Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα Περισσοτερος κοσμος που γαμησε επειδη πηγαινε σε ποριες η στους αγανακτισμενους. Και γενικα οσο πιο ποζερος εισαι τοσο περισσοτερο γαμας. Τα εχω πει 500 φορες αυτα το θεμα ειναι οτι καποιοι και να θελουν δε μπορουν να ποζεριασουν.. Οχι επειδη δε μπορουν να παρουν ενα ιφον η να πανε σε μια πορια και να βριζουν τους μπατσους ξερογω.. Επιδη δε τους επιτρεπει πια η οριμοτητα τους και το μυαλλο τους

Ισως ισχυει αυτο που λες αλλα δε νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι ανυποστατα.

δλδ ο γκομενος μου που δεν παει σε πορειες, δεν μπλεκει σε καυγαδες, δεν εχει θεση εξουσιας, δεν πινει μπαφους, δεν καπνιζει, δεν εινια μπαρμαν και οτιδηποτε αλλο απ αυτα που ειπες, πώς βρηκε εμενα;

Δημοσ.

Ακομα Περισσοτερος κοσμος που γαμησε επειδη πηγαινε σε ποριες η στους αγανακτισμενους. Και γενικα οσο πιο ποζερος εισαι τοσο περισσοτερο γαμας. Τα εχω πει 500 φορες αυτα το θεμα ειναι οτι καποιοι και να θελουν δε μπορουν να ποζεριασουν.. Οχι επειδη δε μπορουν να παρουν ενα ιφον η να πανε σε μια πορια και να βριζουν τους μπατσους ξερογω.. Επιδη δε τους επιτρεπει πια η οριμοτητα τους και το μυαλλο τους

Ισως ισχυει αυτο που λες αλλα δε νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι ανυποστατα.

Ενταξει και τι να λεει οτι ο καθε ποζερας-χαρτοσακουλας γαμησε 1,2,3,10 μουνια? Και εγω αυτο ελεγα πριν αρκετα χρονια αλλα εχω αρκετο καιρο που τελικα οσες δεν καταφερα να πηδηξω μου εκανε καλο. Γλυτωσα απο μπολικο πονοκεφαλο και ισως οχι μονο. Δηλαδη τι παιζει ρολο για εσενα, ποσοτητα ή ποιοτητα?

Δημοσ.

Ε μεσω κοινων γνωστων? δεν εχουν ολοι γνωστους που να τους φερνουν γκομενες ειδικα οταν αυτες ειναι και καλες. Μεσω σχολης η δουλιας? δε θελουν ολοι να νταλαβεριζονται με γνωστες η ευρυτερα γνωστες τους. Καποιοι γουσταρουν απλα να μπορουν να βγουν εξω και να πουν σημερα θα βρω μια γκομενα για να πηδηξω.. Και αμα τη γουσταρω κιολας μετα βλεπουμε για συνεχεια... Οπως κανουν και τοσες γυναικες. Καποιοι δεν εχουν την υπομονη να κανουν προτα τα " προκαταρκτικα" με 100 γκομενες για να τους κατσει η μια. Μη λεμε παλι τα ιδια πραγματα.

Και τελοσπαντων αν ο γκομενος σου ειναι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα σε ειδε καπου και του αρεσες και σε πλησιασε και εσυ ενδιαφερθηκες χωρις να ξερεις οτι εχει αμαξι η καλο ντυσιμο η να σου μιλαει 10 μερες και να σου στελνει καλημερα καλυνυχτα καθε μερα μπραβω σας τι να σ πω.

Αλλα κ παλι στραωσες που αν και ειχες γκομενο δε σου δωσαν σημασια οι αντρες στο διπλανο τραπεζι. Εγω αν ειχα γκομενα θα ημουν πραγματικα σταρχιδια μου αν θα μου δωσει καποια σημασια. Αλλα αν μου εδινε θα την πηδαγα χωρις καμια τυψη. Λογικο?

Δημοσ.

Τι κανουν οι εποπ? γαμανε ολη την ωρα? καποιοι θα γαμανε αλλα γιατι ο μεσοσ εποπ να γαμαει σε ενα περιβαλλον γεματο αντρες ? εκτος αυτου δε νομιζω να παιρνουν 30 αρηδες σπουδαγμενους για εποπ

Δημοσ.

lucifer κανονισε συναντηση ινσομνιακς πεφτουλων, οποιος παρει περισσοτερα τηλ εχει τιτλο "στα αρχιδια μου ολα" και οποιος συνουσιαστει με τις περισσοτερες (με αποδειξεις) κερδιζει τιτλο ο γαμιας της γειτονιας

Δημοσ.

Ρε καλαντα, εχω εναν φιλο που ειναι σαν και εσενα. Κοινωνικα αναπηρος, με ενα σωρο ιδιοτροπιες. Ενω ειναι ωραιο παιδι, ο χαρακτηρας του τα κανει σκατα. Προσπαθει ομως οσο μπορει, δεν καθεται να λεει "ολες εχετε σκατα γουστο". Τουλαχιστον οχι συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι κανουν οι εποπ? γαμανε ολη την ωρα? καποιοι θα γαμανε αλλα γιατι ο μεσοσ εποπ να γαμαει σε ενα περιβαλλον γεματο αντρες ? εκτος αυτου δε νομιζω να παιρνουν 30 αρηδες σπουδαγμενους για εποπ

καλα, μην ορκιζεσαι τοσο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...