kanesaxo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αντιθετα ο αντρικος οργασνος οταν δεν επιτευχθει δια της συνουσιας αφηνει ενα τεραστιο καινο στον αντρα, αυτος ειναι και ο λογος που δεν αυνανιζομαι πια οσο μπορω Και το αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να χει το γαμήσι, ειναι τυχαίο;
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το διάβασα ΟΛΟ το θρεντ. Εμπεριέχει τουλάχιστον οχτακόσιες αναφορές της λέξης "γαμήθηκα". Πονάνε τα μυαλά μου. Αυτά δεν τα κλείδωναν κάποτε μπαμ μπαμ;
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν πρώτον, να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω ότι κατά 99% είσαι τρολ. Τώρα στην περίπτωση που δεν είσαι: Διαβάζω κάτι μαλακίες που γράφεις του στυλ: και (ξαναλέω αν δεν είσαι τρολ) βλέπω ότι είσαι σε πολύ λυπητερή κατάσταση. Γι'αυτό και μόνο βρήκα αυτό που σου είπα. Αλλά να σου πω πρώτα ότι αν δεν αρχίσεις να σέβεσαι τις γυναίκες και συνεχίσεις να είσαι τόσο σιχαμερός που είσαι και τώρα, ή δε θα γαμήσεις ποτέ, ή και να γαμήσεις δε θα το ευχαριστηθείς. Πάρε τώρα: infothread.org/index.php?dir=Pick%20Up%20Artist/&file=The%20Mystery%20Method.pdf Και ψάξε και γενικότερα στο φάκελο "Pick Up Artist" του infothread.org. Έχει 1.6 GB pdf και εικόνες. Ευχαριστω αλλα αυτο το εχω διαβασει, δεν νομιζω να πιανουν στην ελλαδα...
athlios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα' date=' δεν το πιστευω οτι υπερασπιζομαι την ευα, αλλα το χεις γαμησει το θεμα.Ειλικρινα, εισαι γεματος spaghetti.[/quote'] Σπαγγετι ειναι τα λεγομενα τυρακια;; εΒα η γιαγια δεν αγαπησε ποτε τον παππου;
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει γυναικειος οργασμος αλλα ειναι σχετικα σπανιος νομιζω. Και συνηθως πολυ δυνατοτερος αν τον πετυχουν με τεχνιτα μεσα αποτι δια της συνουσιας. Αντιθετα ο αντρικος οργασνος οταν δεν επιτευχθει δια της συνουσιας αφηνει ενα τεραστιο καινο στον αντρα, αυτος ειναι και ο λογος που δεν αυνανιζομαι πια οσο μπορω ποιος ηρθε; Πρώτη παρέμβαση σε αυτό το επικό thread, αλλά λίγα με την evabb ε? Μεγάλος φαν, αλλά ειδικά μετά από αυτό την χτυπάω τατού. *εβαμπμπ σε "πλήρωσα", στα 4 τώρα ευχαριστω ευχαριστω, θα ηθελα να αφιερωσω αυτο το βραβειο στους γονεις μου, τον αντρα μου και την ακαδημια που με επελεξε κλαψ κλαψ (δακρυα συγκινησης) Το διάβασα ΟΛΟ το θρεντ. Εμπεριέχει τουλάχιστον οχτακόσιες αναφορές της λέξης "γαμήθηκα". Πονάνε τα μυαλά μου. Αυτά δεν τα κλείδωναν κάποτε μπαμ μπαμ; εσυ εισαι και πολυ χαρντ κορ ρε παιδι μου. Σπαγγετι ειναι τα λεγομενα τυρακια;; εΒα η γιαγια δεν αγαπησε ποτε τον παππου; ε καποια στιγμη νομιζω το πηρε αποφαση η κακομοιρα. την ειχαν κλειδωσει σε ενα δωματιο και δεν την αφηναν να βγει αν δεν ελεγε το ναι.
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Να υποθεσω οτι ολοι εσεις που μου τη λετε ειστε ικανοποιημενοι απο τη σεξουαλικη σας ζωη και οποτε θελετε βγαινετε εξω και τσιμπατε γκομενακι για πουτσο???
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ατηλιε http://knowyourmeme.com/memes/spaghetti-stories
traganeus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ντάξει έχει και ενα δίκιο ο kalantas, ενας φίλος μου είναι barman και γενικά ο φοιτητής αλάνι, οχι ιδιαίτερα ωραίος αλλα έχει συχαθει να γαμάει. Η ατάκα του είναι μια Γεια Κώστα, πάμε να σε γαμήσω??? Δεν κοροιδεύω, και παίζει κάθε βράδυ να έχει άλλη γκόμενα. Δεν γαμάει μοντέλα αλλα οι περισσότερες του κάθονται. ΥΓ. eva νομίζω την έχεις δεί κάπως. άραξε λίγο την πέτσα σου 1
kanesaxo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ενα θα σου πώ... Τι κοινό έχει ο ελευθερος με το παντρεμένο; -Και οι 2 νομίζουν, πως ο άλλος γαμάει αβέρτα. Οπότε μη σκοτίζεσαι και πολύ! 1
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 >Was 16 with my girlfriend >Girlfriend is like 8/10 I'm like 5/10, no idea what she saw in me. >At the highschool dance >Bust a move >Went so hard that the DJ didn't was if paper-plates. >After dance now, we snuck around and didn't leave school >We waited till about 1 AM then we went into the principles office >She started sucking my dick and I was playing with the stuff the principle had confiscated >Epic gameboy advance, playing legos >Get stuck on a level and couldn't beat it >Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding. >Go home a virgin. βρηκα video του καλαντα http://www.youtube.com/watch?v=s2rv2g_NASs http://www.youtube.com/watch?v=IWgWlAChGIM 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Να υποθεσω οτι ολοι εσεις που μου τη λετε ειστε ικανοποιημενοι απο τη σεξουαλικη σας ζωη και οποτε θελετε βγαινετε εξω και τσιμπατε γκομενακι για πουτσο??? μπα μας τσιμπανε αυτες. 1
HALF EVIL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ντάξει έχει και ενα δίκιο ο kalantas, ενας φίλος μου είναι barman και γενικά ο φοιτητής αλάνι, οχι ιδιαίτερα ωραίος αλλα έχει συχαθει να γαμάει. Η ατάκα του είναι μια Γεια Κώστα, πάμε να σε γαμήσω??? Δεν κοροιδεύω, και παίζει κάθε βράδυ να έχει άλλη γκόμενα. Δεν γαμάει μοντέλα αλλα οι περισσότερες του κάθονται. ΥΓ. eva νομίζω την έχεις δεί κάπως. άραξε λίγο την πέτσα σου Να προσέχει μην κολλήσει κανένα στρεπτόκοκκο και τρέχουμε όλοι να τον κάνουμε καλά. 1
ennoeitai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πάντως kalanta μπορείς να δεις και τη θετική πλευρά. Δε θα πάθεις ποτέ AIDS. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις