evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ειναι ασχημος ο γκομενος σου? πω σαβουρογαμουσα εισαι? τσου ειπα μωρε δλδ οχι.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι και οι δυο πρεπει να το θελουν. Αλλα οταν εγω το θελω απο την αρχη και εσυ προφανως για να συνεχισεις να ασοχλεισαι μαζι μου το θελεις και εσυ, αλλα επιλεγεις εσυ τη στιγμη που θα το δωσεις επειδη εχεις τη δυνατοτητα ν το κανεις αυτο επειδη σκεφτεσαι.. Και αμα θελει... Αλλιως μπορω να βρω αλλον.. Και οντως μπορεις πιο ευκολα απο το γκομενο σου.. Τοτε αυτο τι ειναι?
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αμα δεν εχεις υπομονη σημαινει οτι δεν σε ενδιαφερει η αλλη σαν ανθρωπος, το ειπαμε 10000 φορες.επισης το ειπα και πιο πριν πολλες γυναικες δεν κανουν one night stands γιατι απλα ειναι αθλια σαν ποιοτητα. επισης που ειναι το κακο να μου μιλαει ενας αντρας 10 μερες μεχρι να του κατσω; στην προκειμενη περιπτωση ηταν πολι παραπανω για λογους που δεν χρειαζεται να εξηγησω. οπως και νομιζω με οσα ατομα ξερω που ειναι σχεση καναν τουλαχιστον 1 μηνα μπορει και παραπανω μεχρι την ολοκληρωση και μιλαω με βαση αυτα που μου εχουν πει και αντρες και γυναικες. Kαλα δε νομιζω οτι παιζει και τοσο μεγαλο ρολο σε μια σχεση "ο χρονος μεχρι την ολοκληρωση" που λες. Ασε που συνηθως αυτον τον... "χρονο" τον "ρυθμιζετε" εσεις καλως ή κακως. αυτα τουλαχιστον σε μικρες ηλικιες...
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχεις κσεφτει την πιθανοτητα να ξενερωσει οταν Καταλαβει η φανταστει οτι εχει κατσε σε καποιον αλλον με την πρωτη ενω σε αυτον το παιζει δυσκολη και κυρια? οπως ειπα δεν θα εξηγησω τους λογους μου αλλα δεν ηταν θεμα δυσκολης και ευκολης. δλδ αν καποιος εχει προβλημα υγειας και δεν μπορει να κανει σεξ ειναι θεμα «το παιζω δυσκολος-η»
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τσου ειπα μωρε δλδ οχι. δεν ειναι ασχημος =>δεν=> αρα ειναι ασχημος
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οπως ειπα δεν θα εξηγησω τους λογους μου αλλα δεν ηταν θεμα δυσκολης και ευκολης. δλδ αν καποιος εχει προβλημα υγειας και δεν μπορει να κανει σεξ ειναι θεμα «το παιζω δυσκολος-η» Αν τον φαει αμεσως "κοιτα την ποτανα" αν δεν τον φαει "κοιτα την καριολα ο μητσος την ειχε παρει απτο πρωτο βραδυ ο μπαγασας"
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι και οι δυο πρεπει να το θελουν. Αλλα οταν εγω το θελω απο την αρχη και εσυ προφανως για να συνεχισεις να ασοχλεισαι μαζι μου το θελεις και εσυ, αλλα επιλεγεις εσυ τη στιγμη που θα το δωσεις επειδη εχεις τη δυνατοτητα ν το κανεις αυτο επειδη σκεφτεσαι.. Και αμα θελει... Αλλιως μπορω να βρω αλλον.. Και οντως μπορεις πιο ευκολα απο το γκομενο σου.. Τοτε αυτο τι ειναι? τι λες; τα διαβαζεις αυτο που γραφεις; η γυναικα καθεται οταν θελει να καθισει, αν δεν σου καθεται παει να πει οτι απλα δεν θελει. το οτι σου μιλαει δεν σημαινει για κανενα λογο οτι θελει ντε και καλα σεξ μαζι σου, αυτη ειναι αντρικη λογικη.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οπως ειπα δεν θα εξηγησω τους λογους μου αλλα δεν ηταν θεμα δυσκολης και ευκολης. δλδ αν καποιος εχει προβλημα υγειας και δεν μπορει να κανει σεξ ειναι θεμα «το παιζω δυσκολος-η» Τωρα αυτο ειναι αλλο θεμα.. Οταν μιλαω στο δευτερο ενικο σου ειπα οτι δεν αναφερομαι σε εσενα. Υπαρχουν ομως τοσες και τοσες που στον "καταλληλο" θα πανε μονες τους και θα το δωσουν επιτοπου. Και στον "μεσο ελληνα" θα του βγαλουν το λαδι μηπως κ καταφερουν να κανουν καμια σχεση. Και ο μεσος ελληνας θα το δεχτει επειδη βαρεθηκε να βαραει μαλακια η να πηγαινει σε πουτανες. Εγω ομως δε το δεχομαι τι να κανουμε τωρα. Θα το δεχομουνα ομως αν αυτη που τοχει δωσει εστω και σε αλλον εναν με συνοπτικες διαδικασιες το εδινε και σεμενα με τις ιδιες συνοπτικες. Δε θα τη χαρακτηριζα πουτανα.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Kαλα δε νομιζω οτι παιζει και τοσο μεγαλο ρολο σε μια σχεση "ο χρονος μεχρι την ολοκληρωση" που λες. Ασε που συνηθως αυτον τον... "χρονο" τον "ρυθμιζετε" εσεις καλως ή κακως. αυτα τουλαχιστον σε μικρες ηλικιες... κοιτα το καθε ζευγαρι εχει τον χρονο του, μπορει δυο ατομα να νιωσουν ανετα στις 2 μερες κι αλλοι να θελουν ενα μηνα. δεν λεει ττπ απολυτως αυτο. οι μικρες ηλικιες που παιζουν θεματα με παρθενιες και τετοια δεν με ενδιαφερουν, ειναι ειδικες περιπτωσεις.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τωρα αυτο ειναι αλλο θεμα.. Οταν μιλαω στο δευτερο ενικο σου ειπα οτι δεν αναφερομαι σε εσενα. Υπαρχουν ομως τοσες και τοσες που στον "καταλληλο" θα πανε μονες τους και θα το δωσουν επιτοπου. Και στον "μεσο ελληνα" θα του βγαλουν το λαδι μηπως κ καταφερουν να κανουν καμια σχεση. Και ο μεσος ελληνας θα το δεχτει επειδη βαρεθηκε να βαραει μαλακια η να πηγαινει σε πουτανες. Εγω ομως δε το δεχομαι τι να κανουμε τωρα. Θα το δεχομουνα ομως αν αυτη που τοχει δωσει εστω και σε αλλον εναν με συνοπτικες διαδικασιες το εδινε και σεμενα με τις ιδιες συνοπτικες. Δε θα τη χαρακτηριζα πουτανα. ειλικρινα πες μου τι θες; θες να γαμας και να φευγεις; θες σχεση; θες fuck buddy; δεν εχω καταλαβει. 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ολα μαζι.. Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο.. Αν ειχα το χρημα να εχω μια πουτανα που να με μισει αλλα να ειναι καθε μερα εσοκλειστη σπιτι μου και καθε φορα που θα γυρναω σπιτι να ριχνω κ ενα πουτσο δε θα ειχα κανενα προβλημα πραγματικα. Κ ας με μισουσε κ το εκανε μονο για τα λεφτα
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλαντα πρεπει να σαι πολυ αγριος σε φαση : "ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩ; ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΧΙ;; ΠΟΥΤΣΟ" Χαχα σαν έναν τύπο που κανα παρέα και με το που τον κοίταγε μία τύπισσα έτσι για να δει γύρω γύρω στο μαγαζί τι παίζει αυτός μας έλεγε "την είδατε μαλάκες? ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΙ" 4
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ολα μαζι.. Θελω να μπορω να κανω σεξ με την ιδια ευκολια που παω για χεσιμο.. Αν ειχα το χρημα να εχω μια πουτανα που να με μισει αλλα να ειναι καθε μερα εσοκλειστη σπιτι μου και καθε φορα που θα γυρναω σπιτι να ριχνω κ ενα πουτσο δε θα ειχα κανενα προβλημα πραγματικα. Κ ας με μισουσε κ το εκανε μονο για τα λεφτα πρωτον δλδ δεν ξερεις τι θες δευτερον αυτο που λες δεν γινεται ακομα και οταν εισαι σχεση, υπαρχει περιοδος, υπαρχει κουραση, υπαρχει διαθεση. δεν γινεται η αλλη να ειναι 24/7 διαθεσιμη για την ωρα που θα σου καπνισει εσενα να πηδηξεις. και τριτον σου εχει καει ο εγκεφαλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις