όλες ρίχνουν ένα σωρό λεφτά σε διαφημίσεις. Και χωρίς να θέλω να προσβάλω τον γυναικείο πλυθισμό, δυστυχώς κατ εμέ, εκεί μέσα οι περισσότερες είναι χειρότερες από εμένα. Όχι στην εμφάνιση (αν και δεν θα σχολιάσω αλλά ελπίζω να κατανοούν αρκετοί). Αλλά στα "χιλιόμετρα". Έτσι είναι, έχει δύο όψεις το νόμισμα. Και όλοι κολημένοι σχετικά, με αποτέλεσμα να απορούν γνωστοί και φίλοι, πως πάμε μαζί έξω και ενώ αυτοί κάθονται και μπεκροπίνουν, γυρνώντας σπίτι μπακούρια ή στην ίδια κοπέλα που τους έχει βάλει τα δύο πόδια στο ίδιο παπούτσι, εγώ δεν έχω σχετικά προβλήματα. Βέβαια δεν τολμούν να μιλήσουν σε κάποια, ακόμα και αν τους προσχεδιάσω το έδαφος. Παράδειγμα ο κολητός μου. Που μετά από 6 χρόνια σχέση χώρισε. (Επιτέλους). Πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο σε ένα γάμο ενός συναδέλφου του, και αντί να κάτσει να του βρω κάτι (γεμάτο το ξενοδοχείο), μπεκρόπινε λέγοντας ότι μόνο τα matchmaking sites είναι το μέλλον. Το ίδιο και οι φίλοι του. Και απορούσαν όλοι, πως και με πιο τρόπο, έπιασα κουβέντα με μία κοπέλα (και ναι είναι κόμματος, μιας και έχουμε κάποια σταντάρ) στο μπαρ, μέσα σε 15 λεπτά που ήμουν εκεί, την κοπανήσαμε μαζί για κέντρο του Leeds στις 10, όταν όλοι άρχισαν να την κάνουν για το σπίτι. Όσον αφορά όλες τις γυναίκες, και ναι θα της βάλω όλες σε ένα τσουβάλι μιας και το δείγμα είναι μεγάλο στα 36 χρόνια μου, είναι control freaks. Με την μία προσπαθούν να κόψουν το αέρα, και να βάλουν αλυσίδες στον άνδρα. Και όλοι τις αποδέχωνται για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Από την μία πλευρά τους κατανοώ. Άφησα την πρώην γυναίκα να νομίζει ότι είχε έλεγχο, αλλά με το του πήγε να μου την κάνει, την πέταξα από το σπίτι. Δεν είχε σημασία τίποτα άλλο. Βέβαια αυτή είπε μετά ότι ήμουν υποκριτής, δεν την αγαπούσα κλπ. Δικαιολογίες για να γυρίσει την οικογενειά της με το μέρος της, μετά την γενική κατακραυγή που έφαγε, ιδίως με το παρελθόν που είχε. Ούτε που με απασχολεί. Κατ εμέ υπάρχουν όρια. Δεν αποδέχομαι το "βρέθηκα σε στιγμή αδυναμίας" και λοιπές κουτοπονηρίες. Βρέθηκα πολλές φορές με τον πειρασμό (και τί πειρασμούς) στα 6 χρόνια μου ήμουν μαζί της. Κράτησα την στάση που απαιτούσα από αυτή. Και δεν είχε ποτέ να βρει κάτι εναντίον μου. Όλοι απόρησαν με την στάση μου, ιδίως γιατί έμεινα μόνος, σε μία ξένη χώρα με ένα μεγάλο σπίτι στην μέση του πουθενά. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Κράτησα το κούτελο καθαρό, και κοιμάμαι ήρεμος τα βράδυα. Με την ίδια νοοτροπία ήρθα εδώ Αγγλία για ένα Σαββατοκύριακό, με μία μικρή βαλίτσα ρούχα και λίγα λεφτά, και είμαι ακόμα εδώ σχεδόν 10 χρόνια αργότερα. (Ναι δεν γύρισα Ελλάδα με το εισητήριο, παρά μόνο διακοπές τον επόμενο χρόνο). Και βλέπω από φίλους και συναδέλφους, που αποδέχωνται χωρίς δεύτερη σκέψη τέτοιες καταστάσεις, αλλά δεν ακούν ότι δεν πρέπει να φοβούνται να μείνουν μόνοι τους ακόμα και λίγο καιρό. Δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Τρια χρόνια τώρα είμαι καλό παράδειγμα. Ναι πολλές "γκόμενες", και καμμία σχέση. Αν βρεθεί κάποια που δεν είναι control freak ναι. Αλλά έως τότε, εχω τουλάχιστον το κεφάλι μου ήσυχο, και περνάω πολύ καλά, χωρίς να μου λείπει τίποτα. Δεν είναι τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα έτσι ήταν, η αντίληψη αυτή σου έχει σίγουρα δημιουργηθεί από τα μμε και την "ψυχαγωγία" στις ταινίες κλπ. Βλέπεις πχ μια ταινία που διαδραματίζεται εποχή του 40, 50, 60, 70, 80 και λες "γαμάτη εποχή, εμείς πως έχουμε γίνει έτσι". Όχι και εκεί έτσι ήταν απλά όχι τόσο εκφυλισμένα και φανερά... Η γνώμη μου για το πέσιμο πάντως είναι η εξής: ο άντρας σκέφτεται ότι πρέπει αν την πέσει αλλά να είναι άντρας, όχι όμως βάρβαρος, ούτε πολύ ευγενικός και τον βγάλει αδελφή, πρέπει να είναι σίγουρος για αυτό που θα πει/προτείνει αλλά όχι ξεροκέφαλος/ισχυρογνώμονας, ούτε πολύ ανοιχτός και η κοπέλα θεωρήσει ότι δεν τον ενδιαφέρει και πολύ ή ότι είναι αναποφάσιστος κλπ. Γενικά η "ψυχολογική" αιτία είναι οι γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν, κυ-ρι-ο-λε-κτι-κά! και ψάχνουμε τι να κάνουμε εμείς. Οι άντρες γενικά δεν αναλύουν ένα θέμα, ένα συναίσθημα, νιώθουν έρωτα, είναι ερωτευμένοι..τέρμα, οι γυναίκες θα το αναλύσουν "γιατί το νιώθω αυτό?" και "αξίζει" και "μήπως είναι απλά ένας ενθουσιασμός;". Οι γυναίκες έχουν μεγάλη επιρροή, εδώ 2μιση πήχες λούτσο να χεις αν η γκόμενα πει "είναι μικρό" πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση θα σου χει πέσει... Οπότε γενικά εκτός από αυτό φταίνε πολύ τα μμε, δεν χρειάζονται συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά αυτός είναι ο λόγος. Και προσέξτε όχι μόνο για το γιατί οι άντρες δεν την πέφτουν αλλά και γιατί οι γυναίκες θα αντιδράσουν περίεργα, περιμένουν κάτι που θα έκαναν όλοι, κάτι μαζικοποιημένο, όταν γνωριστούμε οκ θα κάνουμε διάφορα άκυρα που θα αρέσουν από τον ένα στον άλλο, αλλά όπως λέει και το παιδί κάπου στην αρχή που τις έστειλε λουλούδια και τον πέρασε για καθυστερημένο... Και ΙΣΩΣ φταίει ότι κάθε γενιά έχει λιγότερη τεστοστερόνη και λιγότερα σπερματοζωάρια, αρκετά λιγότερα όμως 10%+, κάπου το χα διαβάσει δν το βρίσκω τώρα όποιος θέλει ψάχνει... Φίλε μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και το λέω αυτό από εμπειρία ετών, στα mid 30s 7
CROM271 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MqABmDITfCY Ασχετο αλλα ειδα προσφατα αυτο το κοριτσακι και φρικαρα με τις π@π@ριες που ακουσα. Ανοιξε κανενα βιβλιο κοπελια και ασε τις μ@λ@κιες. Παρεμπιπτόντως πολυ λουλου το τυπακι. Αν μου ελεγαν πως ειναι κοριτσι θα το πιστευα.
santana99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Επίσης να προσθέσω πως η αντίληψη μου είναι για παιδιά 16-25+ χρονών, επειδή τυχαίνει να συναναστρέφομαι λόγο σχολής. Όταν μιλάς με έναν 20αρι πλεον και σου λέει "θέλω να την βγάλω από το status σε σχέση στο facebook" καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ στραβά στην γενιά αυτή. Αυτό το πράγμα τον έκαιγε, τίποτα άλλο, δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Βέβαια ο τυπάς έχει κάθε μήνα 2-3 γκόμενες, δεν το λέω για θετικό αυτό αλλά ότι την πέφτει έστω και μέσω facebook. Ζούμε στην τεχνολογία πλέον και στα υλικά αγαθά... Σίγουρα υπάρχουν και άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που κατακρίνουν αυτά τα πράγματα και οι παρέες μου κυμαίνονται σε τέτοια άτομα, αλλά μάλλον είμαστε "λίγοι". Και στις "λίγες" κοπέλες αυτές όμως θα φανεί άκυρη η ανθοδέσμη και πολύ πιο φυσιολογική "γεια, σε άνταρα από την καφετέτια που σε έχω δει, ειμαι ο φίλος της ελένης, τι κάνεις;" 1
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 σιγα ρε apoll' date=' κατουρα και λιγο.[/quote'] Αααααατς γουσταρουμε και τετοια τωρα;; 7
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αααααατς γουσταρουμε και τετοια τωρα;; να δεις που θα του στειλει pm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις