Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως δεν ειναι προσφορά? .... ενα lenovo ή hp με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι πιο φτηνά!

http://www.skroutz.g...-6GB-750GB.html

http://www.skroutz.g...-4GB-640GB.html

Κάνω λάθος?

Παρηγοριά στον άρωστο να πάνε κάτω τα φαρμάκια :P Το πρώτο που αναφέρεις δεν εχει κάρτα γραφικών.Δέν νομίζω να είναι σε όλους τους άλλους 1800+ και να μήν θεωρείται προσφορά. Για να κάνω και την κλασική σύγκριση είναι σαν να συγκρίνεις Lada με Mercedes (πού είναι και της μόδας λόγω των ημερών :lol:) μόνο και μόνο επειδή έχουν μηχανή στα ίδια κυβικά.Το πρώτο είναι σχεδιασμένο καθαρά για παιχνίδια και αλλες απαιτητικές εφαρμογές που δεν ενδιαφέρουν κανένα :D και μόνο για την εμφάνιση του θα έσκαγε κανείς πολύ χρήμα.Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι απλησίαστο για εμας τους κοινούς θνητούς και τώρα συνομώτησε το σύμπαν για να το πάρουν οι λίγοι τυχεροί.Και το όνομα Dell λέει πολλά εκει που στους άλλους που αναφέρεις πρέπει να τα σκάσεις σε επέκταση εγγύησης για την αυτονόητη δυετή και να τους το τρέχεις στα κεντρικά η Dell μέχρι και On-Site προσφέρει είναι πολύ μπροστά αλλα σταματάω τώρα αν και υπάρχουν και άλλα πολλα να πεί κανείς γιατί θα θεωρηθεί οτι είμαι στο Payroll της.

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα τηλ στα public και μου ειπαν οτι ενδεχομενως να προκειται περι δυσλειτουργιας το γεγονος οτι ξαναβγηκε το μαυρο, θα με παρουν ειπαν σε 10 λεπτα να με ενημερωσουν αν υπαρχει διαθεσιμο

Σε ενημερωσαν? Αν με ακυρωσουν τα παραταω .... δε θα παρω ποτε λαπτοπιον στην ζωη μου....

Δημοσ.

Λοιπόν...οθόνη όπως έγραφε στο site 1366x768 και γυαλίζει.

Θόρυβος μέχρι στιγμής σε ανεκτά επίπεδα,δεν έχω τρέξει κανένα παιχνίδι ακόμη.

Πριν λίγο το άνοιξα και το σετάρω.

Ποιότητα κατασκευής ανεβασμένη.

Καλά ηχεία.

Μείον η μη αποσπώμενη μπαταρία.

Δημοσ.

Σε ενημερωσαν? Αν με ακυρωσουν τα παραταω .... δε θα παρω ποτε λαπτοπιον στην ζωη μου....

Πηρα εγώ τηλ δεν με ενημερώσαν αυτοί! Μην ανησυχείς δεν νομίζω να μην παραλαβεις!

Λοιπόν...οθόνη όπως έγραφε στο site 1366x768 και γυαλίζει.

Θόρυβος μέχρι στιγμής σε ανεκτά επίπεδα' date='δεν έχω τρέξει κανένα παιχνίδι ακόμη.

Πριν λίγο το άνοιξα και το σετάρω.

Ποιότητα κατασκευής ανεβασμένη.

Καλά ηχεία.

Μείον η μη αποσπώμενη μπαταρία.[/quote']

Αυτο με την μη αποσπωμενη μπαταρία δεν το ξερα! Πολυ περίεργο! Εχει μεσα καποιο χαρτάκι που να λέει ποσα χρόνια εγγύηση έχει?

Δημοσ.

Πηρα εγώ τηλ δεν με ενημερώσαν αυτοί! Μην ανησυχείς δεν νομίζω να μην παραλαβεις!

Αυτο με την μη αποσπωμενη μπαταρία δεν το ξερα! Πολυ περίεργο! Εχει μεσα καποιο χαρτάκι που να λέει ποσα χρόνια εγγύηση έχει?

Με τον αριθμό tag μπορείς να πάρεις τλφ την dell και να μάθεις.

Δημοσ.

Με τον αριθμό tag μπορείς να πάρεις τλφ την dell και να μάθεις.

Εχει και ονλινε δεν χρειάζεται να παρεις τηλ. Αλλα εφόσον δεν εχει ρθει ακόμα το τερατακι δεν μπορώ να μάθω! Γιαυτο θα χρειαστεί να μας πει ο φίλος sigmadelta. Αλλιώς υπομονή μέχρι αύριο χαχ!

Δημοσ.

οθόνη όπως έγραφε στο site 1366x768

αρκετά σημαντικό μείον για εμένα σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι από τους βασικούς λόγους που θέλω να αλλάξω laptop.

κατά τα άλλα τρομερή αγορά, καλορίζικο!

Δημοσ.

Μείον η μη αποσπώμενη μπαταρία.

Η μπαταρία αλλάζει. Απλά είναι κάτω απο καπάκι ( όπως μνήμες , σκληρους κτλ) . Ειναι και άλλα Alienware φτιαγμένα έτσι. Google it , θα βρεις οδηγίες

Η μπαταρία αλλάζει. Απλά είναι κάτω απο καπάκι ( όπως μνήμες , σκληρους κτλ) . Ειναι και άλλα Alienware φτιαγμένα έτσι. Google it , θα βρεις οδηγίες

http://support.dell.com/support/edocs/systems/M14x/en/SM/battery.htm

το λινκ

Δημοσ.

και εχουμε και καποιο να το δινει 1200 ευρω στις αγγελιες του forum τς τς

Το εμπορικο δαιμονιο του Ελληναρα ξαναχτυπα....

Δημοσ.

Ειναι πανεμορφο το ατιμο το alienware και εχει και τελεια specs.. σε καταλαβαινω απολυτα!

εμενα παλι απο θεμα εμφανισης μου κάνει για εκτρωμα... Αν μπορέσω να δώσω το δικό μου αυτές τις μέρες θα το πάρω αλλιως θα προτιμούσα ενα Dell XPS

• Like 1
Δημοσ.

Σου είπε κανένας να το αγοράσεις; Όσο θέλει ας το πουλάει.

Δημοσ.

βασικά δεν το είπες σωστά...

πας αγγελίες, την παίρνεις και την βάζεις στο topic της προσφοράς... κάπως έτσι

http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/95998-dell-alienware-m14x-8166/

και μετά λες με caps "ευχαριστούμε που πήρες 1 από τα κομμάτια για να βγάλεις τα 400€ δαιμόνιο ελληνικό μυαλό"

έστω, εκμεταλλεύτηκες το topic για να το τσιμπήσεις, πες και ένα ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...