Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω ότι αλλάζει,είχα ψάξει για το λάπτοπ πριν το παραγγείλω,απλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να την αφαιρώ όταν είμαι σπίτι,έτσι ώστε να παίζει μόνο από ρεύμα.Έτσι θα τα φτύσει πιο γρήγορα.

Εχει επιλογη να δουλευει μόνο απο ρευμα.Θα ειναι είτε στο bios είτε σε software. Ουσιαστικα θα σου αδειάσει την μπαταρία και δεν θα την ξαναφορτίσει.

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην τελικη καποιος που θα σκασει 1200 γιουρια για να παρει λαπτοπιον απο αγγελιες ενος ιστοχωρου σιγουρα κοιταει και το θεμα των προσφορων οποτε με το "κουπονακι" του εξωτερικου θα μεινει ο δαιμονιος Ελλην.

Δημοσ.

παρτε τελεφωνο στα παμπλικ..ειπαν οτι θα εχουν νεα παραλαβη στην ιδια τιμη για το αη7;)

παρηγγειλα 2 για παν ενδεχομενο.την επομενη βδομαδα περιμενουν παραλαβη!

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Δημοσ.

βρε παιδια για να καταλαβω... αυτο με τον διπυρηνο ι5 στα 800 ευρω το θεωρητε προσφωρα? να ταν ο ι7 μαλισταα

i7 εχει και την nvidia gt555M, το thread για αυτον εχει ανοιχτει
Δημοσ.

παρτε τελεφωνο στα παμπλικ..ειπαν οτι θα εχουν νεα παραλαβη στην ιδια τιμη για το αη7;)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Μολις πηρα στις τηλεφωνικες παραγγελιες 8011140000 και μου ειπαν αφου εξαντληθηκε δεν μπορειτε να τον παραγγειλετε,

Που πηρες και τον παραγγειλες;

Δημοσ.

ξαναπαρε.

μπορει να ηταν τσομπανης ο υπαλληλος.πες οτι το ειχες στο καλαθι και μετα δεν μπορουσες να ολοκληρωσεις την παραγγελιά και τετοια.

να επιμεινεις.

Δημοσ.

ξαναπαρε.

μπορει να ηταν τσομπανης ο υπαλληλος.πες οτι το ειχες στο καλαθι και μετα δεν μπορουσες να ολοκληρωσεις την παραγγελιά και τετοια.

να επιμεινεις.

χααχχαχααχ... εμενα μονο κατι γλυκουλες το σηκωνουν οταν παιρνω και ειναι πληρως συνεργασιμες! ξαναπαρε φιλε skar!!
  • Like 1
Δημοσ.

Στελνω μειλ για εναν με i7 για αλλον φιλο.

Αρη τυχερος εισαι που δεν του το ειχα πει νωριτερα.. χαχαχα

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Αν το ενα δεν το θες, εδω ειμαι!

Δημοσ.

κατσε να μου ρθουν και βλεπουμε ;)

Δημοσ.

:shock: ευτυχως ναι! αν και νιωθω λιγο ασχημα :X

Δημοσ.

Εχει επιλογη να δουλευει μόνο απο ρευμα.Θα ειναι είτε στο bios είτε σε software. Ουσιαστικα θα σου αδειάσει την μπαταρία και δεν θα την ξαναφορτίσει.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις...θα το ψάξω! Ευχαριστώ !!! Υ.Γ: Περάστηκαν τα απαραίτητα updates και έχω αρχίσει να παίζω με τα χρώματα στο πληκτρολόγιο κλπ. Καλή φάση,ψιλοκολλάς...τώρα που είναι αρχή βέβαια ,μετά δεν θα του δίνω ούτε σημασία..πάντως με έναν ssd αργότερα,θα πετάει!

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις...θα το ψάξω! Ευχαριστώ !!! Υ.Γ: Περάστηκαν τα απαραίτητα updates και έχω αρχίσει να παίζω με τα χρώματα στο πληκτρολόγιο κλπ. Καλή φάση,ψιλοκολλάς...τώρα που είναι αρχή βέβαια ,μετά δεν θα του δίνω ούτε σημασία..πάντως με έναν ssd αργότερα,θα πετάει!

οντως πολυ ενδιαφερον, γιατι και γω ειμαι ψειρας δεν θελω να το χω με την μπαταρια στο ρευμα οταν βρισκομαι σπιτι. cool feature!
Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι.

Δεν θα πουλησεις κανενα λαπτοπακι καποιο στιγμη;

Θα σου πω εγω.. :P :P

το μονο σιγουρο ειναι αυτο που μολις ειπες! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...