Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι ενα τυπικο εχω κανει παρα πολλα διαφορετικα αλλοτε ομολογουμενος πολυ γαματα. Μεχρι που καμια φορα σκεφτομαι οτι μπορει η καθε μια να σκεφτεται οτι για να ειναι μια χαρα αυτος και να το κυνηγαει το θεμα παει να πει πως εχει καποιο προβλημα... Ε ναι λοιπον μωρη πατσαβουρα εχω προβλημα θελω να βαλω τον πουτσο μου σε ενα γυναικειο στοματακι και εσυ εισαι η πιο ευκολα προσεγγισιμη επιλογη αυτη τη στιγμη? προμπλεμ?

Ρε λέγε την αλήθεια. Μας δουλεύεις ή δε μας δουλεύεις; Πες μια φορά την αλήθεια. Αν είναι αλήθεια αυτά που λες και είσαι σε τέτοια κατάσταση εννοείται ότι πρέπει να πας σε ψυχολόγο, αλλά μπας και θες να ψαξω να βρω και να σου φέρω απ'το lifehacks κανένα οδηγό προσέγγισης; Είχα δει σε ένα θρεντ στο 4chan ότι είναι καλοί λέει. Σαν μια τελευταία απόπειρα μπας και σωθεί η κατάσταση. Θες;

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι διαβάζω νυχτιάτικα..... και αν όντως πιστεύει αυτά που γράφει για βιασμούς και λοιπά περιστατικά γιατί δεν έχει μπαναριστεί ακόμα?όσο χαβαλέ και αν έχει το θέμα νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια προ πολλού (βασικά ο topic starter)

Ρε λέγε την αλήθεια. Μας δουλεύεις ή δε μας δουλεύεις; Πες μια φορά την αλήθεια. Αν είναι αλήθεια αυτά που λες και είσαι σε τέτοια κατάσταση εννοείται ότι πρέπει να πας σε ψυχολόγο, αλλά μπας και θες να ψαξω να βρω και να σου φέρω απ'το lifehacks κανένα οδηγό προσέγγισης; Είχα δει σε ένα θρεντ στο 4chan ότι είναι καλοί λέει. Σαν μια τελευταία απόπειρα μπας και σωθεί η κατάσταση. Θες;

Αφού είναι πορνοδιαστροφικός τι να πρώτο σώσεις?

Δημοσ.

Κάλαντας=ο μαύρος θάνατος του ινσόμνια.γρ.

http://www.youtube.com/watch?v=heWbu-xkYq4

Τρέμετε χαζοχαρούμενοι ιδεαλιστές δογματικοί ηθικιστές πουριτανοί φιλελεύθεροι βουλησιαρχικοί οπορτουνιστές βερμπαλιστές κεφτέδες νέρντς φλώροι χρήστες και χρήστριες του insomnia.

Ήρθε και θα στοιχειώνει τις οθόνες σας

• Like 3
Δημοσ.

Μα εγω δεν ειπα πουθενα οτι μπορω να κανω παπαροσυζητισεις... Ουτε με τους φιλους μου εκανα ποτε... Οταν ειχα φιλους γιατι μετα τους ψιλοβαρεθηκα. Δεν μπορω να μιλαω περι ανεμων και υδατων και αν υπαρχει τροπος να αποδωσω ενα νοημα σε 3 λεξεις δε μπορω να το κανω 13 οπως πχ οι ιταλοι που παρκαρουν ασταματητα. Νομιζω υπαρχει και παθηση για αυτο υψυλης λειτουργικοτητας αυτισμος? παιζει και να το εχω... Σταρχιδια μ ομως... Εγω να γαμαω ξελω οχι να πιανω κουβεντες(που δε μπορω κιολας)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινεις οτι ισως να μην ειναι εφικτο να αλλαξω. Ισως να ειναι και νευρολογικο το θεμα. Αλλα αν ημουνα εγω που εχω το προβλημα μονο δε θα ηταν τοσοι ελληνες μια χαρα παιδια να τη βγαζουν με πουτανες και μαλακια... Καποιο προβλημα εχουν οι γυναικες γιατι οι αντρες θελουν να γαμανε σιγουρα

ΤΟ ΘΕΛΩ!!!

Φυσικα τα διαφορα πικ απ ξερουμε οτι δε πιανουν στην ελλαδα ετσι? αυτο το ξερουμε ολοι... Δεν ειμαστε πολιτισμενοι εδω να καθεσαι διπλα απο καποιον στο μετρο πχ η σ ενα μπαρ και αυτοματα να πιανεις κουβεντα.. Αυτο το καταλαβαινουμε πιστευω.. Γιατι εξω φυσικα και μπορω να κανω κουβεντα γιατι συνηθως μου μιλανε πρωτα οι αλλοι αλλες και απλα συνεχιζω... Δεν ξεκιναω εγω για να καρφοθω οτι θελω να ριξω πουτσο

Στην ελλαδα δεν υπαρχει το πιανουν δυο νεοι αθωα κουβεντα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινεις οτι ισως να μην ειναι εφικτο να αλλαξω. Ισως να ειναι και νευρολογικο το θεμα. Αλλα αν ημουνα εγω που εχω το προβλημα μονο δε θα ηταν τοσοι ελληνες μια χαρα παιδια να τη βγαζουν με πουτανες και μαλακια... Καποιο προβλημα εχουν οι γυναικες γιατι οι αντρες θελουν να γαμανε σιγουρα

ΤΟ ΘΕΛΩ!!!

οχι το προβλημα το εχεις εσυ που εχεις παραλογες απαιτησεις και δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις τπτ πανω σου λες και εισαι ο γαματος που μεχρι τωρα εχει μονο επιτυχιες, αν δεν θες να αλλαξεις μυαλα και τακτικη τοτε θα παραμεινεις εκει που εισαι,. και οι πουτανες πρεπει να δουλεψουν οποτε κοψε την κλαψα. Η πληρωνεις σε χρημα η πληρωνεις αυλα με τον χρονο σου και το ενδιαφερον σου,αλλα το γαμησι τσαμπα δεν σου βγαινει ξεχνα το.

Δημοσ.

Εσυ τι πληρωνεις για να σε γαμανε? σε χρημα υποθετω τπτ οποτε σε αυλα τι? πες μας

δεν θυμαμαι να γκρινιαξα ποτε οτι μου τρωει τον χρονο ο γκομενος επειδη θελει να του μιλαω, να τον φροντιζω, να τον νοιαζομαι ή να κανουμε πραματα μαζι. οτι δινεις παιρνεις. αν εσυ δινεις αδιαφορια τοτε και αδιαφορια θα εισπραξεις.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να γκρινιαξα ποτε οτι μου τρωει τον χρονο ο γκομενος επειδη θελει να του μιλαω, να τον φροντιζω, να τον νοιαζομαι ή να κανουμε πραματα μαζι. οτι δινεις παιρνεις. αν εσυ δινεις αδιαφορια τοτε και αδιαφορια θα εισπραξεις.

Και πιστευεις οτι αν δε τα εκανες ολα αυτα και απλα του επαιρνες τσιμπουκια θα ειχε καποιο προβλημα?

Μαλλον αυτος τα πληρωνει ολα αυτα σε εσενα και εσυ "πληρωνεσαι"

Δημοσ.

Ρε καλαντα, δεν το πιστευω οτι υπερασπιζομαι την ευα, αλλα το χεις γαμησει το θεμα.

Ειλικρινα, εισαι γεματος spaghetti.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...