forgotten Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σου είπε κανένας να το αγοράσεις; Όσο θέλει ας το πουλάει. και ομως οταν υποτιμα κανεις το iq μας θα πρεπε να σιωπουμε λοιπον τλχιστο ας ελεγε ενα ευχαριστω στο topic και ας το εδινε σε αλλο forum... και ναι με πειραζει οταν καποιος βοηθιεται στο site και απο πανω εκμεταλευεται την βοηθεια μας για κερδος...
p_under Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σου είπε κανένας να το αγοράσεις; Όσο θέλει ας το πουλάει. αυτό είναι παράνομο! Λέγεται παρεμπόριο, καθώς δεν μπορεί να δώσει τα σωστά δικαιολογητικά και φόρο στο κράτος. 2
FLIMIT Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν καποιος παντως παρηγγειλε 2 κ δεν θελει το ενα ή αν το μετανιωσε κ δεν το θελει παρακαλω να επκοινωνησει μαζι μου...γιατι ζηλευω που για ακομα μια φορα δεν προλαβα μια εξαιρετικη προσφορα... Συγχαρητηρια στον topic starter
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 αυτό είναι παράνομο! Λέγεται παρεμπόριο, καθώς δεν μπορεί να δώσει τα σωστά δικαιολογητικά και φόρο στο κράτος. μα αυτο δεν ισχυει για καθε αγγελια που υπαρχει στο φορουμ?
p_under Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 εννοώ τον φόρο των έχτρα 400 ευρώ.... Αν καποιος παντως παρηγγειλε 2 κ δεν θελει το ενα ή αν το μετανιωσε κ δεν το θελει παρακαλω να επκοινωνησει μαζι μου...γιατι ζηλευω που για ακομα μια φορα δεν προλαβα μια εξαιρετικη προσφορα... Συγχαρητηρια στον topic starter επικοινώνησε με αυτόν http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/95998-dell-alienware-m14x-8166/ Παρακαλώ όλοι αρνητική ψήφο.... φτάνει πια με τον εξυπνάκηδες... 1
saks80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 γιατι τοσο κομπλεξ?το λαπτοπ που πουλαω δεν εχει σχεση με την προσφορα ειναι αγορασμενο με κουπονακι απο εξωτερικο.τελος 1
Cyber_Spartacus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τελικα ποσα κομματια δωσαν ??? ξερει κανεις ???
p_under Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 βοήθησε με να σε πιστέψω ανεβάζοντας μια απόδειξη. και θα σου ζητήσω δημόσια συγνώμη. Αλλιώς η σύμπτωση δεν μου μοιάζει για αλήθεια.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 γιατι τοσο κομπλεξ?το λαπτοπ που πουλαω δεν εχει σχεση με την προσφορα ειναι αγορασμενο με κουπονακι απο εξωτερικο.τελος Εχεις δίκιο εξ' άλλου εδώ έχει 1800 που βλέπετε το πρόβλημα
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ontopic παλι: ξαναπηρα τηλ (LOL) και μου παν οτι δεν εχει αποσταλει ακομη η παραγγελια λογω της περιορισμενης διαθεσιμοτητας. το αργοτερο παντως μου ειπαν πως θα ειναι εδω μεχρι μεσα της ερχομενης βδομαδας. τσαμπα ενθουσιαστικα οτι θα το εχω αυριο
p_under Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εχεις δίκιο εξ' άλλου εδώ έχει 1800 που βλέπετε το πρόβλημα τον όρο παρεμπόριο τον έχεις ακουστά? Αν γινόταν αυτό σε άλλο φόρουμ θα ήταν insta-ban! 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 τον όρο παρεμπόριο τον έχεις ακουστά? Αν γινόταν αυτό σε άλλο φόρουμ θα ήταν insta-ban! Τον ξερω και ολες οι αγγελίες σε ολα τα φορουμ εμπίπτουν σε αυτον νόμο και οχι "ορο" όπως λες, και κατ'εμε να θέλεις και την αλήθεια κακως υπάρχουν αγγελίες στα φόρουμ αλλα και γενικώς. Κλέβει ο άλλος το τλφ μου και το βάζει αγγελία.
SigmaDelta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Η μπαταρία αλλάζει. Απλά είναι κάτω απο καπάκι ( όπως μνήμες , σκληρους κτλ) . Ναι το γνωρίζω ότι αλλάζει,είχα ψάξει για το λάπτοπ πριν το παραγγείλω,απλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να την αφαιρώ όταν είμαι σπίτι,έτσι ώστε να παίζει μόνο από ρεύμα.Έτσι θα τα φτύσει πιο γρήγορα. Να ευχαριστήσω και τον topic starter,το ξέχασα προηγουμένως!! Άντε και στα δικά σας όσοι περιμένετε!! Υπομονή,το μηχανηματάκι αξίζει πολύ σε αυτά τα χρήματα.
saks80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 τον όρο παρεμπόριο τον έχεις ακουστά? Αν γινόταν αυτό σε άλλο φόρουμ θα ήταν insta-ban! αυτο που λες δεν ισχυει.ολες οι αγγελιες παρανομες ειναι.αλλος κερδιζει σε διαγωνισμο κατι και το πουλαει με καθαρο κερδος.χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα.αλλος πουλαει πραγματα επειδη τυχαινει δουλευει σε κανα περιοδικο που κανει review και μετα τα βγαζει στη φορα για πουλημα αυτα που τεσταραν.επισης χωρις αποδειξη.οποτε δεν καταλαβαινω το πνευμα σου.το μεγαλυτερο μερος των αγγελιων εδω μεσα ειναι σε εισαγωγικα παρανομες ΥΓ:και το θεμα ειναι οτι εγω η οποιοσδηποτε αλλος μπορει να βγαλουμε κατι για πουλημα που το πηραμε 10 ευρω και να το πουλαμε 1000 ευρω.δεν υποχρεωνουμε κανενα να το αγορασει.απλα αν δεν σαρεσει η τιμη μην δινεις σημασια στην αγγελια.τι δεν καταλαβαινεις?
timo63 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 βρε παιδια για να καταλαβω... αυτο με τον διπυρηνο ι5 στα 800 ευρω το θεωρητε προσφωρα? να ταν ο ι7 μαλισταα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα