Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ολα μαζι.. Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο.. Αν ειχα το χρημα να εχω μια πουτανα που να με μισει αλλα να ειναι καθε μερα εσοκλειστη σπιτι μου και καθε φορα που θα γυρναω σπιτι να ριχνω κ ενα πουτσο δε θα ειχα κανενα προβλημα πραγματικα. Κ ας με μισουσε κ το εκανε μονο για τα λεφτα

Ενω πριν ειπες οτι δεν θελεις να πληρωσεις για να πας σε πουτανα? Η διαφορα μεταξυ τους που βρισκεται?

Εδιτ: Επισης δεν ειναι ο αλλος ρομποτακι οποτε εσυ γουσταρεις να πας να τον χωνεις λες και δεν ειναι τιποτα. Ειχα μια τετοια γκομενα παλιοτερα που μου ελεγε εκει στα καλα του καθουμενου "θελω σεξ"...ναι τωρα αμεσως καλη μου, πατα το κουμπακι που εχω στο πισω μερος της πλατης μου και ολα θα γινουν σε χρονο DT.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα μαζι.. Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο.. Αν ειχα το χρημα να εχω μια πουτανα που να με μισει αλλα να ειναι καθε μερα εσοκλειστη σπιτι μου και καθε φορα που θα γυρναω σπιτι να ριχνω κ ενα πουτσο δε θα ειχα κανενα προβλημα πραγματικα. Κ ας με μισουσε κ το εκανε μονο για τα λεφτα

καθρεφτης και κερια...?

γιατι δεν βλεπω προκοπη αλλιως...

Δημοσ.

Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο..

Τι ειπε τωρα ο τιτανομεγιστος ρε.

Εντωμεταξυ περα απο τα χαβαλε αν εχεις φαει κανα μεγαλο ακυρο τωρα στα κοντα να τα καταλαβω εν μερη ολα αυτα. ΑΝ ΟΧΙ, κριμα.

Δημοσ.

καλαντε, δεν θες απ'ολους τους ανθρωπους το ιδιο.επισης δεν εισαι παντα στην ιδια φαση.

αν πιστευεις οτι οποια παει με καποιον απο την πρωτη μερα ειναι πουτανα ή οτι όποια δε θελει απο την πρώτη μέρα θελει να εχει το πανω χερι πρέπει να το ψάξεις. χωρις πλάκα βρες ψυχολόγο. δε μπορω να το πω πιο απλα.

• Like 3
Δημοσ.

Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο.

Γίνε πορνοστάρ.

Θα γαμάς και θα πληρώνεσαι κιολας

Δημοσ.

Παιδιά σας δουλεύει ρε. Καλά δεν το'χετε καταλάβει; Είναι δυνατόν να τα παίρνετε στα σοβαρά και να του απαντάτε κανονικά; Στο άλλο θρεντ έλεγε ότι είναι 29 και δεν είχε ποτέ του γκόμενα και μετά σκάει μια δακρύβρεχτη ιστορία και κάθεται και δουλεύει κόσμο και λέει ότι για να γαμήσεις πρέπει να είσαι ο τρέντι, ο λεφτάς και αλλιώς δε γαμάς κλπ κλπ για να ιντριγκάρει τα moralfags (όπως και έγινε) και να αρχίσετε να του εξηγείτε τι γίνεται με τις σχέσεις...

Στα ίσα, σας κοροϊδεύει ρε.

Δε βλέπετε που λέει

Εγω αν ειχα γκομενα θα ημουν πραγματικα σταρχιδια μου αν θα μου δωσει καποια σημασια. Αλλα αν μου εδινε θα την πηδαγα χωρις καμια τυψη. Λογικο?

Και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα λέει σοβαρά.

Δημοσ.

Παιδιά σας δουλεύει ρε. Καλά δεν το'χετε καταλάβει; Είναι δυνατόν να τα παίρνετε στα σοβαρά και να του απαντάτε κανονικά; Στο άλλο θρεντ έλεγε ότι είναι 29 και δεν είχε ποτέ του γκόμενα και μετά σκάει μια δακρύβρεχτη ιστορία και κάθεται και δουλεύει κόσμο και λέει ότι για να γαμήσεις πρέπει να είσαι ο τρέντι, ο λεφτάς και αλλιώς δε γαμάς κλπ κλπ για να ιντριγκάρει τα moralfags (όπως και έγινε) και να αρχίσετε να του εξηγείτε τι γίνεται με τις σχέσεις...

Στα ίσα, σας κοροϊδεύει ρε.

Δε βλέπετε που λέει

Και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα λέει σοβαρά.

Εσυ πρεπει να πας για ντετεκτιβ

Δημοσ.

Τι ειπε τωρα ο τιτανομεγιστος ρε.

Εντωμεταξυ περα απο τα χαβαλε αν εχεις φαει κανα μεγαλο ακυρο τωρα στα κοντα να τα καταλαβω εν μερη ολα αυτα. ΑΝ ΟΧΙ, κριμα.

Εχω φαει εκατονταδες μικρα και μεγαλα ακυρα. Αν δε πηγαινα να μιλησω σ οποια νανε χαιρο πολυ θα ετρωγα ακυρο δυο φορες το χρονο κ ολα καλα. Οταν τρως ομως 10 την εβδομαδα ποναει λιγο ετσι?

Ειδικα αν δε πιστευεις οτι το προβλημα ειναι η εμφανιση.. Τοτε κ αν ποναει

Δημοσ.

Εχω φαει εκατονταδες μικρα και μεγαλα ακυρα. Αν δε πηγαινα να μιλησω σ οποια νανε χαιρο πολυ θα ετρωγα ακυρο δυο φορες το χρονο κ ολα καλα. Οταν τρως ομως 10 την εβδομαδα ποναει λιγο ετσι?

Ειδικα αν δε πιστευεις οτι το προβλημα ειναι η εμφανιση.. Τοτε κ αν ποναει

δωσε ενα τυπικο παραδειγμα της προσεγγισης σου στις γκομενες, βλεπεις μια αγνωστη που σου αρεσει. τι της λες;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...