kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αυτο εξηγω λοιπον... Οτι η γυναικα στο 2012 εχει το πανω χερι σε αυτο τον τομεα... Αν τωρα αυτο ειναι υγειες... Κρινοντας απο τα αποτελεσματα δηλαδη τις διαφυλλετικες σχεσεις στην εποχη μας... Μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι υγειες Γιατι στην εποχη των παπουδων μας που επαιρνε ο καθε παπους τη καθε γιαγια στα 16 της με προξενιο ηταν ολοι πιο χαρουμενοι? η γυναικα που ειχε εναν ΑΝΤΡΑ που να παει μπροστα να αποφασιζει και αυτη να ακολουθει και ο αμτρας που ειχε μια ΓΥΝΑΙΚΑ που να συμπεριφερεται σα γυναικα
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Και πιστευεις οτι αν δε τα εκανες ολα αυτα και απλα του επαιρνες τσιμπουκια θα ειχε καποιο προβλημα? Μαλλον αυτος τα πληρωνει ολα αυτα σε εσενα και εσυ "πληρωνεσαι" :blink: :blink: :blink: :blink:
Haldol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα, δεν το πιστευω οτι υπερασπιζομαι την ευα, αλλα το χεις γαμησει το θεμα. Ειλικρινα, εισαι γεματος spaghetti. Είναι σοβαρά τα πράγματα!
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι τυχαιο που τα δικα μου τα ποστ μαζευουν τα λικε σα τις μυγες τα σκατα ενω στα δικα σου κανουν μονο 3 βολεμενοι που και να θελαν να μη κανουν θα φανε παντοφλα απ τη γκομενα τους.. Που αν τους αφησει θα κανουν να δουν μουνι πολυ περισσοτερο καιρο αποτι η γκομενα τους πουτσο...
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αυτο εξηγω λοιπον... Οτι η γυναικα στο 2012 εχει το πανω χερι σε αυτο τον τομεα... Αν τωρα αυτο ειναι υγειες... Κρινοντας απο τα αποτελεσματα δηλαδη τις διαφυλλετικες σχεσεις στην εποχη μας... Μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι υγειες Γιατι στην εποχη των παπουδων μας που επαιρνε ο καθε παπους τη καθε γιαγια στα 16 της με προξενιο ηταν ολοι πιο χαρουμενοι? η γυναικα που ειχε εναν ΑΝΤΡΑ που να παει μπροστα να αποφασιζει και αυτη να ακολουθει και ο αμτρας που ειχε μια ΓΥΝΑΙΚΑ που να συμπεριφερεται σα γυναικα την γιαγια την ρωτησες; γτ την δικια μου που την εχω ρωτησει δεν πεταγε απο την χαρα της που την παντρεψαν με το ζορι.
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 :blink: :blink: :blink: :blink: Τι δε καταλαβες ρε κοριτσι μου? μου λες πρεπει να πληρωσεις. Δεκτο. Το προβλημα ομως ειναι οτι το " εμπορευμα" το εχει η γυναικα και ο αντρας ειναι ο μονος που πρεπει να "πληρωσει". Αυτο ειναι το προβλημα. Το εγραψα και πιο πριν οταν και το μαχερι και το πεπονι βρισκονται στο ιδιο χερι (των γυναικων) τοτε οι υπολοιποι εχουν προβλημα
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 την γιαγια την ρωτησες; γτ την δικια μου που την εχω ρωτησει δεν πεταγε απο την χαρα της που την παντρεψαν με το ζορι. Πιστευω πραγματικα οτι ηταν πολυ μικροτερο ποσοστο γυναικων δυστυχισμενο τοτε αποτι αντρων σημερα.
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι τυχαιο που τα δικα μου τα ποστ μαζευουν τα λικε σα τις μυγες τα σκατα ενω στα δικα σου κανουν μονο 3 βολεμενοι που και να θελαν να μη κανουν θα φανε παντοφλα απ τη γκομενα τους.. Που αν τους αφησει θα κανουν να δουν μουνι πολυ περισσοτερο καιρο αποτι η γκομενα τους πουτσο... μια λοβοτομη εδω παρακαλω. Τι δε καταλαβες ρε κοριτσι μου? μου λες πρεπει να πληρωσεις. Δεκτο. Το προβλημα ομως ειναι οτι το " εμπορευμα" το εχει η γυναικα και ο αντρας ειναι ο μονος που πρεπει να "πληρωσει". Αυτο ειναι το προβλημα. Το εγραψα και πιο πριν οταν και το μαχερι και το πεπονι βρισκονται στο ιδιο χερι (των γυναικων) τοτε οι υπολοιποι εχουν προβλημα δλδ θες να πεις οτι οι γυναικες κανουν σεξ με τους αντρες για να τους ελεγχουν; μηπως και ο γυναικειος οργασμος δεν υπαρχει; 1
kalantas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει γυναικειος οργασμος αλλα ειναι σχετικα σπανιος νομιζω. Και συνηθως πολυ δυνατοτερος αν τον πετυχουν με τεχνιτα μεσα αποτι δια της συνουσιας. Αντιθετα ο αντρικος οργασνος οταν δεν επιτευχθει δια της συνουσιας αφηνει ενα τεραστιο καινο στον αντρα, αυτος ειναι και ο λογος που δεν αυνανιζομαι πια οσο μπορω
ennoeitai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν πρώτον, να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω ότι κατά 99% είσαι τρολ. Τώρα στην περίπτωση που δεν είσαι: Διαβάζω κάτι μαλακίες που γράφεις του στυλ: Και πιστευεις οτι αν δε τα εκανες ολα αυτα και απλα του επαιρνες τσιμπουκια θα ειχε καποιο προβλημα? Μαλλον αυτος τα πληρωνει ολα αυτα σε εσενα και εσυ "πληρωνεσαι" και (ξαναλέω αν δεν είσαι τρολ) βλέπω ότι είσαι σε πολύ λυπητερή κατάσταση. Γι'αυτό και μόνο βρήκα αυτό που σου είπα. Αλλά να σου πω πρώτα ότι αν δεν αρχίσεις να σέβεσαι τις γυναίκες και συνεχίσεις να είσαι τόσο σιχαμερός που είσαι και τώρα, ή δε θα γαμήσεις ποτέ, ή και να γαμήσεις δε θα το ευχαριστηθείς. Πάρε τώρα: infothread.org/index.php?dir=Pick%20Up%20Artist/&file=The%20Mystery%20Method.pdf Και ψάξε και γενικότερα στο φάκελο "Pick Up Artist" του infothread.org. Έχει 1.6 GB pdf και εικόνες.
Praetorianos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα, δεν το πιστευω οτι υπερασπιζομαι την ευα, αλλα το χεις γαμησει το θεμα. Πρώτη παρέμβαση σε αυτό το επικό thread, αλλά λίγα με την evabb ε? Μεγάλος φαν, αλλά ειδικά μετά από αυτό την χτυπάω τατού. *εβαμπμπ σε "πλήρωσα", στα 4 τώρα
kanesaxo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καινή διαθήκη... Οχι και σπάνιος. Ρωτα κάνα φίλο σου. 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 kalanta,πλιζ βαλε μια φωτο σου τουλαχιστον να αποκλεισουμε την προβληματικο hardware Και να εστιασουμε στο σαπιο Software. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις