Cossutius. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ολες αυτες τις παπαριες τις λενε κατι γκομενες ξινες απαλευτες που δε τους τη πεφτει κανεις,η τελως παντων δε τους τη πεφτει κανεις που να τους αρεσει. Βασικά τέτοιες παπαριές τις λένε ΚΑΙ οι καλές γκόμενες που τους τη πέφτουν συνέχεια κάτι μαλάκες που νομίζουν οτι θα γαμήσουν επειδή έχουν ένα αμάξι, 5 φράγκα, και παίρνουν μόνιμα το (μ)πούλο. Και τις λένε, επειδή αντιλαμβάνονται οτι τα "καλά παιδιά" έχουν πραγματικά έλλειψη αυτοπεποίθησης με τον κόσμο να έχει γεμίσει gay(καμία αρνητική υπόνοια, καθαρη αναφορά) ή τύπους που νομίζουν οτι όλες οι γυναίκες είναι ξέκολα.
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βασικα ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη. πρωτον θα συμφωνισω με τον Λουσιφερ περι πρωτυπων και πως αυτα διαμορφωνονται μεσα απο τα ΜΜΕ. δευτερον ειναι γεγονος οτι η εποχη μας ειναι μεταβατικη ως προς τον ρολο των φυλων κι αυτο εχει ξεκινησει απο τις ημερες τις σεξουαλικης επαναστασεις. δεν θεωρω οτι φταινε οι μαναδες αντιθετως βοηθανε να μην γινονται τελειως αγροικοι οι γιοι τους. επισης δημιουργουνται ψευτικα πρωτυπα γυναικων στο μυαλο των αντρων με βαση αυτα που βλεπουν στην τηλεοραση και στο ιντερνετ. ακομα χειροτερα τα ΜΜΕ ασκουν κριτικη στις συμπεριφορες των ανθρωπων και καταδικαζουν απλα και μονο για να πουν κατι. οταν περνανε δλδ το μηνυμα οτι πρεπει να ανοιγεις την πορτα του αυτοκινητου στο πρωτο ραντεβου για να βγει η γκομενα (τυχαιο παραδειγμα) κι ο αλλος δεν εχει καν αυτοκινητο ε τι περιμενουμε;
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βασικά τέτοιες παπαριές τις λένε ΚΑΙ οι καλές γκόμενες που τους τη πέφτουν συνέχεια κάτι μαλάκες που νομίζουν οτι θα γαμήσουν επειδή έχουν ένα αμάξι, 5 φράγκα, και παίρνουν μόνιμα το (μ)πούλο. Και τις λένε, επειδή αντιλαμβάνονται οτι τα "καλά παιδιά" έχουν πραγματικά έλλειψη αυτοπεποίθησης με τον κόσμο να έχει γεμίσει gay(καμία αρνητική υπόνοια, καθαρη αναφορά) ή τύπους που νομίζουν οτι όλες οι γυναίκες είναι ξέκολα. ειναι πολλοι τετοιοι που γαμανε.αλλα συνηθως γαμανε γκομενες αντιστοιχου επιπεδου. 4
tsifotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ενώ παλιότερα τα -αρσενικά- παιδιά ακολουθούσαν τους πατεράς, στο χωράφι, οπουδήποτε. Και τα αγόρια; Μένουν και μεγαλώνουν... με τη μάνα. Ή ακόμα χειρότερα, με μια ξένη γυναίκα. Και σε τι μια γυναίκα είναι πραγματικά ΆΧΡΗΣΤΗ; Πολύ σωστά... στο να μάθει σε ένα αγόρι πως να είναι ΆΝΤΡΑΣ. Χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο λοιπόν, το παιδί αντί να γίνει ένα σωστό αρσενικό, αφήνεται στα χέρια της μάνας και γίνεται... μια μικρή πριγκίπισσα. Συμφωνείτε με το σκεπτικό μου; νομιζω οτι και στην πλειοψηφια της ανθρωπινης ιστοριας απο τις πιο πρωτογονες κοινωνιες εως τις πιο συνθετες η μανα μεγαλωνε τα παιδια (και τα κοριτσια) 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 νομιζω οτι και στην πλειοψηφια της ανθρωπινης ιστοριας απο τις πιο πρωτογονες κοινωνιες εως τις πιο συνθετες η μανα μεγαλωνε τα παιδια (και τα κοριτσια) μεχρι που πηγαινανε στο μπολεμο με τα ουζι και γινοντουσαν σκληρα αγορια.
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 επισης εχω να πω οτι οι τσοντες εχουν κανει μεγαλο κακο. με τοσο τσαμπα ψηφιακο μουνι τι να τρεχεις τωρα να βγαλεις και αληθινο.
Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 νομιζω οτι και στην πλειοψηφια της ανθρωπινης ιστοριας απο τις πιο πρωτογονες κοινωνιες εως τις πιο συνθετες η μανα μεγαλωνε τα παιδια (και τα κοριτσια) Μόνο μέχρι την ηλικία που δεν ήταν αυτόνομοι... οργανισμοί (φαί, χέσιμο, κλπ). Μετά ακολουθούσαν τον πατέρα στη δουλειά, εκπαιδεύονταν, τον βοηθούσαν, κλπ. Τώρα όμως, ο πατέρας είναι μόνιμα μακριά από τα παιδιά και τα αναλαμβάνει η μάνα για πολλά περισσότερα χρόνια.
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μα εσένα σου αρέσουν οι τσόντες. ναι αλλα το 90% του χρονου μιας τσοντας η καμερα κανει ζουμ στην γκομενα κι οχι στον αντρα... αρα...
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μια φράση που την έχουν πει άπειρες γυναίκες στις τελευταίες δεκαετίες. Τι λέτε, υπάρχει εξήγηση; Ή απλά, ως δια μαγείας, το αντρικό πρότυπο έπαψε να υφίσταται (ή τέλος πάντων είναι σπάνιο); Το βλέπω στις παρέες μου. Λίγοι είναι "αρσενικά". Είναι όλοι υποτακτικοί, φοβούνται τι θα πουν και πως θα το πουν (μη παρεξηγηθεί κανείς), φοβούνται να πλησιάσουν μια κοπέλα, ενώ ακόμα κι αν εν τέλει την πλησιάσουν, "θα το κάψουν" επειδή απλά... δε φέρονται σαν αρσενικά. Φέρονται σαν εκπαιδευμένα σκυλάκια. Φοβούνται να διαφωνήσουν μαζί της, κάνουν πάντα ότι πει αυτή, δε παίρνουν πρωτοβουλίες ποτέ και για τίποτα... κλπ. Γιατί έγινε αυτό; Η προσωπική μου άποψη είναι ότι έφταιξε... η εξέλιξη. Ο πατέρας πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο, στο γραφείο, οπουδήποτε τέλος πάντων, χωρίς όμως το γιο του. Ενώ παλιότερα τα -αρσενικά- παιδιά ακολουθούσαν τους πατεράς, στο χωράφι, οπουδήποτε. Και τα αγόρια; Μένουν και μεγαλώνουν... με τη μάνα. Ή ακόμα χειρότερα, με μια ξένη γυναίκα. Και σε τι μια γυναίκα είναι πραγματικά ΆΧΡΗΣΤΗ; Πολύ σωστά... στο να μάθει σε ένα αγόρι πως να είναι ΆΝΤΡΑΣ. Χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο λοιπόν, το παιδί αντί να γίνει ένα σωστό αρσενικό, αφήνεται στα χέρια της μάνας και γίνεται... μια μικρή πριγκίπισσα. Συμφωνείτε με το σκεπτικό μου; τσου γενικα πολυς κοσμος ειναι πολυ μακρια απο την αληθεια...
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα το 90% του χρονου μιας τσοντας η καμερα κανει ζουμ στην γκομενα κι οχι στον αντρα... αρα... ...σ' αρέσει η γκόμενα. 3
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα το 90% του χρονου μιας τσοντας η καμερα κανει ζουμ στην γκομενα κι οχι στον αντρα... αρα... Τί ? Υπάρχουν και άντρες στις τσόντες ??? 6
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όχι. Μεγάλωσα με τη μάνα μου και όταν θέλω να χωθώ, τη δουλειά μου την κάνω. Νομίζω το πρόβλημα είναι τα επίκτητα πρότυπα αναφορικά με τους άνδρες. Αν οι τύπισσες που διαβάζουν κοσμο περιμένουν τον Σπαλιάρα νευροβιολόγο και οι άνδρες διαβάζουν νίτρο για να ξέρουν τι πρέπει να φορέσουν το βράδυ στο μπαρ, γενικά δεν. Όλοι ξέρουμε να χωνόμαστε.... η υπόθεση είναι να χώνουμε όταν πρέπει και σε αυτόν που πρέπει.(αν νιώθει βέβαια ο άλλος..NOT) Δεν είναι θέμα μοναχικότητας. Μπερδεύουν την ανάγκη αποδοχής με την ανάγκη αναγνώρισης. Αγνή νοητική ανεπάρκεια είναι. Η αναγνώριση φέρνει την αποδοχή και αντίστροφα οπότε και την ολοκλήρωση του ανθρώπου--->μέρος κοινωνικού συνόλου----->not forever alone Αγνή νοητική επάρκεια είναι. Βασικα ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη. πρωτον θα συμφωνισω με τον Λουσιφερ περι πρωτυπων και πως αυτα διαμορφωνονται μεσα απο τα ΜΜΕ. δευτερον ειναι γεγονος οτι η εποχη μας ειναι μεταβατικη ως προς τον ρολο των φυλων κι αυτο εχει ξεκινησει απο τις ημερες τις σεξουαλικης επαναστασεις. δεν θεωρω οτι φταινε οι μαναδες αντιθετως βοηθανε να μην γινονται τελειως αγροικοι οι γιοι τους. επισης δημιουργουνται ψευτικα πρωτυπα γυναικων στο μυαλο των αντρων με βαση αυτα που βλεπουν στην τηλεοραση και στο ιντερνετ. ακομα χειροτερα τα ΜΜΕ ασκουν κριτικη στις συμπεριφορες των ανθρωπων και καταδικαζουν απλα και μονο για να πουν κατι. οταν περνανε δλδ το μηνυμα οτι πρεπει να ανοιγεις την πορτα του αυτοκινητου στο πρωτο ραντεβου για να βγει η γκομενα (τυχαιο παραδειγμα) κι ο αλλος δεν εχει καν αυτοκινητο ε τι περιμενουμε; σαν να διάβασα έκθεση γ λύκείου ένιωσα... 3
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 επισης εχω να πω οτι οι τσοντες εχουν κανει μεγαλο κακο. με τοσο τσαμπα ψηφιακο μουνι τι να τρεχεις τωρα να βγαλεις και αληθινο. Καλα ενα αυτο, αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ιδιο πραγμα. Απο την αλλη οι γυναικες ειναι πολυ σφιχτοκωλες ρε παιδι μου, πραγματικα υπερβολικα κλεισμενες στο καβουκι τους και ουκ ολιγες περιπτωσεις που η μυτη χτυπαει ταβανι με σχετικη ανεση. Αυτο που καταλαβα απο τις μεχρι τωρα εμπειριες μου παντως οι γυναικες θελουν τουρλουμπουκι. Σε καμια περιπτωση δεν γουσταρουν νορμαλ και φυσιολογικες καταστασεις. Ακρα, αρκα και περισσοτερα ακρα. Ισσοροπια μηδεν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις