Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο ολα αυτα τα λογια που ανταλλαξατε αν σου καθοταν , θα της καθοσουν?

Φυσικα.. Εγω δεν ειμαι καθολου μα καθολου επιλεκτικος και σοβαρα το λεω. Μου κανουν ολες για μια φορα.. Ισως και αυτο να ειναι ενα απο τα προβληματα. Ακομα και πριν 10 λεπτα να γαμησα παλι θα κοζαρω τη χοντρουλα με την κυταριτιδα που θα μπει με σορτσακι στο μετρο και θα ειναι τα μπουτια της στο μισο μετρο απο το προσωπο μου

• Like 1
  • Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το μα που πήγαν οι άντρες επεκτείνεται και στο που πήγαν οι γυναίκες και που πήγαν οι άνθρωποι. Δεν είναι θέμα φύλου, είναι ένα φαινόμενο του ανθρώπου. Το πρόβλημα των περισσοτέρων είναι πως πάντα πρέπει να φταίει ένας εξωτερικός παράγοντας και ποτέ ο ίδιος.

Θες οι γυναίκες? Θες οι άντρες? Οι γονείς, η εκκλησία , η κενωνία , ο θεός, το σκυλί του γείτονα, η γυμνή γειτόνισσα που είδαν μικροί? Πάντα φταίει κάποιος άλλος. Πόσοι όμως κάθονται και σκέφτονται μήπως αυτό που φταίει είναι η νοοτροπία τους? Οι ίδιοι? Και πως μπορούν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ανεπηρρέαστοι από το περιβάλλον τους?

Γιατί μπορείς να λες πως οι γυναίκες πχ. δεν θέλουν καμάκι και σουξου μούξου αλλά μήπως δεν πρέπει να σε επηρρεάζει αυτό? Μήπως να το κάνεις επειδή το θές απλά?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο και εμενα μου εκανε εντυπωση. Θαρεις Ευα οτι αυτη η ιδεα που παρουσιαζει ο τριγωνα καλαντα οτι ειναι ιδεα αγαμητου και ψυχολογικα ασταθη ανθρωπου? Θελεις να πεις οτι δεν ξερεις απο τον κοντινο κυκλο σου εστω και εναν που να ειναι ετσι? Ειτε γαμαει ειτε δε γαμαει ρε παιδι μου, κανεναν? Δηλαδη εγω που εχω φιλο που κυριολεκτικα τον βλεπεις με γυναικα ανα εβδομαδα (απο ολες τις ηλικιες και εμφανισης) που εχει την ιδια και χειροτερη αποψη? Μιλαμε για ανθρωπο που επειδη δεν μπορει να εξηγησει σε καποια γιατι θελει να τη σουταρει την φτυνει κυριολεκτικα μεσα στο στομα για να σιχαθει και να φυγει μονη της. Και ομως υπαρχουν αρκετες που μετα απο αυτην την πραξη εφαγαν μεγαλυτερο κολλημα μαζι του.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τετοια ατομα στον κοντινο μου κυκλο. και ναι μου μοιαζει ψυχολογικα ασταθης

Και αν σε παρατουσε σημερα θα μπορουσες να βγεις μονος σου εξω και να βρεις μια αλλη αγνωστη να περασεις τη νυχτα σου?

γιατι οποιοσδηποτε φυσιολογικος ανθρωπος οταν χωριζει το μονο που θελει ειναι να πηδηξει αγνωστες

εσυ ομως που μιλας για τους ανδρες... τι να υποθεσουμε οτι εχεις...?

:D

σωστα υποθετεις :P

Γιατί άραγε η Euabb σε όλα τα θρέντ που αφορούν σχέσεις/σέξ/κλπ βγάζει ατελείωτο κόμπλεξ;

γιατι εχω αρρωστο μυαλο

Γιατι ειναι γυναικα ρε φιλε και μπορει. Και πιθανολογω οτι ηταν στα νιατα της μαλλον μπαζακι και η ιδια αγαμητη οπως λεει, αλλα μετα μεγαλονοντας και προσεχοντας τον εαυτο της κερδισε το ενδιαφερον και τις ματιες στο δρομο των ελληνων τουλαχιστον (αυτος ηταν και ο λογος που τον προσεξε) , οποτε μετα αποφασισε να μπει και αυτη στην κατηγορια "γκομενα" και να εχει τις αναλογες αποψεις που εχουν οι "γκομενες".

Εξαλου τι λενε.. Fake it untill u make it... Εξ ου και το τελευταιο μπαζο που ακομα και να εχει να κανει σεξ 3 χρονια θα το παιξει δυσκολη οταν βλεπει οτι ο περιγυρος της με τα ιδια χαρακτηριστικα καποια στιγμη μπηκε στην κατηγορια περιζητητη γκομενα με τους ιδιους τροπους

βαφω τα νυχια μου αρα ειμαι γκομενα. τι να λεμε τωρα.

Δημοσ.

Οσο η ματαιοδοξια του ανθρωπου γινεται πιο εντονο κοινωνικο φαινομενο, τοσο θα αυξανονται οι αποριες για το που πηγαν οι γυναικες, που πηγαν οι αντρες, που πηγαν οι φιλοι, που πηγαν οι ανθρωποι γενικοτερα.

Τα υπολοιπα τυπου "φταινε οι γυναικες"/"φταινε οι αντρες" ειναι για λαικη καταναλωση απο 12χρονα που την ζωη την βλεπουν ακομα ως αγορια/κοριτσια.

Παντως, στην ολη κατασταση δεν βοηθησε ουτε το θεμα με την ισοτητα των 2 φυλων αλλα ουτε και η τεχνολογια. Θα ελεγα οτι αυτοι οι 2 παραγοντες χειροτερεψαν τα πραγματα, παροτι επιφανειακα τα βοηθησαν.

Δημοσ.

Φυσικα.. Εγω δεν ειμαι καθολου μα καθολου επιλεκτικος και σοβαρα το λεω. Μου κανουν ολες για μια φορα.. Ισως και αυτο να ειναι ενα απο τα προβληματα. Ακομα και πριν 10 λεπτα να γαμησα παλι θα κοζαρω τη χοντρουλα με την κυταριτιδα που θα μπει με σορτσακι στο μετρο και θα ειναι τα μπουτια της στο μισο μετρο απο το προσωπο μου

ε τοτε φιλε μου μην αναρωτιεσα γιατι καποιες γυναικες (και ευτυχως οχι ολες) την εχουν δει οπως την εχουν δει..

αμα το μπαζακι που λες νιωσει οτι εχει υπερπροσφορα θα στο παιξει επιλεκτικη (οπως θα κανες κι εσυ αν τις ειχες ολες στα ποδια σου) και αυτο θα γινει επειδη δε μπορεις να μαζεψεις λιγο τα σαλια σου και να της δειξεις οτι χεστηκες αν δε σου κατσει ή οτι δε συναναστρεφεσαι μαζι της μονο και μονο για το σεξ

ακομα και αν δεν το εννοεις προσπαθησε να το κανεις , θα σε βοηθησει.

• Like 2
Δημοσ.

Οσο η ματαιοδοξια του ανθρωπου γινεται πιο εντονο κοινωνικο φαινομενο, τοσο θα αυξανονται οι αποριες για το που πηγαν οι γυναικες, που πηγαν οι αντρες, που πηγαν οι φιλοι, που πηγαν οι ανθρωποι γενικοτερα.

Τα υπολοιπα τυπου "φταινε οι γυναικες"/"φταινε οι αντρες" ειναι για λαικη καταναλωση απο 12χρονα που την ζωη την βλεπουν ακομα ως αγορια/κοριτσια.

μα γιατι μου το χαλας τωρα; κρυβε λογια.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τετοια ατομα στον κοντινο μου κυκλο. και ναι μου μοιαζει ψυχολογικα ασταθης

Για τον kalanta μιλας ή για τον φιλο μου? Και ενταξει μπορει να μην εχεις τετοιον γνωστο γιατι εισαι γυναικα ή ακομα και να εχεις ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα τον ξερεις.

Δημοσ.

ε τοτε φιλε μου μην αναρωτιεσα γιατι καποιες γυναικες (και ευτυχως οχι ολες) την εχουν δει οπως την εχουν δει..

αμα το μπαζακι που λες νιωσει οτι εχει υπερπροσφορα θα στο παιξει επιλεκτικη (οπως θα κανες κι εσυ αν τις ειχες ολες στα ποδια σου) και αυτο θα γινει επειδη δε μπορεις να μαζεψεις λιγο τα σαλια σου και να της δειξεις οτι χεστηκες αν δε σου κατσει ή οτι δε συναναστρεφεσαι μαζι της μονο και μονο για το σεξ

ακομα και αν δεν το εννοεις προσπαθησε να το κανεις , θα σε βοηθησει.

Σου φανηκε να αναρωτιεμαι γιατι γινεται αυτο? τοσες αιτιες εγραψα δε ρωτησα ποτε γιατι γινεται... Και ρε φιλε μου ακομα και να το κανω εγω, απο τη στιγμη που υπαρχει εστω και ενας στη ζωη της που να της δειχνει ενδιαφερον και να πηγαινει με τα νερα της οσο πρεπει(μη παει και πολυ και τον περαει για μαλακα) εγω θα ειναι ο χαμενος γιατι αυτη θα εχει ενα πουτσο να βσζει μεσα της.

Επισης.. Πως θα πλησιασεις την αγνωστη στο δρομο και θα πιστεψει οτι δεν την πλησιασες για το σεξ? φυσικα υπαρχουν και αυτα τα τυπου pick up artists αλλα και παλι οπως ειπα δεν ειναι ολοι ικανοι να ανοιγουν και να διατηρουν ασχετες συζητισεις...

Μερικοι ειναι λιτοι λακωνικοι και to the point. Εγω αυτο διδαχτηκα απο μικρο παιδακι ως αρετη

Δημοσ.

Για τον kalanta μιλας ή για τον φιλο μου? Και ενταξει μπορει να μην εχεις τετοιον γνωστο γιατι εισαι γυναικα ή ακομα και να εχεις ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα τον ξερεις.

και για τους δυο.

Δημοσ.

Αφού διάβασα πολλές μ@λ@κίες, σειρά μου...

Το σωστό thread σε αυτό το forum θα ήταν "Μα πού πήγαν η ανδρες;"

Δημοσ.

Οριστε εδω ειμαι. Ειμαι αντρας και θελω να γαμησω χωρις πολλα πολλα. Απλα για να βγαλω απο πανω μου τη βιολογικη αναγκη που εχει καθε αρσενικο.. Και για τα περεταιρω βλεπουμε. Τι λογικοτερο και αντρικοτερο?

Δημοσ.

Οριστε εδω ειμαι. Ειμαι αντρας και θελω να γαμησω χωρις πολλα πολλα. Απλα για να βγαλω απο πανω μου τη βιολογικη αναγκη που εχει καθε αρσενικο.. Και για τα περεταιρω βλεπουμε. Τι λογικοτερο και αντρικοτερο?

πηγαινε σε πουτανα αφου απλα θες να γαμησεις. εμας γτ μας πριζεις; γτ εισαι τσιφουτης και δεν θελεις να πληρωνεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...