bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να μπουν σε "χαζος" mode. Εγω πχ για να μπω εκει μονο αν μεθυσω. Που ο μεθυσμενος δε ριχνει ποτε γκομενα πανω απο 16 Καταρχάς φαίνεται ότι πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά έξυπνος...το να είσαι καλός στις θετικές επιστήμες δεν σε κάνει αυτόματα και συναισθηματικά έξυπνο. Δεν χρειάζεται να μπεις σε χαζός mode (και που ξέρεις ότι δεν είσαι ήδη?) Ο πραγματικά έξυπνος είναι αυτός που καταρχάς παραδέχεται που κάνει λάθος και προσπαθεί να το αλλάξει και δεν προπαθεί να αλλάξει τα υπόλοιπα γύρω του για να βγει σωστός ο ίδιος.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να μπουν σε "χαζος" mode. Εγω πχ για να μπω εκει μονο αν μεθυσω. Που ο μεθυσμενος δε ριχνει ποτε γκομενα πανω απο 16 Χορευεις σαμπα πανω στα μπαρ βαζοντας αλλους μουστακαληδες να σε βαραν κωλομπατσακια?? 4
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειμαι κοινωνικα (η συναισθηματικα πες το οπως θες) εξυπνος. Προφανως και αναγνωριζω ειναι αλλο η εξυπναδα αλλο η κοινωνικη εξυπναδα. Και οτι αυτα τα δυο δεν ειναι αναλογα, αντιθετα συνηθως οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι δεν ειναι πετυχημενοι συναισθηματικα και κοινωνικα. Αν ηταν ετσι ο πλουσιος (που πιθανοτατα αν τα εκανε μονος του τα λεφτα ειναι και εξυπνος πανω απο το μεσο) θα ειχε οποια ηθελε και δε θα υπηρχαν call girls
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειμαι κοινωνικα (η συναισθηματικα πες το οπως θες) εξυπνος. Προφανως και αναγνωριζω ειναι αλλο η εξυπναδα αλλο η κοινωνικη εξυπναδα. Και οτι αυτα τα δυο δεν ειναι αναλογα, αντιθετα συνηθως οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι δεν ειναι πετυχημενοι συναισθηματικα και κοινωνικα. Αν ηταν ετσι ο πλουσιος (που πιθανοτατα αν τα εκανε μονος του τα λεφτα ειναι και εξυπνος πανω απο το μεσο) θα ειχε οποια ηθελε και δε θα υπηρχαν call girls η κλασσικη παπαρια που αναμασουν οσοι ειναι αγαμητοι και ακοινώνητοι.
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειμαι κοινωνικα (η συναισθηματικα πες το οπως θες) εξυπνος. Προφανως και αναγνωριζω ειναι αλλο η εξυπναδα αλλο η κοινωνικη εξυπναδα. Και οτι αυτα τα δυο δεν ειναι αναλογα, αντιθετα συνηθως οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι δεν ειναι πετυχημενοι συναισθηματικα και κοινωνικα. Αν ηταν ετσι ο πλουσιος (που πιθανοτατα αν τα εκανε μονος του τα λεφτα ειναι και εξυπνος πανω απο το μεσο) θα ειχε οποια ηθελε και δε θα υπηρχαν call girls Ωραία..αφού το έχεις αναγνωρίσει και ο ίδιος γιατί κάθεσαι και φιλοσοφείς γιατί είναι έτσι δομημένη η κοινωνία και μπλα μπλα μπλα ? Να το αλλάξεις δεν μπορείς...το μόνο που μπορείς για να φτάσεις στο απώτερο σκοπό σου είναι να αλλάξεις εσύ.
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν και δε θέλω να χαλαστώ με την συμπαθέστατη κατα τα άλλα εύα, θαρρώ πως οι γυναίκες έχουν το σφάλμα στο θέμα αυτό...Εννοώντας πως οι περισσότεροι, εχοντας βιώσει την απόρριψη, (αν και το γενικεύω) εχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους, βρίσκουν τη κάθε δικαιολογία και το κυνήγι έχει "πέσει". Εχοντας κοπέλα αρκετά νεότερη μου, κανω και παρέα (οποτε ειναι απαραίτητο) και με τις φίλες της. Ε όταν ακούω τα στάνταρντς που εχουν θέσει για τους "γκόμενους" λεω στη κοπέλα μου "οι φίλες σου θα μείνουν όλες αγ*****τες. Μπορεί εύα εσύ να μην ανήκεις στη μάζα των γυναικών, αλλά εχω τόσα πολλά παραδείγματα που βαριέμαι να γράφω. Μου παραπονιούνται φίλες ,γιατί εχουμε και μια ηλικία, πως να βγαίνουμε εξω, δε "παιζει" κανείς, δεν δεν δεν. Ε μα όταν κοιταει ενας επίμονα, τον θεωρείς μαλάκα, αν κεράσει κανα σφηνάκι, πεφτουλα, αν επιμένει αγροίκο, αν δε κανει κανείς μια κινηση, να αυτοί ειναι μαμούχαλοι και πάει λέγοντας. Απο την άλλη δε, γιατί οχι πως εμείς ειμαστε αγιοι, βλέπουμε καμμια γκομενάρα, και λεμε να αυτή ειναι μόνο για ***τσα, να εκείνη δε βλέπεται, να αυτές ειναι 5 μαζί να οτ ένα να οτ άλλο. Δε βγάζω ακρη γενικότερα και πάντα με κουραζαν αυτές οι καταστάσεις.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Συζητιση κανουμε. Ο τιτλος της εναι που πηγαν οι αντρες και εδωσα μερικα επιχειρηματα ταοποια μπορουν ισως να σε οδηγησουν να σκεφτεις που πηγαν. Και φυσικα για την αγαπητη ευα.. Αγαμητοι.. Αντικοινωνικοι.... = κακο.. Δε σκεφτηκε ομως οτι αν ειχε μεγαλωσει στην χωρα που ζει τωρα ειτε θα ειχε διαφορετικη συμπεριφορα ως προς το αλλο φυλλο ειτε θα ηταν η ιδια αντικοινωνικη και αγαμητη. Δε σκεφτηκε ισως οτι η αιτια της αντικοινωνικοτητας και της αγαμητοτητας σε αυτη τη χωρα ειναι η ιδια η συμπεριφορα των γυναικων που ειναι αποτελεσμα της προτερας αντρικης συμπεριφορας και των προτυπων που πλασαραν τα μμε που τοσο λατρεψε η ιδια
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μονο σε εμενα φαινεται περιεργο που τη συγκεκριμενη ερωτηση την κανει αντρας και οχι γυναικα; 5
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δε βγάζω ακρη γενικότερα και πάντα με κουραζαν αυτές οι καταστάσεις. bottom line συμφωνω. ολα αυτα ειναι ασκηση στην ματαιοτητα. οι αναλυσεις θα μας φανε. Συζητιση κανουμε. Ο τιτλος της εναι που πηγαν οι αντρες και εδωσα μερικα επιχειρηματα ταοποια μπορουν ισως να σε οδηγησουν να σκεφτεις που πηγαν. Και φυσικα για την αγαπητη ευα.. Αγαμητοι.. Αντικοινωνικοι.... = κακο.. Δε σκεφτηκε ομως οτι αν ειχε μεγαλωσει στην χωρα που ζει τωρα ειτε θα ειχε διαφορετικη συμπεριφορα ως προς το αλλο φυλλο ειτε θα ηταν η ιδια αντικοινωνικη και αγαμητη. Δε σκεφτηκε ισως οτι η αιτια της αντικοινωνικοτητας και της αγαμητοτητας σε αυτη τη χωρα ειναι η ιδια η συμπεριφορα των γυναικων που ειναι αποτελεσμα της προτερας αντρικης συμπεριφορας και των προτυπων που πλασαραν τα μμε που τοσο λατρεψε η ιδια οχι δεν σκεφτομαι τα διαφορα αν που ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας. επισης σταματα να κατηγορεις τις γυναικες για την αγαμια σου και τα ΜΜΕ, τοσοι αλλοι αντρες πως βρισκουν γυναικες και για σχεση και για one night stand: δεν ειναι στραβος ο γυαλος εσυ στραβα αρμενιζεις.
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Συζητιση κανουμε. Ο τιτλος της εναι που πηγαν οι αντρες και εδωσα μερικα επιχειρηματα ταοποια μπορουν ισως να σε οδηγησουν να σκεφτεις που πηγαν. Και φυσικα για την αγαπητη ευα.. Αγαμητοι.. Αντικοινωνικοι.... = κακο.. Δε σκεφτηκε ομως οτι αν ειχε μεγαλωσει στην χωρα που ζει τωρα ειτε θα ειχε διαφορετικη συμπεριφορα ως προς το αλλο φυλλο ειτε θα ηταν η ιδια αντικοινωνικη και αγαμητη. Δε σκεφτηκε ισως οτι η αιτια της αντικοινωνικοτητας και της αγαμητοτητας σε αυτη τη χωρα ειναι η ιδια η συμπεριφορα των γυναικων που ειναι αποτελεσμα της προτερας αντρικης συμπεριφορας και των προτυπων που πλασαραν τα μμε που τοσο λατρεψε η ιδια Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Χαχα...ίδια ατάκα πιό πάνω. 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μα βρισκουν το ειχα γραψει και στο προηγουμενο θεμα μου... Ποιοι βρισκουν ομως? ειτε οι "σκληροι", ειτε αυτοι που (δειχνουν οτι) εχουν λεφτα, ειτε οι γλιτσες. Ενα 20 % του πλυθισμου που συνηθως Δεν ειναι και τα πιο λαμπρα μυαλλα της ελλαδας εχουν διαθεσιμο το 80% των (σχετικα) εμφανισιμων γυναικων. Οι υπολοιποι ειτε μενουν μονοι ειτε βρισκουν καποια και κανουν σχεση ξεροντας οτι αν τους αφησει θα κανουν καιρο μεχρι να ξαναγεφτουν ουνακι... Για μια γυναικα ομως δεν ειναι το ιδιο.. Οποτε θελει μπορει να εχει καινουριον. Ποιος ειναι σε πλεονεκτικη θεση? πως ειναι δυνατον να φερθει φυσιολογικα ενας αντρας που τοσες χιλιαδες χρονια "συνηθισε" το dna του να ειναι αυτος σε πλεονεκτικη θεση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 "μα που πήγαν οι mods?" 5
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εύα, το αγαμητος γιατί το λες συνέχεια; Και καλά εσύ δεν ήσουν ποτέ ή τα ξερες όλα από την αρχή; Επειδή έχεις μια τάση να τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά και έχεις και την τάση να μην παραδέχεσαι ποτέ λάθος εδώ μέσα, χαλάρωσε λίγο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις