Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτας γυρω γυρω το μαγαζι. Για να δεις ποσοι σε κοζαρουν. Για να αισθανθεις επιθυμητη. Για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων.

Και αν δε σε κοζαρει κανενας ξενερωνεις και λες που πηγαν οι αντρες. Ακριβως γιατι σου στερουν τη δυνατοτητα να εχεις πολλους και να μπορεις να επιλεξεις αυτον που εσυ θεωρεις πιο συμφερων την δεδομενη στιγμη

Το αναλύεις υπερβολικά πολύ...βασικά το ξεφτιλίζεις το θέμα...το χεις κάνει ανώτερα μαθηματικά.

Αν το απλοποιήσεις στο μυαλό σου τότε κουτσά στραβά θα βρεθεί κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Εύα σε αγαπώ .....

αλλα θα το ξαναγράψω.

Οι Αριστοτέλης ο αρχαίος φιλόσοφος όχι εγώ έλεγε ότι ο άντρας πρέπει να έχει τρεις γυναίκες.Μια για το χαβαλέ,μια για τα παιδιά και μια για το .....πήδημα.

Πάντως εγώ για δικούς μου λόγους που δεν σας αφορούν εδώ και ένα 14 μηνώ είμαι ασέξουαλ. :-D

θεωρω κακο παραδειγμα τα λεγομενα του Αριστοτελη γιατι εζησε σε μια εποχη και ενα μερος οπου η σωστη συζυγος δεν επρεπε καν να βγαινει απο το σπιτι. γενικως η θεση της γυναικας στην αρχαια Αθηνα της χρυσης εποχης ηταν πολυ ασχημη σε αντιθεση με αυτη που ειχε στην Σπαρτη που ηταν μια κοινωνια στρατιωτικη και οχι λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

Βαφεις τα νυχια σου για να εισαι ομορφη. Θελεις να εισαι ομορφη για να εισαι επιθυμητη. Θελεις να εισαι επιθυμητη για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων. Που το λογικο σφαλμα?

Το σωστό είναι ότι η μέση Ελληνίδα όπως η μέση Ιταλίδα έχουν πολλές διαφορες ας πούμε από τη μέση Τσέχα και την μέση Γερμανίδα.Διαφορετικά ήθη.Το ίδιο ισχύει και για τους αντιστοιχους άνδρες.

Αλλα και στις γυναίκες και στους άντρες σε όλο το κόσμο είναι ....ματαιόδοξοι,θέλουν να αρέσουν στους άλλους.Και όχι μονο στις Ελληνίδες.

Δημοσ.

Γιατι παρανοια ρε παιδια. Και μεις ειχαμε στη παρεα κοπελα που την ενοιαζε μονο ο πουτσος. Δενκακο απλα να μη περιμενεις και κατι παραπανω απο εναν καλαντα πχ (ή τον οποιο καλαντα). Οπως βολευεται ο καθενας.

Αυτο ματαλαβες μετα απο 40 ποστ μου? εγω ειπα οτι δεν εχεις κανενα αλλο λογο να μιλησεις σε καποια αγνωστη περα απο το σεξ. Και αν ειναι και καλο ατομο και σε ενδιαφερει σαν ανθρωπος ΚΑΙ κανεις σεξ ολα καλα. Αν δε σε ενδιαφερει σαν ανθρωπος και κανεις σεξ και παλι ολα καλα. Αν σε ενδιαφερει ομως και ΔΕΝ σου δωσει το σεξ τοτε Εχεις προβλημα ναι η οχι? οποτε τι σε συμφερει περισσοτερο? ποτε εισαι μονιμως κερδισμενος? οταν μπορεις να κανεις σεξ με ολες... Οπως μπορουν οι περισσοτερες γυναικες.

Δημοσ.

Έχω κεράσει 2-3 φορές(μετά από επιμονή δική μου) και ναι αν έχω πάρει εγώ αμάξι φυσικά και τους περιμένω να μπουν μέσα.είμαι ιππότισα.

:wub:

• Like 1
Δημοσ.

Βαφεις τα νυχια σου για να εισαι ομορφη. Θελεις να εισαι ομορφη για να εισαι επιθυμητη. Θελεις να εισαι επιθυμητη για να εχεις περισσοτερες επιλογες υποψηφιων μνηστηρων. Που το λογικο σφαλμα?

στο οτι δεν ξερω κανεναν αντρα που να κοιταει τα νυχια μιας γυναικας. αντιθετως οι περισσοτεροι γκρινιαζουν αν ειναι μακρια και βαμενα σε εντονα χρωματα. οποτε το να κυκλοφορω με νυχι γυπα βαμενο σε 5 διαφορετικα χρωματα μαλλον ειναι για την παρτη μου.

αλλα ειπαμε η πειρα εδω ξεχυλιζει.

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα, οπως αλλες τον θελουν ξυρισμενο και αλλες γουσταρουν μουσι ρε εβα. Παραδειγμα εδωσε ο φιλος καλαντας. Προχεχεις τον εαυτο σου γιατι αναζητας το λουκανικο.

• Like 1
Δημοσ.

στο οτι δεν ξερω κανεναν αντρα που να κοιταει τα νυχια μιας γυναικας. αντιθετως οι περισσοτεροι γκρινιαζουν αν ειναι μακρια και βαμενα σε εντονα χρωματα. οποτε το να κυκλοφορω με νυχι γυπα βαμενο σε 5 διαφορετικα χρωματα μαλλον ειναι για την παρτη μου.

αλλα ειπαμε η πειρα εδω ξεχυλιζει.

για ψυχικους λογους το κανετε.

για νομιζει ο εγκεφαλος σας οτι ειστε ωραιες.

Δημοσ.

Έχω κεράσει 2-3 φορές(μετά από επιμονή δική μου) και ναι αν έχω πάρει εγώ αμάξι φυσικά και τους περιμένω να μπουν μέσα.είμαι ιππότισα.

και γω έλεγα με ποια θα πάω στην τούμπα κούτρα!δεν έχω αμάξι..κερνάς?

• Like 1
Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα, οπως αλλες τον θελουν ξυρισμενο και αλλες γουσταρουν μουσι ρε εβα. Παραδειγμα εδωσε ο φιλος καλαντας. Προχεχεις τον εαυτο σου γιατι αναζητας το λουκανικο.

και μετα πανσετες και σε λιγο περναμε και στα μπριζολακια

για ψυχικους λογους το κανετε.

για νομιζει ο εγκεφαλος σας οτι ειστε ωραιες.

τιγκα ειρωνικο οτι τοση ωρα που απανταω εδω, φτιαχνω τα νυχια μου.

• Like 1
Δημοσ.

αγαμια;

αναφερόμουν σε κάποια δυσκολία στην διατύπωση του λόγου βασικά

Στερεότυπα. Δεν ισχύει αυτό που λές.

σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις, αυτό που θέλω να πω είναι πως έχει δημιουργηθεί παραπάνω άγχος και ανασφάλεια στους άντρες και έτσι μειώνονται τα πεσίματα

Δημοσ.

Εύα

Επειδή εγώ είμαι ευγενής από τη φύση μου βοηθάω κόσμο.Ας πούμε τον προηγούμενο μηνα ήμουν με δυο απλές φίλες μου σε κάποιο εστιατόριο.Καθώς βγαίναμε και επειδή η πόρτα ήταν βαριά και από πίσω μου ήταν κάποια αλλα {μέτριες εμφανισιακά} άγνωστα θηλυκά κράτησα την πόρτα για να περάσουν και αυτές.Και μου λέει η μια απότομα ότι έχει γκόμενο {!}και δεν θέλει βοήθεια.Και κάτι αλλα Κouλά Eπεσε γέλιο.Εντάξει δεν είναι όλες έτσι αλλα υπάρχουν πως να το κάνουμε και κάποιες περίεργες.

Telos!

• Like 1
Δημοσ.

Τι χρωμα;

γαλαζιο περλε λιγο πιο σκουρω απο του ινσομνια, αφου πρωτα περασα βαση και μετα top coat. :lol: :lol: :lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...