mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 22 σελιδες μλκ και ακομα να κλειδωθει;;; Τι περιμενετε καλε,την δικη μου απαντηση;;;; :P Οσο η ματαιοδοξια του ανθρωπου γινεται πιο εντονο κοινωνικο φαινομενο, τοσο θα αυξανονται οι αποριες για το που πηγαν οι γυναικες, που πηγαν οι αντρες, που πηγαν οι φιλοι, που πηγαν οι ανθρωποι γενικοτερα. Τα υπολοιπα τυπου "φταινε οι γυναικες"/"φταινε οι αντρες" ειναι για λαικη καταναλωση απο 12χρονα που την ζωη την βλεπουν ακομα ως αγορια/κοριτσια. Παντως, στην ολη κατασταση δεν βοηθησε ουτε το θεμα με την ισοτητα των 2 φυλων αλλα ουτε και η τεχνολογια. Θα ελεγα οτι αυτοι οι 2 παραγοντες χειροτερεψαν τα πραγματα, παροτι επιφανειακα τα βοηθησαν. Το πιο σωστο ποστ που διαβασα σε 22 σελ. 2
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχω φαει εκατονταδες μικρα και μεγαλα ακυρα. Αν δε πηγαινα να μιλησω σ οποια νανε χαιρο πολυ θα ετρωγα ακυρο δυο φορες το χρονο κ ολα καλα. Οταν τρως ομως 10 την εβδομαδα ποναει λιγο ετσι? Ειδικα αν δε πιστευεις οτι το προβλημα ειναι η εμφανιση.. Τοτε κ αν ποναει 10 την εβδομαδα..οποτε 40 το μηνα,δηλαδη 480 το χρονο. Ε ναι πεφτει πολυ.
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 10 την εβδομαδα..οποτε 40 το μηνα,δηλαδη 480 το χρονο. Ε ναι πεφτει πολυ. Οπότε δεν είναι η προσέγγιση το πρόβλημα, τα ένσημα είναι. 1
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Λείπει η χριστιανική ηθικοπλαστική άποψη του Andreas2 για να κλειδωθεί το τόπικ 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Kαι ηθικοσιδερενια να ειναι η αποψη, παλι θα κλειδωθει Λιγα τα ποστ που απομενουν στο θρεντ αυτο..
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δωσε ενα τυπικο παραδειγμα της προσεγγισης σου στις γκομενες, βλεπεις μια αγνωστη που σου αρεσει. τι της λες; Γειααα τι λεει τι περιμενεις φιλο η φιλη αν μου απαντησει τι σε νοιαζει προσπαθω να την μειωσω λιγο που την εχουν στησει κ φευγω η φευγει. Αν πει φιλη αρχιζω με τι εχετε σκοπο να κανετε αποψε κ συνεχιζω κ πιανω τις ηλιθιες συνηθισμενες κουβεντες που δεν ενδιαφερουν κανεναν οπως που μενεις κτλπ. Μεχρι που μετα σπο κανενα λεπτο παυει να γινεται και για τους 2 μας ενδιαφερουσα η κουβεντα αλλα εγω συνεχιζω να θελω να γαμησω 2
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν συνεχίσετε να σπαμάρετε είναι λογικό. Ανόητοι
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτο ειναι ενα τυπικο εχω κανει παρα πολλα διαφορετικα αλλοτε ομολογουμενος πολυ γαματα. Μεχρι που καμια φορα σκεφτομαι οτι μπορει η καθε μια να σκεφτεται οτι για να ειναι μια χαρα αυτος και να το κυνηγαει το θεμα παει να πει πως εχει καποιο προβλημα... Ε ναι λοιπον μωρη πατσαβουρα εχω προβλημα θελω να βαλω τον πουτσο μου σε ενα γυναικειο στοματακι και εσυ εισαι η πιο ευκολα προσεγγισιμη επιλογη αυτη τη στιγμη? προμπλεμ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γειααα τι λεει τι περιμενεις φιλο η φιλη αν μου απαντησει τι σε νοιαζει προσπαθω να την μειωσω λιγο που την εχουν στησει κ φευγω η φευγει. Αν πει φιλη αρχιζω με τι εχετε σκοπο να κανετε αποψε κ συνεχιζω κ πιανω τις ηλιθιες συνηθισμενες κουβεντες που δεν ενδιαφερουν κανεναν οπως που μενεις κτλπ. Μεχρι που μετα σπο κανενα λεπτο παυει να γινεται και για τους 2 μας ενδιαφερουσα η κουβεντα αλλα εγω συνεχιζω να θελω να γαμησω Πως θα γινει ενδιαφερουσα η κουβεντα (για αυτην, για σενα δεν μας νοιαζει απτη στιγμη που βρισκεις ενδιαφερουσα την κορασιδα) αν δεν της πεις ουτε ενα κοπλιμεντο? Με συζητηση για τον καιρο και το ποσα μαθηματα περασε στο ΤΕΙ? ΥΓ. Δε φερω ευθυνη για τα χαστουκια που θα φας αν πας και πεις για κοπλιμεντο οτι εχει τελειο κωλαρακι. Ε ναι λοιπον μωρη πατσαβουρα εχω προβλημα θελω να βαλω τον πουτσο μου σε ενα γυναικειο στοματακι και εσυ εισαι η πιο ευκολα προσεγγισιμη επιλογη αυτη τη στιγμη? προμπλεμ? Προσεχε μονο, γιατι μερικες δαγκωνουν. 1
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτο ειναι ενα τυπικο εχω κανει παρα πολλα διαφορετικα αλλοτε ομολογουμενος πολυ γαματα. Μεχρι που καμια φορα σκεφτομαι οτι μπορει η καθε μια να σκεφτεται οτι για να ειναι μια χαρα αυτος και να το κυνηγαει το θεμα παει να πει πως εχει καποιο προβλημα... Ε ναι λοιπον μωρη πατσαβουρα εχω προβλημα θελω να βαλω τον πουτσο μου σε ενα γυναικειο στοματακι και εσυ εισαι η πιο ευκολα προσεγγισιμη επιλογη αυτη τη στιγμη? προμπλεμ? Δώσε πόνο λέμε
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γειααα τι λεει τι περιμενεις φιλο η φιλη αν μου απαντησει τι σε νοιαζει προσπαθω να την μειωσω λιγο που την εχουν στησει κ φευγω η φευγει. Αν πει φιλη αρχιζω με τι εχετε σκοπο να κανετε αποψε κ συνεχιζω κ πιανω τις ηλιθιες συνηθισμενες κουβεντες που δεν ενδιαφερουν κανεναν οπως που μενεις κτλπ. Μεχρι που μετα σπο κανενα λεπτο παυει να γινεται και για τους 2 μας ενδιαφερουσα η κουβεντα αλλα εγω συνεχιζω να θελω να γαμησω σοβαρα τωρα;
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα μας δουλευεις? Λες δεν εισαι ασχημος. Εχεις εναν τροπο γαμησετα, βαρεθηκα μονο και απο αυτα που εγραψες, φανταζομαι μονο τις κοπελες πως θα νιωθουν ενω ακουνε τις ιδιες παπαριες για 100η φορα. Ειμαι σαν σκατα, και στα ντουζενια μου επιανα κουβεντα για μιση ωρα+ και ουτε καν ονομα δεν ειχα ρωτησει. Εχεις αθλιο τροπο. Ακομα και τωρα που ειμαι ακομη σαν σκατα, και ειδικοτερα, νιωθω σαν σκατα, μπορω να κανω πιο καλη προσεγγιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις