athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 γαλαζιο περλε λιγο πιο σκουρω απο του ινσομνια' date=' αφου πρωτα περασα βαση και μετα TOP COAT. :lol: [/quote'] πλακα κανεις; Ποσο καιρο εχεις να κανεις σεχ τελοσμπαντο.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εύα Επειδή εγώ είμαι ευγενής από τη φύση μου βοηθάω κόσμο.Ας πούμε τον προηγούμενο μηνα ήμουν με δυο απλές φίλες μου σε κάποιο εστιατόριο.Καθώς βγαίναμε και επειδή η πόρτα ήταν βαριά και από πίσω μου ήταν κάποια αλλα {μέτριες εμφανισιακά} άγνωστα θηλυκά κράτησα την πόρτα για να περάσουν και αυτές.Και μου λέει η μια απότομα ότι έχει γκόμενο {!}και δεν θέλει βοήθεια.Και κάτι αλλα Κouλά Eπεσε γέλιο.Εντάξει δεν είναι όλες έτσι αλλα υπάρχουν πως να το κάνουμε και κάποιες περίεργες. Telos! ενταξει ρε συ, σιγουρα υπαρχουν και τρελες. προφανως δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα αυτη που περιγραφεις. αν ηταν ολες οι γυναικες ετσι θα ειμαστε ολες κλεισμενες στα τρελαδικα. πλακα κανεις; Ποσο καιρο εχεις να κανεις σεχ τελοσμπαντο. αστα η κατασταση μου ειναι τραγικη! αφου να φανταστεις σχεδιαζω να βαψω και τα μαλλια μου. ειλικρινα δεν ξερω τι θα απογινω. 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα αν για καποιο λογο βρισκοσουν στην απομονωση και σου εγγυοταν καποιος οτι δε θα συναντησεις αλλον ανθρωπο επι ενα χρονο θα εκανες το ιδιο... Αφου το κανεις για σενα
tsakonas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ενταξει ρε συ, σιγουρα υπαρχουν και τρελες. προφανως δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα αυτη που περιγραφεις. αν ηταν ολες οι γυναικες ετσι θα ειμαστε ολες κλεισμενες στα τρελαδικα. αστα η κατασταση μου ειναι τραγικη! αφου να φανταστεις σχεδιαζω να βαψω και τα μαλλια μου. ειλικρινα δεν ξερω τι θα απογινω. και τα μαλλιά γαλάζια
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα αν για καποιο λογο βρισκοσουν στην απομονωση και σου εγγυοταν καποιος οτι δε θα συναντησεις αλλον ανθρωπο επι ενα χρονο θα εκανες το ιδιο... Αφου το κανεις για σενα ε πες το ρε φιλε οτι εισαι βαρυποινίτης, δικαιολογείσαι τοτε... και τα μαλλιά γαλάζια λες να εχω περισσοτερες πιθανοτητες με γαλαζια μαλλια; να πεταξω και καμια μωβ τουφα;
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα του οτι ακομα και μια γυναικα των θετικων επιστημων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να κανει συζητιση με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρηματα "μαθηματικα" δομημενα για θεματα εξω απο τα στενα ορια της επιστημης Σου εφερα παραδειγμα γιατι το κανεις για ναι αισθανεσαι επιθυμιτη. Γιατι αν δεν υπαρχει καποιος να σε επιθυμησει δεν θα το εκανες
tsakonas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ε πες το ρε φιλε οτι εισαι βαρυποινίτης, δικαιολογείσαι τοτε... λες να εχω περισσοτερες πιθανοτητες με γαλαζια μαλλια; να πεταξω και καμια μωβ τουφα; σίγουρα, θα τραβάς βλέμματα
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αστα η κατασταση μου ειναι τραγικη! αφου να φανταστεις σχεδιαζω να βαψω και τα μαλλια μου. ειλικρινα δεν ξερω τι θα απογινω. Bγαζεις φρυδι?
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα του οτι ακομα και μια γυναικα των θετικων επιστημων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να κανει συζητιση με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρηματα "μαθηματικα" δομημενα για θεματα εξω απο τα στενα ορια της επιστημης Σου εφερα παραδειγμα γιατι το κανεις για ναι αισθανεσαι επιθυμιτη. Γιατι αν δεν υπαρχει καποιος να σε επιθυμησει δεν θα το εκανες και ποιο ειναι το θεμα εδω; γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπω κατι. μονο εσενα βλεπω να λες πραγμα εκτος τοπου και χρονου, να μιλας για γυναικες λες και ειναι αντικειμενα προς χρηση φεροντας ως μετρο συγκρισης τα ζωα. η λογικη δεν ηταν ποτε παρουσα σε αυτο το θρεντ. αν εχεις προβλημα να κατανοησεις την ειρωνια δεν ειναι δικο μου προβλημα. Bγαζεις φρυδι? ναι! αθλιε ελα σωσε με!
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το αναλύεις υπερβολικά πολύ...βασικά το ξεφτιλίζεις το θέμα...το χεις κάνει ανώτερα μαθηματικά. Αν το απλοποιήσεις στο μυαλό σου τότε κουτσά στραβά θα βρεθεί κάτι. Δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να μπουν σε "χαζος" mode. Εγω πχ για να μπω εκει μονο αν μεθυσω. Που ο μεθυσμενος δε ριχνει ποτε γκομενα πανω απο 16
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Evabb... Whateva man. I can agree or i can be wrong. Ξερω..
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να μπουν σε "χαζος" mode. Εγω πχ για να μπω εκει μονο αν μεθυσω. Που ο μεθυσμενος δε ριχνει ποτε γκομενα πανω απο 16 εισαι φυσικο ταλεντο μην ανησυχεις. 1
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ναι! αθλιε ελα σωσε με! καλα σε ειχα καταλαβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις