athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα, εχω εναν φιλο που ειναι σαν και εσενα. Κοινωνικα αναπηρος, με ενα σωρο ιδιοτροπιες. Ενω ειναι ωραιο παιδι, ο χαρακτηρας του τα κανει σκατα. Προσπαθει ομως οσο μπορει, δεν καθεται να λεει "ολες εχετε σκατα γουστο". Τουλαχιστον οχι συνεχεια. Για τον πιθηκο λες ή αλλος ειναι?
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δλδ ο γκομενος μου που δεν παει σε πορειες, δεν μπλεκει σε καυγαδες, δεν εχει θεση εξουσιας, δεν πινει μπαφους, δεν καπνιζει, δεν εινια μπαρμαν και οτιδηποτε αλλο απ αυτα που ειπες, πώς βρηκε εμενα; δεν ειναι ασχημος.
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τώρα αν μας πεί πως είναι παοκτσής, τη κάτσαμε τη βάρκα...
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι σε κανει να νομιζεις οτι στην κανονικη ζωη μου λεω σε ολες ειστε πουτανακια και μαλακισμενες σκατομεφαλες?? ασχετα αν το πιστευω? δεν εχω πει ουτε σε μια οτι εχει σκατα γουστο. Αντιθετα οπως και να μου απαντισουν ακομα και με ασχημο τροπο παραμενω ευγενικος ακομα κ αν ειμαι μεθυσμενος. Το χειροτερο που εχω πει ειναι "ε ενταξει να ριξω ενα πουτσο ηθελα μητο παρεις κ πανω σ.. Αντε γεια". Πραγματικα αυτο ειναι το χειροτερο π εχω πει
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δεν ειναι ασχημος. είναι γκέι; είσαι πλούσια; ήθελε απόφοιτο πολυτεχνείου; (χιούμορ, έτσι...) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι σε κανει να νομιζεις οτι στην κανονικη ζωη μου λεω σε ολες ειστε πουτανακια και μαλακισμενες σκατομεφαλες?? ασχετα αν το πιστευω? δεν εχω πει ουτε σε μια οτι εχει σκατα γουστο. Αντιθετα οπως και να μου απαντισουν ακομα και με ασχημο τροπο παραμενω ευγενικος ακομα κ αν ειμαι μεθυσμενος. Το χειροτερο που εχω πει ειναι "ε ενταξει να ριξω ενα πουτσο ηθελα μητο παρεις κ πανω σ.. Αντε γεια". Πραγματικα αυτο ειναι το χειροτερο π εχω πει και δε φοβηθηκες;
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ε μεσω κοινων γνωστων? δεν εχουν ολοι γνωστους που να τους φερνουν γκομενες ειδικα οταν αυτες ειναι και καλες. Μεσω σχολης η δουλιας? δε θελουν ολοι να νταλαβεριζονται με γνωστες η ευρυτερα γνωστες τους. Καποιοι γουσταρουν απλα να μπορουν να βγουν εξω και να πουν σημερα θα βρω μια γκομενα για να πηδηξω.. Και αμα τη γουσταρω κιολας μετα βλεπουμε για συνεχεια... Οπως κανουν και τοσες γυναικες. Καποιοι δεν εχουν την υπομονη να κανουν προτα τα " προκαταρκτικα" με 100 γκομενες για να τους κατσει η μια. Μη λεμε παλι τα ιδια πραγματα. Και τελοσπαντων αν ο γκομενος σου ειναι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα σε ειδε καπου και του αρεσες και σε πλησιασε και εσυ ενδιαφερθηκες χωρις να ξερεις οτι εχει αμαξι η καλο ντυσιμο η να σου μιλαει 10 μερες και να σου στελνει καλημερα καλυνυχτα καθε μερα μπραβω σας τι να σ πω. Αλλα κ παλι στραωσες που αν και ειχες γκομενο δε σου δωσαν σημασια οι αντρες στο διπλανο τραπεζι. Εγω αν ειχα γκομενα θα ημουν πραγματικα σταρχιδια μου αν θα μου δωσει καποια σημασια. Αλλα αν μου εδινε θα την πηδαγα χωρις καμια τυψη. Λογικο? αμα δεν εχεις υπομονη σημαινει οτι δεν σε ενδιαφερει η αλλη σαν ανθρωπος, το ειπαμε 10000 φορες.επισης το ειπα και πιο πριν πολλες γυναικες δεν κανουν one night stands γιατι απλα ειναι αθλια σαν ποιοτητα. επισης που ειναι το κακο να μου μιλαει ενας αντρας 10 μερες μεχρι να του κατσω; στην προκειμενη περιπτωση ηταν πολι παραπανω για λογους που δεν χρειαζεται να εξηγησω. οπως και νομιζω με οσα ατομα ξερω που ειναι σχεση καναν τουλαχιστον 1 μηνα μπορει και παραπανω μεχρι την ολοκληρωση και μιλαω με βαση αυτα που μου εχουν πει και αντρες και γυναικες. δεν ειναι ασχημος. τσου είναι γκέι; είσαι πλούσια; ήθελε απόφοιτο πολυτεχνείου; (χιούμορ, έτσι...) τσου τσου τοτε ημουν ακομα 2ο ετος :P :P στα μουτρα σας
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ειναι κακο γιατι εσυ εχεις περισσοτερη εξουσια απο αυτον. Αν μπορουσε να σε πηδηξει αμεσως λες να περιμενε 10 μερες για να του κανεις την τιμη να του κατσεις?
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia....61008-αποτυχια/ Τωρα εξηγουνται ολα. Thanks, Ω great ThReSh ! 1
Pantelwolf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να ξενερωνε αυτος αν του καθοταν με την πρωτη;
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αμα δεν εχεις υπομονη σημαινει οτι δεν σε ενδιαφερει η αλλη σαν ανθρωπος, το ειπαμε 10000 φορες.επισης το ειπα και πιο πριν πολλες γυναικες δεν κανουν one night stands γιατι απλα ειναι αθλια σαν ποιοτητα. επισης που ειναι το κακο να μου μιλαει ενας αντρας 10 μερες μεχρι να του κατσω; στην προκειμενη περιπτωση ηταν πολι παραπανω για λογους που δεν χρειαζεται να εξηγησω. οπως και νομιζω με οσα ατομα ξερω που ειναι σχεση καναν τουλαχιστον 1 μηνα μπορει και παραπανω μεχρι την ολοκληρωση και μιλαω με βαση αυτα που μου εχουν πει και αντρες και γυναικες. τσου τσου τσου τοτε ημουν ακομα 2ο ετος :P :P στα μουτρα σας ειναι ασχημος ο γκομενος σου? πω σαβουρογαμουσα εισαι?
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ειναι κακο γιατι εσυ εχεις περισσοτερη εξουσια απο αυτον. Αν μπορουσε να σε πηδηξει αμεσως λες να περιμενε 10 μερες για να του κανεις την τιμη να του κατσεις? α καλα, εχεις χοντρο προβλημα αν πιστευεις οτι ειναι θεμα εξουσιας το ολο πραμα. αν δεν στο εχουν πει μεχρι τωρα μαθε οτι για να ερθουν σε σεξουαλικη επαφη οι ανθρωποι πρεπει να το θελουν και οι δυο αλλιως ειναι ΒΙΑΣΜΟΣ
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχεις κσεφτει την πιθανοτητα να ξενερωσει οταν Καταλαβει η φανταστει οτι εχει κατσε σε καποιον αλλον με την πρωτη ενω σε αυτον το παιζει δυσκολη και κυρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις