Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Sorry που πετάγομαι μετά από 15 σελίδες τρόμπας, αλλά. Όλοι ξέρουμε να χωνόμαστε.... η υπόθεση είναι να χώνουμε όταν πρέπει και σε αυτόν που πρέπει.(αν νιώθει βέβαια ο άλλος..NOT) Παρεξήγησις, στην προκείμενη με το "όταν θέλω να χωθώ" εννοούσα "να κάνω ρεσάλτο", να την πέσω σε κάποια. Όχι να πέσει μπίφτεκος. Η αναγνώριση φέρνει την αποδοχή και αντίστροφα οπότε και την ολοκλήρωση του ανθρώπου--->μέρος κοινωνικού συνόλου----->not forever alone Αγνή νοητική επάρκεια είναι. Αν θες να επιμένεις να τα συγχέεις, ελεύθερα. Αλλά τα τελευταία 3.000 χρόνια η ανάγκη αποδοχής είναι η ανάγκη να ανήκεις κάπου και η ανάγκη αναγνώρισης είναι να ξεχωρίσεις. Αν ήταν το ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα δε θα ξέραμε τι είναι ο ρατσισμός, η ομοφοβία, ο φθόνος κτλ. Επίσης, κάλαντα δε γαμάς εσύ και φταίει το χρηματιστήριο στην Ινδονησία. 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Οι 16 χρονες?? μονο? μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα για τι γινεται στη χωρα σου (στην οποια δε ζεις) Και οι 18 χρονες το ιδιο.. Και οι 20 χρονες απο τα ιδια ελκονται. Και οι 22 χρονες.. Ε μετα απο εκει και πανω αρχιζουν να μη συμφερουν και πολυ οι γυναικες για διαφορους λογους Εσυ που γαμας παω στοιχιμα οτι δε γνωρισες καμια μεσω καποιου φορουμ στο οποιο να εισαι μοδερατορ (προσωπο εξουσιας) Παω στιχοιμα οτι δε γνωρισες καμια με το να εισαι το αλητακι που κολαγε χαρτακια... Κλπ
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εισαι στην κατηγορια που σου μιλανε μονες τους ρε φιλε.. Η πιο μουναρα θα παει να τα πει με τον τραγουδιστη.. Αυτη που θελει σονι κ ντε πουτσο θα παει να τα πει με το μπαρμαν π ειναι κ ο πιο προσβασιμος.. Ε καποια θα ερθει και σε σενα να σου πιασει την κουβεντα. Εισαι στις εξωτερικες στοιβαδες ενος συνολου το οποιο οι γυναιμες της ελλαδας θεωρουν κουλ και φανταχτερο Oοook. Κατι τελευταιο, ποσο χρονων εισαι ?
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ενα περίεργο πράμα... Εχουμε και άλλο γυναικείο μέλος εδώ που δηλώνει πως εχει χομπυ το σεξ, αλλά δε τη βλέπω να λαμβάνει μέρος στο τρολλτοκ...! Που εινια το κορίτσιγιαπισί; Α και ρε κάλαντα, αμα σου λέγε η εύαμπιμπι οτι ο μπαμπας της εχει τεχνική εταιρία αλλά ήταν 1.45 και ένα αντικειμενικό μπάζο (μεγάλη κουβέντα, δε θέλω να προσβάλω) θα έκανες κίνηση; Και στη τελική, οπως βλέπω τα πράγματα, οι γνωριμίες γίνονται μέσω φίλων σε 3τους/3τες φίλες. Ετσι κι εγώ, έτσι βρήκα και γυναίκες σε 2 κολλητους και πάει λέγοντας. Ισως γιατί αμφότερα τα φύλα ειναι λιγο κομπλεξικά και φοβούνται το αγνωστο και σου λεει αν ο Χ είναι φίλος χρόνια του Ψ κι εγώ ξέρω τον Χ, εμπιστεύομαι την αποψη του αρχικά. Το τι θα βγάλει ο άλλςο σε μια σχέση, δε μπορούμε σίγουρα να το ξέρουμε. (εκτός α[τις γυναίκες που προσπαθούν να πηδήξουν το γκόμενο της κολλητής της-sic).
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παω στοιχημα οτι δε σου εστειλε ποτε μυνημα καποια εδω μεσα πρωτη για καποιο λογο που αφορουσε τη διαχειρηση (ειτε ηθελε αππλα να κανει καποια δουλια σχετικη με τη διαχειρηση ειτε ηταν μια προφαση) και συνεχισες τη συνομηλια.... Για σκεψου στην ιδια θεση θα βρισκοσουνα αν ειχες κανει ΕΣΥ την αρχη της συνομιλιας?
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Οι 16 χρονες?? μονο? μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα για τι γινεται στη χωρα σου (στην οποια δε ζεις) Και οι 18 χρονες το ιδιο.. Και οι 20 χρονες απο τα ιδια ελκονται. Και οι 22 χρονες.. Ε μετα απο εκει και πανω αρχιζουν να μη συμφερουν και πολυ οι γυναικες για διαφορους λογους Εσυ που γαμας παω στοιχιμα οτι δε γνωρισες καμια μεσω καποιου φορουμ στο οποιο να εισαι μοδερατορ (προσωπο εξουσιας) Παω στιχοιμα οτι δε γνωρισες καμια με το να εισαι το αλητακι που κολαγε χαρτακια... Κλπ εσυ δεν ξερεις μου φαινεται στην χωρα σου. μιλας σαν εφηβος. ακου μουσικους και κιθαριστες, ζντοινγκ!
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανως βρισκομαστε σε διαφορετικους κυκλους γιατι εγω αυα που βλεπω γυρω μου λεω
little loulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Sorry που πετάγομαι μετά από 15 σελίδες τρόμπας, αλλά. Παρεξήγησις, στην προκείμενη με το "όταν θέλω να χωθώ" εννοούσα "να κάνω ρεσάλτο", να την πέσω σε κάποια. Όχι να πέσει μπίφτεκος. Αν θες να επιμένεις να τα συγχέεις, ελεύθερα. Αλλά τα τελευταία 3.000 χρόνια η ανάγκη αποδοχής είναι η ανάγκη να ανήκεις κάπου και η ανάγκη αναγνώρισης είναι να ξεχωρίσεις. Αν ήταν το ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα δε θα ξέραμε τι είναι ο ρατσισμός, η ομοφοβία, ο φθόνος κτλ. . δεν τα συγχέω...αναφέρω πως είναι αλληλένδετα και είναι ανάγκες που τις έχει κάθε ον στη γη(ακόμη και εσύ) και ξαναλέω πως όλοι μπορούμε να την πέσουμε σε κάποιον/α,το θέμα είναι αν θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ενα περίεργο πράμα... Εχουμε και άλλο γυναικείο μέλος εδώ που δηλώνει πως εχει χομπυ το σεξ, αλλά δε τη βλέπω να λαμβάνει μέρος στο τρολλτοκ...! Που εινια το κορίτσιγιαπισί; αυτο το πραμα δεν το καταλαβενω. μηπως χεζει κι απο χομπυ;
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αυτο το πραμα δεν το καταλαβενω. μηπως χεζει κι απο χομπυ; Mέχρι εκεί δε ξέρω. Αυτά τα φιλελεύθερα δε μ'αρέσουν εμένα... Αλλά έτσι δηλώνει, θαρρώ, στο προφίλ της.
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εσυ που γαμας παω στοιχιμα οτι δε γνωρισες καμια μεσω καποιου φορουμ στο οποιο να εισαι μοδερατορ (προσωπο εξουσιας) Παω στιχοιμα οτι δε γνωρισες καμια με το να εισαι το αλητακι που κολαγε χαρτακια... Κλπ Παω στοιχημα οτι δε σου εστειλε ποτε μυνημα καποια εδω μεσα πρωτη για καποιο λογο που αφορουσε τη διαχειρηση (ειτε ηθελε αππλα να κανει καποια δουλια σχετικη με τη διαχειρηση ειτε ηταν μια προφαση) και συνεχισες τη συνομηλια.... Για σκεψου στην ιδια θεση θα βρισκοσουνα αν ειχες κανει ΕΣΥ την αρχη της συνομιλιας? Προφανώς και έχω γνωρίσει άτομα (θηλυκά/αρσενικά) μέσω φόρουμ και γενικότερα του ιντερνετ, όπως έχω γνωρίσει άτομα μέσα από σχολές, δουλειές κτλ. Και με κάποια άτομα από αυτά (θηλυκά) η φάση δεν έμεινε στο γνωστή/φίλη αλλά λίγο παραπέρα. Αν τώρα θεωρείς πως σε κάθε περίπτωση αυτό συνέβη επειδή έχω πράσινα γράμματα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, ή ήμουν προϊστάμενος, ή μπάρμαν, κάνεις τεράστιο λάθος και προσπαθείς ανεπιτυχέστατα να αποτάξεις τη δική σου αναπηρία να συναναστραφείς με έναν άνθρωπο επειδή έχει ωοθήκες. Αποκλείεις το ενδεχόμενο της απλής ή φιλικής επαφής με μια κοπέλα επειδή "για ποιον άλλο λόγο να μιλήσεις μαζί της αν όχι για να την πηδήξεις;" και αναρωτιέσαι γιατί δε σου μιλάει καμία πρώτη και γιατί δεν πηδάς τη στιγμή που είναι "ξεκαθαρισμένο αντρίκια" ότι τις θες μόνο για το μουνί τους. Και εμείς που δίνουμε και μια δεκάρα για τι ΑΝΘΡΩΠΟ έχουμε απέναντί μας (και όχι τι μουνί) είμαστε οι γλίτζες και οι τυποποιημένοι; Σάλτα παίξτον ρε μαν. 6
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε φιλε.. Εκει στραβωνω..´. Στο οτι υπαρχουν πολλες τετοιες γυναικες αλλα υπαρχουν μονο για συγκεκριμενα ατομα. Εγω κ ας ξερω οτι ειναι ετσι κ ας το ξερει οτι το ξερω δεν γινομαι ενα απο αυτα δυστυχως
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Mέχρι εκεί δε ξέρω. Αυτά τα φιλελεύθερα δε μ'αρέσουν εμένα... Αλλά έτσι δηλώνει, θαρρώ, στο προφίλ της. δεν ειναι φιλελευθερα, απλως το θεωρω γελειο. το σεξ ειναι αναγκη.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προφανώς και έχω γνωρίσει άτομα (θηλυκά/αρσενικά) μέσω φόρουμ και γενικότερα του ιντερνετ, όπως έχω γνωρίσει άτομα μέσα από σχολές, δουλειές κτλ. Και με κάποια άτομα από αυτά (θηλυκά) η φάση δεν έμεινε στο γνωστή/φίλη αλλά λίγο παραπέρα. Αν τώρα θεωρείς πως σε κάθε περίπτωση αυτό συνέβη επειδή έχω πράσινα γράμματα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, ή ήμουν προϊστάμενος, ή μπάρμαν, κάνεις τεράστιο λάθος και προσπαθείς ανεπιτυχέστατα να αποτάξεις τη δική σου αναπηρία να συναναστραφείς με έναν άνθρωπο επειδή έχει ωοθήκες. Αποκλείεις το ενδεχόμενο της απλής ή φιλικής επαφής με μια κοπέλα επειδή "για ποιον άλλο λόγο να μιλήσεις μαζί της αν όχι για να την πηδήξεις;" και αναρωτιέσαι γιατί δε σου μιλάει καμία πρώτη και γιατί δεν πηδάς τη στιγμή που είναι "ξεκαθαρισμένο αντρίκια" ότι τις θες μόνο για το μουνί τους. Και εμείς που δίνουμε και μια δεκάρα για τι ΑΝΘΡΩΠΟ έχουμε απέναντί μας (και όχι τι μουνί) είμαστε οι γλίτζες και οι τυποποιημένοι; Σάλτα παίξτον ρε μαν. Ειμαι σιγουρος οτι αν ειχες 3 μηνες να γαμησεις ξερογω και εβλεπες ενα οραιο γκομενακι θα ελεγες τι ανθρωπος να ειναι? θελω να γνωρισω τον εσωτερικο της κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις